Yardım ORD ( Obsessive ROM Disorder ) Hastalığı ve tedavisi

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
287
Bilindiği üzere, tıbbi adı ORD ( Obsessive ROM Disorder ) olan hastalığın maalesef tedavisi yok ve bu kaşıntının azaltılmasının tek çözümü, cihazına devamlı farklı ROM'lar yükleyip, denemekten geçiyor....
Hatta öyle bir hastalıkki, çok iyi olan bir Rom'dan sıkılıp, başka bir rom'u denemeye kadar gidiyor...
Maalesef bende uzun yıllardır bu hastalığa muzdaripim ve tedavime iyi geleceğini bildiğim için de Xiaomi'ye geçtim....Benim Cihazımın daha çok yeni olması nedeniyle, fazla hareket şansım henüz mevcut değil ve haftalık Beta EU, kararlı global ve MIUIPro Rom'lar arası gidip geliyorum....

Bu hastalığa muzdarip bir çok kişinin varlığını biliyorum...her hafta Beta Rom'u yüklemek için beklemekte aynı hastalık, ancak henüz ilerlememiş olan safha da

Sizlerden ricam, hangi cihaza sahipsiniz ve bugüne kadar hangi Custom Rom'ları denediniz ve hangi sıklıkta sıkılıp, Rom değiştiriyorsunuz....Teşekkürler ve iyi kaşıntılar...8=)drunk~~happy~~

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
287
Oyla:

Egoege

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mi-yu-ay
Cihazım
Rn9Pro/Joyeuse
Meslek
Eu rom düşmanlığı
Konular
48
Eski bir cihaz, ki hala canavar ve efsane, güncellemelerin sona ermesinden sonra uzun bir süre CrDroid macerası ve sonrasında çıkan bir sorundan dolayı XiaoMiTool ile Android 10 MIUI 12 ye dönüş ve korkudan yeni bir rom macerasına giremiyor olmamdan dolayı bu hastalıktan artık tamamen kurtulmuş vaziyetteyim....darısı sizlerin başına....varmı başka kurtulan?

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de kurtuldum sayılır, miui 14 endonezyadan selamlar. 😀

Oyla:

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
210
Bu konuda bi tavsiye vereyim haddim olmadan 😁
Alacağınız telefon mediatek işlemcili olsun. Nasılsa pek fazla hatta neredeyse hiç rom çıkmıyor. O zamanda bu hastalıktan kurtulmuş oluyorsunuz 🤣

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
287
Bu konuda bi tavsiye vereyim haddim olmadan
Alacağınız telefon mediatek işlemcili olsun. Nasılsa pek fazla hatta neredeyse hiç rom çıkmıyor. O zamanda bu hastalıktan kurtulmuş oluyorsunuz
Estağfurullah hocam, en iyisi tuşlu telefon, Nokia yeni bir model çıkarıyormuş

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
287
Evet arkadaşlar, sanırım artık bu illetten illelebet kurtuldum..

Mi11 T Pro'mu uzun müddet kilidi kapalı ve global rom ile kullandım.Bundan bir kaç ay önce ise sadece denemek amacıyla BL kilidim acaba açılırmı diye teşebbüste bulundu ve anında açıldı...
Dedim madem açıldı, o zaman bari EU Romu yükleyeyim ve yükledim...sonra da bir kaç güncelleme geldi ve az bir kaşıntıya karşı gelmeyip, güncelledim...yani arada bir kaşınmak, daha doğrusu güncel kalmak bir hastalık değildir bence...

Bu nedenle rahatlıkla ve gururla bu illet ORD hastalığımı yendiğimi söyleyebilirim...

Varmı aramızda başka bu hastalıktan bende artık kurtuldum diyebilen? Teşekkürler

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Oyla:

Alacran21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
32

Mi11 T Pro'mu uzun müddet kilidi kapalı ve global rom ile kullandım.Bundan bir kaç ay önce ise sadece denemek amacıyla BL kilidim acaba açılırmı diye teşebbüste bulundu ve anında açıldı...
Dedim madem açıldı, o zaman bari EU Romu yükleyeyim ve yükledim...sonra da bir kaç güncelleme geldi ve az bir kaşıntıya karşı gelmeyip, güncelledim...yani arada bir kaşınmak, daha doğrusu güncel kalmak bir hastalık değildir bence...

Bu nedenle rahatlıkla ve gururla bu illet ORD hastalığımı yendiğimi söyleyebilirim...

Varmı aramızda başka bu hastalıktan bende artık kurtuldum diyebilen? Teşekkürler

Vay be ben sonu olmayan bir çukur sanıyordum. Hakkınızda hayırlısı hocam, çok zor yollardan geçip başardınız 🫡

Oyla:

sincerelym

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alpaslan
Cihazım
Mi 9T
Konular
6

abi, bende artık sürekli yükle, düzenle, yedek yükle, cihaz eşleştir, bankacılık yeniden giriş yap olayından bıktığım için ios'a geçtim. iyi ki de geçmişim, elim ayağım düzgün duruyor, yeni rom çıkmış deneyeyim derdi yok. tabi bunda da public betadan devam ediyorum.

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
287
abi, bende artık sürekli yükle, düzenle, yedek yükle, cihaz eşleştir, bankacılık yeniden giriş yap olayından bıktığım için ios'a geçtim. iyi ki de geçmişim, elim ayağım düzgün duruyor, yeni rom çıkmış deneyeyim derdi yok. tabi bunda da public betadan devam ediyorum.
Valla aynı şekilde bana da zaten bıkkınlık gelmişti, çok şükür kurtuldum ...hemde IOS' a geçmeden vede asla geçmem...yakında kürkçü dükkanına bekleriz sizi

Oyla:

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
210

Kurtulduğunuzu hiç sanmıyorum 😎
Ben Poco X5 Pro 5G ile hâlâ global global takılıyorum. Ama siz gene duramamış denemişsiniz 🤣
HyperOS 2.0 dan sonra Xiaomi BL kilidi açma işine son verecekmiş. İşte o zaman kurtulursunuz belki 😁

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
287
Kurtulduğunuzu hiç sanmıyorum 😎
Ben Poco X5 Pro 5G ile hâlâ global global takılıyorum. Ama siz gene duramamış denemişsiniz 🤣
HyperOS 2.0 dan sonra Xiaomi BL kilidi açma işine son verecekmiş. İşte o zaman kurtulursunuz belki 😁
Kurtuldum hocam, kurtuldum...BL kilidi açmam bir gaflet anıma geldi ve şu an EU romdayım, sadece güncelleme olunca yapıyorum, onun dışında elimi bile sürmüyorum cihaza...Siz de globale güncelleme gelince, yapmıyormusunuz?

Oyla:
Üst Alt