Yardım ORD ( Obsessive ROM Disorder ) Hastalığı ve tedavisi

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Bilindiği üzere, tıbbi adı ORD ( Obsessive ROM Disorder ) olan hastalığın maalesef tedavisi yok ve bu kaşıntının azaltılmasının tek çözümü, cihazına devamlı farklı ROM'lar yükleyip, denemekten geçiyor....
Hatta öyle bir hastalıkki, çok iyi olan bir Rom'dan sıkılıp, başka bir rom'u denemeye kadar gidiyor...
Maalesef bende uzun yıllardır bu hastalığa muzdaripim ve tedavime iyi geleceğini bildiğim için de Xiaomi'ye geçtim....Benim Cihazımın daha çok yeni olması nedeniyle, fazla hareket şansım henüz mevcut değil ve haftalık Beta EU, kararlı global ve MIUIPro Rom'lar arası gidip geliyorum....

Bu hastalığa muzdarip bir çok kişinin varlığını biliyorum...her hafta Beta Rom'u yüklemek için beklemekte aynı hastalık, ancak henüz ilerlememiş olan safha da

Sizlerden ricam, hangi cihaza sahipsiniz ve bugüne kadar hangi Custom Rom'ları denediniz ve hangi sıklıkta sıkılıp, Rom değiştiriyorsunuz....Teşekkürler ve iyi kaşıntılar...8=)drunk~~happy~~

Yahyaisik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
Mi 5 S
Konular
9
Hocam dün hangi rom olduğunu hatırlamıyorum o kadar çok değiştirdim. neyse yanlış rom indirmisim flashladi ama flashlarken bir terslik olduğunu anladım. Lenovo a50 vs yazıyordu. Dedim bisiler var neyse yükledim bir baktım açılmıyor dedim sic... Fastboota da girmiyordu. Dedim oğlum.... Yedin sonra allaha şükür girdi yükledim ama yüklerken clean all and lock işaretli kalmış 72 saat rom yukleyemicem çok üzgünüm şuan ortalama günlük 1 rom gibi

Oyla:

musabcel

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Musab
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
21
150 ye yakın rom denemisligim var

Oyla:

LaCRiMaL

Since MI 4...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat YÜKSEL
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sağlık Mem. / 112
Konular
24
Özellikle Samsung ve Gm5 Plus kullandığım zamanlarda çok rom değiştiriyordum. Neredeyse xda daki cihazın rom bölümlerindeki romların çoğunu kurmuşumdur... Samsung kullanırken taa 2010, 2011 gibiydi miui arayüzüyle tanıştıktan sonra samsunglara sadece miui romları kurmuşumdur ağırlıklı olarak. Çünkü arayüz diğer romların arayüzüne göre gözle görülür derecede hızlı... Gm5 plusta ise Resurrection Remix romunu kullandım, bunun sebebi ise kişiselleştirme seçeneklerinin çok fazla olmasıdır. Şu anda Redmi Note 4 SD kullanıyorum, xiaomi cihazlarına harici rom kurmak istemiyorum, dediğim gibi bu arayüz çok hoşuma gidiyor.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Ben hastalığın tedavisini biliyorum :D

Uzun süre bu rahatsızlığı çektim... Özellikle froyo ve ICS dönemlerinde. Tedavinin adı ise MIUI. Özelliklerine alışıp kullanmaya adapte olduktan sonra hiç bir rom tatmin etmedi. Elbette arada hala dürtüyor, kaşındırıyor ve farklı romlar deniyorum. En fazla dayanan rom RR oldu ama sonuç olarak yeniden MIUI'ye döndüm. Biliyorum MIUI diğerleri gibi sade değil, pek çok ek uygulaması var ancak ben bu uygulamaların her birini kullanıyorum. Hatta eskiden var olup da son sürümlerde kaldırılan uygulamaların her birini teker teker özlüyorum. MIUI kullanmaya alışmış bir kullanıcının -hele bir de xposed modülleri ile kişiselleştirme işini de yapıyorsa- başka bir rom kullanmak isteyeceğini hiç zannetmiyorum. Arada bir kaç saatliğine değiştirip oynar ve yeniden MIUI'ye döner :)

Oyla:

enverdv

Bosch Test Equipment Service Engineer
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enver
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Uzman Tekniker
Konular
20
Uzun süre Global kullandım, birkaç aydır Beta'dayım (Mi5 Prime)
:)
Onun dışında uğraşmadım ROM değiştirme işiyle.

Oyla:

Edcvhu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Vecihi
Cihazım
Mi5
Konular
1
Tesekkurler deneyeceğim ,

Oyla:

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Ben hastalığın tedavisini biliyorum :D

Uzun süre bu rahatsızlığı çektim... Özellikle froyo ve ICS dönemlerinde. Tedavinin adı ise MIUI. Özelliklerine alışıp kullanmaya adapte olduktan sonra hiç bir rom tatmin etmedi. Elbette arada hala dürtüyor, kaşındırıyor ve farklı romlar deniyorum. En fazla dayanan rom RR oldu ama sonuç olarak yeniden MIUI'ye döndüm. Biliyorum MIUI diğerleri gibi sade değil, pek çok ek uygulaması var ancak ben bu uygulamaların her birini kullanıyorum. Hatta eskiden var olup da son sürümlerde kaldırılan uygulamaların her birini teker teker özlüyorum. MIUI kullanmaya alışmış bir kullanıcının -hele bir de xposed modülleri ile kişiselleştirme işini de yapıyorsa- başka bir rom kullanmak isteyeceğini hiç zannetmiyorum. Arada bir kaç saatliğine değiştirip oynar ve yeniden MIUI'ye döner :)
Hocam tedavisini bilmek başka, hastalıktan kurtulmak başka.....Siz de, maalesef ki ileri derecede hastasınız....öyle olmasa, dürtmez, kaşındırmaz ve farklı romlar deneme arzunuz olmazdı...bende, her ne kadar Mi Max 2 için çok fazla seçenek olmamasına rağmen, her seferinde MIUIPro roma geri dönüyorum..Allah hepimize, her ne kadar başka romlar deneme arzusunda olsak da, daima MIUI ye geri dönmeyi nasip etsin İnşallah

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam tedavisini bilmek başka, hastalıktan kurtulmak başka.....Siz de, maalesef ki ileri derecede hastasınız....öyle olmasa, dürtmez, kaşındırmaz ve farklı romlar deneme arzunuz olmazdı...bende, her ne kadar Mi Max 2 için çok fazla seçenek olmamasına rağmen, her seferinde MIUIPro roma geri dönüyorum..Allah hepimize, her ne kadar başka romlar deneme arzusunda olsak da, daima MIUI ye geri dönmeyi nasip etsin İnşallah
Amin :) Babam 75 yaşında ve 25 yıl önce sigarayı bıraktı. Hala rüyasında kendisini sigara içerken görüyor hocam ama içmiyor. Benim hastalığım da aynı safhada gibi geliyor :D

Oyla:
Üst Alt