Yardım ORD ( Obsessive ROM Disorder ) Hastalığı ve tedavisi

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Bilindiği üzere, tıbbi adı ORD ( Obsessive ROM Disorder ) olan hastalığın maalesef tedavisi yok ve bu kaşıntının azaltılmasının tek çözümü, cihazına devamlı farklı ROM'lar yükleyip, denemekten geçiyor....
Hatta öyle bir hastalıkki, çok iyi olan bir Rom'dan sıkılıp, başka bir rom'u denemeye kadar gidiyor...
Maalesef bende uzun yıllardır bu hastalığa muzdaripim ve tedavime iyi geleceğini bildiğim için de Xiaomi'ye geçtim....Benim Cihazımın daha çok yeni olması nedeniyle, fazla hareket şansım henüz mevcut değil ve haftalık Beta EU, kararlı global ve MIUIPro Rom'lar arası gidip geliyorum....

Bu hastalığa muzdarip bir çok kişinin varlığını biliyorum...her hafta Beta Rom'u yüklemek için beklemekte aynı hastalık, ancak henüz ilerlememiş olan safha da

Sizlerden ricam, hangi cihaza sahipsiniz ve bugüne kadar hangi Custom Rom'ları denediniz ve hangi sıklıkta sıkılıp, Rom değiştiriyorsunuz....Teşekkürler ve iyi kaşıntılar...8=)drunk~~happy~~

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Amin :) Babam 75 yaşında ve 25 yıl önce sigarayı bıraktı. Hala rüyasında kendisini sigara içerken görüyor hocam ama içmiyor. Benim hastalığım da aynı safhada gibi geliyor :D
Allah babanıza uzun ömür versin, ne mutlu ona ki, bırakabilmiş, keşke o irade bizde de olsa

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Allah babanıza uzun ömür versin, ne mutlu ona ki, bırakabilmiş, keşke o irade bizde de olsa

Amin hocam. Kesinlikle katılıyorum umarım o irade bizlere de nasip olur :)

Oyla:

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133

benim suçumda en düzgün romu bulamamak
Miglobe rom yükledim, romu kurarken battery powersave modunu seçtim. pil performansı harika fakat bildirim alamıyorum. 7 ay 6.10.20 romunu kullandım. Şimdi ise o yedeğe geri dönmek istemiyorum.. miui 9 ve android 7de bildirim sorunsuz pil performansı güzel miui tabanlı bir rom araıyorum.. tavsiyelerinizi bekliyorum.

1 haftadır sürekli gel git yaptıklarım.
mipro 7.9.7
miglobe 7.9.14
eu 7.9.7

Oyla:

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
benim suçumda en düzgün romu bulamamak
Miglobe rom yükledim, romu kurarken battery powersave modunu seçtim. pil performansı harika fakat bildirim alamıyorum. 7 ay 6.10.20 romunu kullandım. Şimdi ise o yedeğe geri dönmek istemiyorum.. miui 9 ve android 7de bildirim sorunsuz pil performansı güzel miui tabanlı bir rom araıyorum.. tavsiyelerinizi bekliyorum.

1 haftadır sürekli gel git yaptıklarım.
mipro 7.9.7
miglobe 7.9.14
eu 7.9.7

Epic denedin mi ?

Oyla:

marslan81

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Tasarım Teknisyeni
Konular
1
Bu hastalıkdan kurtulmak için IPHONE alacaksın. Nasılsa hiçbir yerini elletmiyor, bu aralar jailbreakda neredeyse bitme noktasına geldi. Canın sıkıldıkça "hey siri" der durursun haha--haha--haha--monkey~~

Oyla:

serkan_esk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Sagit
Konular
9
Bu hastaligin asil sebebi all in one rom olmamasi. Bi romda bulunan ozellik bir diger romda bulunmuyor. Mesela aosp romlarda bulunan bildirimler stock romda olmadigi icin bir donem geliyor ve rom degiatirme ihtiyaci hissediliyor. China romlardaki face unlock globalde yok. Miuiprodaki cesitlilik euda yok eudaki ram kullanimi stabilite diger romlarda yok globaldeki gcam uyumlulugu china da yok vs vs. Aranilan her ozelligin oldugu bir rom yapsalar bu kadar hizli rom degistirmeyiz. Samsung kullanirken zaman icerisinde aosp kasintim geldiginde degistiriyordum romu rahatladiktan sonra donuyordum stock tabanli custom roma. Miui de durum cok farkli, yeni rom cikartiyor külliyen bug kayniyor. E yeni rom kullanma kasintisi alpha betalari yukletiyor bize, hatalarla karsilasinca donuyoruz alt surume,kasiniyoruz donuyoruz haftalik betaya. 128 gb telefon aldim inanin rom degistirirken cok zor oluyor diye telefonda veri tutamiyorum. Samsungda format data bile yapsam verilerim silinmiyordu. Nolacak sonumuz bilmem, herkese gecmis olsun

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

hayro56

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hayrettin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
5
Bilindiği üzere, tıbbi adı ORD ( Obsessive ROM Disorder ) olan hastalığın maalesef tedavisi yok ve bu kaşıntının azaltılmasının tek çözümü, cihazına devamlı farklı ROM'lar yükleyip, denemekten geçiyor....
Hatta öyle bir hastalıkki, çok iyi olan bir Rom'dan sıkılıp, başka bir rom'u denemeye kadar gidiyor...
Maalesef bende uzun yıllardır bu hastalığa muzdaripim ve tedavime iyi geleceğini bildiğim için de Xiaomi'ye geçtim....Benim Cihazımın daha çok yeni olması nedeniyle, fazla hareket şansım henüz mevcut değil ve haftalık Beta EU, kararlı global ve MIUIPro Rom'lar arası gidip geliyorum....

Bu hastalığa muzdarip bir çok kişinin varlığını biliyorum...her hafta Beta Rom'u yüklemek için beklemekte aynı hastalık, ancak henüz ilerlememiş olan safha da

Sizlerden ricam, hangi cihaza sahipsiniz ve bugüne kadar hangi Custom Rom'ları denediniz ve hangi sıklıkta sıkılıp, Rom değiştiriyorsunuz....Teşekkürler ve iyi kaşıntılar...8=)drunk~~happy~~
Hocam affınıza sığınıyorum gerçekten bu konudan haberim yoktu

Oyla:

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım