Yardım ORD ( Obsessive ROM Disorder ) Hastalığı ve tedavisi

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Bilindiği üzere, tıbbi adı ORD ( Obsessive ROM Disorder ) olan hastalığın maalesef tedavisi yok ve bu kaşıntının azaltılmasının tek çözümü, cihazına devamlı farklı ROM'lar yükleyip, denemekten geçiyor....
Hatta öyle bir hastalıkki, çok iyi olan bir Rom'dan sıkılıp, başka bir rom'u denemeye kadar gidiyor...
Maalesef bende uzun yıllardır bu hastalığa muzdaripim ve tedavime iyi geleceğini bildiğim için de Xiaomi'ye geçtim....Benim Cihazımın daha çok yeni olması nedeniyle, fazla hareket şansım henüz mevcut değil ve haftalık Beta EU, kararlı global ve MIUIPro Rom'lar arası gidip geliyorum....

Bu hastalığa muzdarip bir çok kişinin varlığını biliyorum...her hafta Beta Rom'u yüklemek için beklemekte aynı hastalık, ancak henüz ilerlememiş olan safha da

Sizlerden ricam, hangi cihaza sahipsiniz ve bugüne kadar hangi Custom Rom'ları denediniz ve hangi sıklıkta sıkılıp, Rom değiştiriyorsunuz....Teşekkürler ve iyi kaşıntılar...8=)drunk~~happy~~

MUR55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
11
bende herhalde ilk safalar dayım ilk başta bende pc ile başladı her hafta 3 kere format atıyordum engel olamıyordum kendime xiaomi ye geçtikten sonra samsung tan stabil di ilk başta sonra baktım 3 ay güncelleme gelmedi beta ya geçtim her gün her saat başı güncelleme geliyormu diye bakmak oluyor ilk işim benim olayım biraz güncelleme ile herhalde yenilik seviyorum custom romlara bulaşmadım ama suana kadar mıui yi 4 kere çökerttim kaç kere sıfırdan recovery den rom attım custom rom a geçmem herhalde yıl sonuna kadar çünkü bana miui nin hoşluğunu veremiyorlar

Oyla:

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
bende herhalde ilk safalar dayım ilk başta bende pc ile başladı her hafta 3 kere format atıyordum engel olamıyordum kendime xiaomi ye geçtikten sonra samsung tan stabil di ilk başta sonra baktım 3 ay güncelleme gelmedi beta ya geçtim her gün her saat başı güncelleme geliyormu diye bakmak oluyor ilk işim benim olayım biraz güncelleme ile herhalde yenilik seviyorum custom romlara bulaşmadım ama suana kadar mıui yi 4 kere çökerttim kaç kere sıfırdan recovery den rom attım custom rom a geçmem herhalde yıl sonuna kadar çünkü bana miui nin hoşluğunu veremiyorlar
Size de geçmiş olsun...ama mutlaka level atlamalısınız...başka türlü zevk alamazsınız.....Custom Rom'suz hayat, tuzsuz çorba gibidir....

Oyla:

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
Kendimi bu konuda nasıl anlatırım diye düşünüyordum ki bu mesajı gördüm. Teşekkür ederim.

Benim ayrı bir sorunum daha var. İş icabı gün içerisinde yapamıyorum telefonum 24 saat açık kalmak zorunda. Değişik ve yeni olanı yüklemek için gecenin ilerleyen saatlerini beklemek zorunda kalıyorum. bu da ayrı bir dert.
iş icabı da olsa inanın işten çıkıp durak ve otobüs ev arası 2 rom denemesine muzdarip olduğum günler oluyor, takılıyor kafama ya bunu iyi yapmışlarda şurası niye böyle olmuş.
Gerçekten buna farklı bir anksiyete de denilebilir. Bende sırf bunu için Xiaomi ye geçeyimde nasılsa SD de fazla cesaretim olmaz dedim. hatta kate aldım fazla destek yok diye. en fazla 6 ay dayanabildim görevlerden dolayı. sonuç arkadaşlar acaba kate için ne gibi çalışmalar var sorusu ile yine başladık. Allah af etsin ne diyek, boş işlerle hesab olursa kimse kimseyi tanımayacak galiba :) :);(

Oyla:

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
iş icabı da olsa inanın işten çıkıp durak ve otobüs ev arası 2 rom denemesine muzdarip olduğum günler oluyor, takılıyor kafama ya bunu iyi yapmışlarda şurası niye böyle olmuş.
Gerçekten buna farklı bir anksiyete de denilebilir. Bende sırf bunu için Xiaomi ye geçeyimde nasılsa SD de fazla cesaretim olmaz dedim. hatta kate aldım fazla destek yok diye. en fazla 6 ay dayanabildim görevlerden dolayı. sonuç arkadaşlar acaba kate için ne gibi çalışmalar var sorusu ile yine başladık. Allah af etsin ne diyek, boş işlerle hesab olursa kimse kimseyi tanımayacak galiba :) :);(
Vah vah vah...Nasıl bir yaraya parmak basmışım yahu....Allah hepimize şifa versin inşallah....

Oyla:

gnys

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samsun
Cihazım
redmi not 9 pro
Konular
46
Yokmu başka Hasta arkadaşlarımız? Herkes Cihazını ilk aldığı günkü gibi mi kullanıyor?
hocam mi not 2 icin tavsiye bekliyorum sizden

Mi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Oyla:

gnys

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samsun
Cihazım
redmi not 9 pro
Konular
46
Nasıl yani? Custom Rom olarak mı? Cihazınızın Kod adı ne?
hocam fark etmiyor biliyorsunuz hastalık bu ya ama multirom olabilir cihazın kod adini anlayamadim mi not2 6/128

Mi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt