Sohbet Operatörler ve Fahiş fiyatlar

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
operatörlerde, Ücretlendirme periyodu konuşma için 6 sn, internet için 1 kb’dir.
bir de yurt dışında sadece download yaptıklarınız hesaplamaya dahil edilirken biz de hem download hem de upload hesaba katılıyor. tabi böyle olunca hesaplama 2'ye katlıyor.
orada başka bir sorun var hocam upload hesabın içine dahil edilse dahi bu kadar fark olmaz hatta bunu 2 dk içinde test edebilirim hatta ediyorum sonucu yazarım buraya

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Olay büyüyor 😎
İş iyice ayyuka çıktı artık.

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Olay büyüyor 😎
İş iyice ayyuka çıktı artık.

hocam misal ağ baglantısını sıfırladım ve
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
bu videoyu hızlı hızlı 1080p olarak izledim sardırarak 401 mb internet kullanmış pc 4.8 mb da upload yapmış yani upload dahil 406 mbfalan trafik olmuş uploadı işin içine dahil etsek bile bu X2 dosya trafiği olmaz ha tabi sürekli birilerine video müzik vs dosya gönderiyorsak upload değişecektir ama sadece tüketim yapıyorsak downloadla upload arasındaki fark %3-5 falan olur

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Enpara,Garanti,Ziraat,Vakıfbank,Akbank,Hsbc,İng bunların çoğuyla işim var benim bir bankanın bile sms nin gelmemesi demek o banka ile iş yapamamam anlamına geliyor çünkü birçok doğrulamayı sms ile telefona gönderiyor bankalar evet fiyatı çok çok uygun ama uygun olmasınında bazı sebepleri var tamam reklam yapmadı etmedi evet o apayrı bi konu ama bence daha tam oturmamış bir sistem,altyapı var. Turkcell'in baz istasyonunu kullanması ayrı ama dedikleri gibi entegrasyon sorunları var. Geçsemde benim için bir anlamı olmayacak.

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Arkadaşlar şu farklı operatöre geçme konusunu bir kenara atsanız. Asıl soruna odaklansak?
Operatörlerin hepsi bizi öpüyoooor 🙂

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Arkadaşlar şu farklı operatöre geçme konusunu bir kenara atsanız. Asıl soruna odaklansak?
kampanya yapalım hocam imza mı topluyoruz vs eskiden kotalı internet zamanında yapıldığı gibi yine sesimizi duyurmaya çalışalım illaki bir avukat yetkili biri meclis artık bir şekilde sesimizi duyuralım başka aklıma birşey gelmiyor "alışveriş gibi birşey değil ki bu hadi interneti kullanmayalım almayalım diyeceğimiz birşey değil "

Schwzz

Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157

Hocam buna karşı ne yapabiliriz ki :) herkes halinden memnun yıllardır aynı yani o kadarda imza kampanyaları yapıldı ama fos çıktı devlet önlemini almıyor telokomünikasyonda fiyatların artık belirli bir standarda indirgenmesi gerektiğini düşünüyorum. Herkesin işine geliyor, herşey...

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Hocam buna karşı ne yapabiliriz ki :) herkes halinden memnun yıllardır aynı yani o kadarda imza kampanyaları yapıldı ama fos çıktı devlet önlemini almıyor telokomünikasyonda fiyatların artık belirli bir standarda indirgenmesi gerektiğini düşünüyorum. Herkesin işine geliyor, herşey...
Bu sefer farklı hocam. Başlatılan tepki 3-4 günde bu hale geldi. Yapıştırın Cimer e BTK ya. Korkmayın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kampanya yapalım hocam imza mı topluyoruz vs eskiden kotalı internet zamanında yapıldığı gibi yine sesimizi duyurmaya çalışalım illaki bir avukat yetkili biri meclis artık bir şekilde sesimizi duyuralım başka aklıma birşey gelmiyor "alışveriş gibi birşey değil ki bu hadi interneti kullanmayalım almayalım diyeceğimiz birşey değil "
DH forumda hazır metin yapmışlar. Ben onu yolladım. Bireysel olarak sizlerde katılın.
İlk mesajımda var DH forum linki.

Schwzz

Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Bu sefer farklı hocam. Başlatılan tepki 3-4 günde bu hale geldi. Yapıştırın Cimer e BTK ya. Korkmayın.

DH forumda hazır metin yapmışlar. Ben onu yolladım. Bireysel olarak sizlerde katılın.

Vallaha benim şikayet ettiğim kadar kimse etmemiştir hocam inşallah bir sonuca varılır.

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27

evet şimdi bende gönderdim insallah olur en azından sınırsız kampanyalar çıkarsalar misal 4 mbps şu fiyat 10 mbps bu fiyat 150 mbps sınırsız derseler millet ev internetini kapatır :) bizimmillet sever

Üst Alt