Yardım ORD ( Obsessive ROM Disorder ) Hastalığı ve tedavisi

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Bilindiği üzere, tıbbi adı ORD ( Obsessive ROM Disorder ) olan hastalığın maalesef tedavisi yok ve bu kaşıntının azaltılmasının tek çözümü, cihazına devamlı farklı ROM'lar yükleyip, denemekten geçiyor....
Hatta öyle bir hastalıkki, çok iyi olan bir Rom'dan sıkılıp, başka bir rom'u denemeye kadar gidiyor...
Maalesef bende uzun yıllardır bu hastalığa muzdaripim ve tedavime iyi geleceğini bildiğim için de Xiaomi'ye geçtim....Benim Cihazımın daha çok yeni olması nedeniyle, fazla hareket şansım henüz mevcut değil ve haftalık Beta EU, kararlı global ve MIUIPro Rom'lar arası gidip geliyorum....

Bu hastalığa muzdarip bir çok kişinin varlığını biliyorum...her hafta Beta Rom'u yüklemek için beklemekte aynı hastalık, ancak henüz ilerlememiş olan safha da

Sizlerden ricam, hangi cihaza sahipsiniz ve bugüne kadar hangi Custom Rom'ları denediniz ve hangi sıklıkta sıkılıp, Rom değiştiriyorsunuz....Teşekkürler ve iyi kaşıntılar...8=)drunk~~happy~~

thefatality

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mücahit
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
1
Skorpi hocam merhabalar, Mi6 kullanıcısıyım. Anlamadığım ölçüde diğer kullanıcılar gibi ille de miui olsun, miui süper fikrine hiçbir zaman ulaşamadım. Mi6 için yapılan tüm romları denedim. Genelde custom romlar kullandım.(Lineageos, Resurrection Remix, pixel experience, havoc, nitrogen os, omnirom, crdroid, ABC, xenon ve niceleri) ayrıca bunun yanında başta xiaomi Eu olmak üzere miuipro, masik u, epicrom, global beta, global stable, miui tr gibi nice miui romları da kullandım. Canım sıkıldıkça rom atmak bir hastalık haline geldi. Bir çaresi varsa yardım bekliyorum.

Oyla:

tanertuna2687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taner
Cihazım
Poco f5 pro
Meslek
Yönetici
Konular
28
dermansız hastalıktır kendileri belirtileri alttan alttan dürter değiştir bak bu daha güzel göreceksin değiştirirsin sonra tekrar tekrar tekrar... uzaar gider. Tedavisini bulan varsa söylesin lütfen!

Oyla:

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Skorpi hocam merhabalar, Mi6 kullanıcısıyım. Anlamadığım ölçüde diğer kullanıcılar gibi ille de miui olsun, miui süper fikrine hiçbir zaman ulaşamadım. Mi6 için yapılan tüm romları denedim. Genelde custom romlar kullandım.(Lineageos, Resurrection Remix, pixel experience, havoc, nitrogen os, omnirom, crdroid, ABC, xenon ve niceleri) ayrıca bunun yanında başta xiaomi Eu olmak üzere miuipro, masik u, epicrom, global beta, global stable, miui tr gibi nice miui romları da kullandım. Canım sıkıldıkça rom atmak bir hastalık haline geldi. Bir çaresi varsa yardım bekliyorum.
Maalesef çaresi yok, aynen devam edin taki bir gün size en uygun romu buluna kadar, geçmiş olsun

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk

Oyla:

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Çok şükür, artık AOSP Romlara elveda dedim, sadece haftalık EU Beta güncellemeleri ile yetinmekteydim, darısı diğer hastaların başına
varmı hala haftada, ya da günde bir kaç rom deneyen?

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

Oyla:

edmin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
Oppo reno 4
Meslek
HVKK Astsubay
Konular
25
Bilindiği üzere, tıbbi adı ORD ( Obsessive ROM Disorder ) olan hastalığın maalesef tedavisi yok ve bu kaşıntının azaltılmasının tek çözümü, cihazına devamlı farklı ROM'lar yükleyip, denemekten geçiyor....
Hatta öyle bir hastalıkki, çok iyi olan bir Rom'dan sıkılıp, başka bir rom'u denemeye kadar gidiyor...
Maalesef bende uzun yıllardır bu hastalığa muzdaripim ve tedavime iyi geleceğini bildiğim için de Xiaomi'ye geçtim....Benim Cihazımın daha çok yeni olması nedeniyle, fazla hareket şansım henüz mevcut değil ve haftalık Beta EU, kararlı global ve MIUIPro Rom'lar arası gidip geliyorum....

Bu hastalığa muzdarip bir çok kişinin varlığını biliyorum...her hafta Beta Rom'u yüklemek için beklemekte aynı hastalık, ancak henüz ilerlememiş olan safha da

Sizlerden ricam, hangi cihaza sahipsiniz ve bugüne kadar hangi Custom Rom'ları denediniz ve hangi sıklıkta sıkılıp, Rom değiştiriyorsunuz....Teşekkürler ve iyi kaşıntılar...8=)drunk~~happy~~

Hocam çok geçmiş olsun. Sanırım bende aynı hastalıktan muzdaribim. Mi6 cihazım var şuan xiaomi.eu beta yüklü. Şu ana kadar tüm romları denedim ama hâlâ başka bir rom denesem mi acaba arasında gidip geliyorum.

Oyla:

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Hocam çok geçmiş olsun. Sanırım bende aynı hastalıktan muzdaribim. Mi6 cihazım var şuan xiaomi.eu beta yüklü. Şu ana kadar tüm romları denedim ama hâlâ başka bir rom denesem mi acaba arasında gidip geliyorum.
Size tavsiyem EU Beta yükleyin ve sadece benim gibi haftalık güncelleyin ve haftalık dozajlarla yetinmeye çalışın

Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk

Oyla:

XiaoMiu

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
10 Mart 2018
Konular
188
Size tavsiyem EU Beta yükleyin ve sadece benim gibi haftalık güncelleyin ve haftalık dozajlarla yetinmeye çalışın

Hocam doktorunuz sizi forumdan uzaklaştırmasın :Ddrunk~~:?haha--

Oyla:

Atakan kkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mi 6
Cihazım
Xiaomi
Konular
5
Aynen öyle hocam mi6 var bendede gece uykum kaçtı meizu nun flyme romunu kurdum fakat Türkçe yok romda

Oyla:

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Aynen öyle hocam mi6 var bendede gece uykum kaçtı meizu nun flyme romunu kurdum fakat Türkçe yok romda
Sizede Şifa olarak EU Beta tavsiye ediyorum ne ararsanız mevcut

Oyla:

Atakan kkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mi 6
Cihazım
Xiaomi
Konular
5
Sizede Şifa olarak EU Beta tavsiye ediyorum ne ararsanız mevcut

hocam eu betadan geçtim zaten eski meizu kullanıcısı olarak araştırma yaptım mi6 için flyme yapmışlarmı diye ama türkçe koymamışlar içine :)

Oyla:
Üst Alt