Sohbet muradovs forumda neden banlandı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
skorpide çok ters :) selam verdiğimde bile terslenince olduğu konudan kaçıyorum :( merakımız 9se bölümünde aktif olarak konu açıp rom deneyip yenilikleri paylaştığı içindi.
Ben kendisini çok iyi tanırım, çok mülayim bir insandır, hiç de ters birisi değil

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

mi 9 lite

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9 lite
Konular
28
Hayatı bu kadar ciddiye almasak? Hepimiz geçiciyiz bu dünyada. Göz açıp kapayıncaya kadar bitiyor hayat. Sınavlara tabi tutuluyoruz.

LORDBONZ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MEHMET
Cihazım
POCO F3 250Gb
Meslek
Teknisyen
Konular
11
Üstadlarım ve hocalarım konu başlıgını okuyup içeri girdigimde içime bi hüzün düştü Muradovs hocamın banlanmasına üzüldüm yardım severligi ortada sayılı zaman çabuk geçer diger konuya gelirsek yönetici üstadlarımın bu konulardaki tutumu ortada uyarılar ve puanlarda ortada bundan sonra İNŞALLAH bu tarz olaylar yaşanmaz ben sosyal medya kullanmıyorum yaklaşık 6 senedir mıuı ailesine katılalı 2 ay olmuş ve geldigim hergün sosyal medya hesaplarınızdan daha çok foruma girip çıkıyorum sözümün özüne gelecek olursam bu güzel ortamı bozmayalım yönetici üstadlarım yapıcı üye olan hocalarım kuralcı olup sahiplenirse forumu, forum aynı sokakta büyüyen çocukların muhabbetleri gibi yakınlık olur aramızda hepimiz yardımlaşmak için buradayız bilmiyorum haddimemi bu kadar yorum yapmak içimden geldi yanlışım varsa mazur görün iyi forumlar YARDIMLAŞMAK GÜZELDİR.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Arkadaşlar durup dururken kimseyi banlamadık. Uyarıları, hataları, yanlışları ortada. Sistem gereği neyse o yapıldı. Forum kuralları düzeni sağlamak için var.

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
İnşallah akıllanmıştır(mecazi olarak). Zira foruma faydasi olan bir arkadaşımızdır kendisi.

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Banı kalkar gelir sorun değil. Bir süre önce forumda çok fazla yeni admin vardı onlar çok aşağılayıcı konuşurdu uzun zamandır görmedim onları forum pek sohbet edilecek bir ortam da değil ilk başta öyleydi malesef telefonla ilgili yazıp okuyup gitmek gerekiyor

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Bütün sayfaları okudum, sanki yöneticiler keyfi banlamış gibi isyan var. Yüzde 90ı da Mi9se kullanıcıları. Acaba Mi9se kullanıyor olmasaydınız yine bu şekilde destek verecekmiydiniz merak ediyorum burnuma biraz menfaat kokusu geldi her neyse.

Forum disiplinini bilmeyenler için uzaktan saçma geliyor ama işler böyle yürüyor beyler. Hoş kimse kimseyi durup dururken banlayıp uzaklaştırmaz. Kasmayın rahat olun diyenlerde olmuş bunun rahatlıkla ilgisi yok. Örneğin Technopat forumunda kısaltmaları küçük harfle yazar veya noktadan önce boşluk bıraksanız bile uyarı alıp 1 gün mesaj hakkınız elinizden alınıyor. Limit dolunca 3 6 ay arası ban. Diğerlerine göre bu forum gül bahçesi. Demem o ki bu rahatlığı başka yerde bulamazsınız. Öyle konular mesajlar var ki okurken anlamak için 40 takla atıyorum. Öyle yani :)

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Banı kalkar gelir sorun değil. Bir süre önce forumda çok fazla yeni admin vardı onlar çok aşağılayıcı konuşurdu uzun zamandır görmedim onları forum pek sohbet edilecek bir ortam da değil ilk başta öyleydi malesef telefonla ilgili yazıp okuyup gitmek gerekiyor
Bu bahsettiğiniz türde Yönetici arkadaşlarımız olduğunu ben hiç hatırlamıyorum, Siz hatırlıyormusunuz isimlerini

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt