Şu an bu romdayım.
21.10.3 sürümü üzerine
21.11.3 sürümünü yükledim bende herhangi bir problem yok. Problem yok derken şunu belirtmek isterim rom zaten sertifikalı geldiği için ve ben Magisk üzerinden cihaza herhangi bir şey yüklemediğimden dolayı Magisk'i kurup denemedim. O yüzden rom zaten safetynet geçmiş oluyor. Magisk üzerinden herhangi bir şey yüklemiyorsanız Magisk kurmanıza gerek yok. Bankacılık uygulamaları vb. sorun çıkmıyor.
EKLEME 1:
UnlnViTeD hocamın dediği gibi romda değişiklikle ilgili bilgi vermediler. Zaten rom çıkardıkları tüm cihazlar için güncellemeyi
haftalık sürümden stabil sürüme aldılar. Yani eğer güncelleme gelirse ayda bir gelecek. Benim değişiklik olarak gözüme çarpan
2 nokta var:
Birincisi Dosyaların içerisine girdiğinizde klasörlerin görseli değişmiş.
İkincisi galeri uygulamasına girdiğinizde önceden çöp seçeneği varken şimdi temizleme, çöp kutusu, çöp şeklinde bir seçenek eklenmiş onun dışında bir değişiklik görmedim.
EKLEME 2: Romun Telegram grubunda F2FS desteği yok deniyor hatta bunu diyen romu geliştiren kişi. (
UnlnViTeD hocamın paylaştığı görseldeki kişi.) Ama ben yine de bir deneme yapıp sonucu buraya yazarım.
Eğer
F2FS desteği olan bir rom olsun diyorsanız
AbhiX ROG Edition V12.5.6.0 Stable | Miui 12 sürümü var. 21 Kasım'da geldi yeni sürümü.