Sohbet muradovs forumda neden banlandı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
shuj
Lütfen birilerine yaranmaya çalışmayın benim senelerim forumlarda gecti Muradovs hocam ilk başta sınırsız olarak ban yedi ve bu konu açıldığı tepki gösterildiği için cezası düştü. Forum mahkeme salonu değildir. Bu yüzden herhangi bir foruma emek efor sarfetmiyorum çünkü eninde sonunda birisi gelip sadece yasakla butonuna basarak aylarinizi yillarinizi buhar eder.
Bilip bilmeden konuşmayın lütfen. Sınırsız ban yemedi başta veya sonda banı aynıydı. Uyarının süresi dolunca açılacaktı. Lütfen bilginiz dahilinde yazınız. Bilginiz olmayan konularda konuşmayınız.

mi 9 lite

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9 lite
Konular
28
Bir forum var. Sakin bir yapım var, beni bilen bilir. O forumda, bir üye tahrik etmişti beni, zıvanadan çıkarmıştı. Karşılıklı olarak 2 sayfa dolusu küfürleşmiştik. O 25 gün uzaklaştırma almıştı, ben 50 gün uzaklaştırma almıştım. Aynı olay burada olsa ban yerdik. O forum nicelik ile ilgileniyor, yani üye sayısının çok olması ile. Burası nitelik ile ilgileniyor, anladığım kadarıyla. Arkadaşlar, imla kuralında hata yaptığınız için ban veren forum var. Her forumun ayrı bir işleyişi var. Bir de, konunun başında bazı yöneticilerimizin ego seviyesindeki artış da dikkatimden kaçmadı, dermişim.

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
shuj
Lütfen birilerine yaranmaya çalışmayın benim senelerim forumlarda gecti Muradovs hocam ilk başta sınırsız olarak ban yedi ve bu konu açıldığı tepki gösterildiği için cezası düştü. Forum mahkeme salonu değildir. Bu yüzden herhangi bir foruma emek efor sarfetmiyorum çünkü eninde sonunda birisi gelip sadece yasakla butonuna basarak aylarinizi yillarinizi buhar eder.

Baştan bu yana okuyorum takip ediyorum. Bu yazılan kadar gereksiz bir üslüp görmedim. Bence bilmeden yorum yapmanızdan kaynaklı. Yinede forumun mahkeme salonu olmadığını anlamanız büyük başarı. Foruma emek ve efor sarfetmediğinize de çok memnun oldum. Forumlar paylaşım alanlarıdır. Sizden gelecek bilgilere karşılık ödeme duygusu beni rahatsız ediyor. Çünkü kurallara uymayıp sonra yazılanlarınız silinirse kullanıcı olarak ben mağdur olurum. Bizler ve sizler yazdıklarımızı tescillemiyoruz, birilerine yardım ediyoruz Konu silinsin yada yazdıklarım silinsin demek çok bencilce. Burada ki herkes bilgi birikimini aktarırken karşılık gütmedi. Elimizden gelen her yardımı gece gündüz yapıyoruz. Bir gün ben kendime hakim olamayıp kuralları çiğneyeyim, sonrada silin benim konularımı mı diyeyim? Lütfen kuralları iyi idrak edelim, kurallarla ilgili sorununuz varsa sayın adminimize yazalım.

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Zenex Ironsides
Öncelikle sakin olun ben yorumlardan yola çıkarak fikrimi belirttim önce banı kaldırıldı daha sonra cantara hocamız durumu açıkladı ve orta yolun bulunduğunu düşünüyorum.
Sadece başka bir üye bana forum ortamı ve kültüründen bahsettiği için cevabım ona karşılıktı dikkat ederseniz herhangi bir forum diyorum ve bu forumu hedef almıyorum lütfen yöneticilerimiz yorumlarımı üzerine alınmasın yanlış bişey söylediysem kusura bakmayın. belkide başka forumlarda çok haksızlığa uğraşmışımdır. yani size karşı bir eleştirim yok hatta sizleri severim sayarım bu foruma o gözle baksaydım zaten bu kadar mesajım olmazdı ve açtığım 3-5 konuyuda açmamış olurdum sevgiler saygılar inlove~~

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Zenex Ironsides
Öncelikle sakin olun ben yorumlardan yola çıkarak fikrimi belirttim önce banı kaldırıldı daha sonra cantara hocamız durumu açıkladı ve orta yolun bulunduğunu düşünüyorum.
Sadece başka bir üye bana forum ortamı ve kültüründen bahsettiği için cevabım ona karşılıktı dikkat ederseniz herhangi bir forum diyorum ve bu forumu hedef almıyorum lütfen yöneticilerimiz yorumlarımı üzerine alınmasın yanlış bişey söylediysem kusura bakmayın. belkide başka forumlarda çok haksızlığa uğraşmışımdır. yani size karşı bir eleştirim yok hatta sizleri severim sayarım bu foruma o gözle baksaydım zaten bu kadar mesajım olmazdı ve açtığım 3-5 konuyuda açmamış olurdum sevgiler saygılar inlove~~

Öncelikle çok sakin biriyimdir. Söylediğiniz gibi orta yol bulma çabası yada taraf tutma çabası da yok. Aslında ortada bir sorun da yok. Kurallar çiğnendi, üye cezasını yedi. Bir kaç mesajınız var konuda, bu mesajlar yapıcı değil yıkıcı. Tüm mesajlarınızda da üslup çok dikkat çekici. Bu forum bir kişi üzerine kurulu olamaz. Örneği şu mesajınız çok yersizdi ;

Bu forumdan bir muradovs geldi geçti vay bee başımız sağolsun. hepimiz insanız ve hata yapabiliriz ben muradovs hocamın yerinde olsam foruma verdiğim bu kadar emeğe harcadığım zaman rağmen bu ufak hatalar için bana kışkış çeken forumdan tüm konularımı siler ve arkama bakmazdım hi~~

Forumda 147 bin üye mevcut. Bende o 147 bin üye arasında sıradan bir üye olarak diyorum ki kişisel olarak, kişinin sözleri ve üslup çok ama çok önemli. O olmadı mı yada yokmu :? vay halimize.

Kalın sağlıcakla. hi~~

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Ironsides
Haklısınız hocam ben arkadaşımızın tam olarak ne yaptığını yazdığını neden ceza aldığını bilmiyorum. ama foruma çok büyük katkısı olduğu bi gerçek
"Bu forumdan bir muradovs geldi geçti vay bee başımız sağolsun" mesajın bu kısmı bir espiriydi yorumları okuyunca cenaze töreni gibi bi algı oluştuğu için giggle~~
devamı ise benim kişisel fikrim ben bir forumdan banlandıysam bunun arkasında durup geri dönmemek gerek diye düşünüyorum. siz kovulduğunuz yerden hiç bişey olmamış gibi geri gelip devam edermiydiniz? internet ortamındada olsak insanların forumlarla duygusal bağ kurduğunun farkındayım. hepimiz hata yapmaya çok müsaitiz. eğer başından beri süreli olarak banlandıysa lafımı geri alıyorum kusura bakmayın uslübüm için.

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Ironsides
Haklısınız hocam ben arkadaşımızın tam olarak ne yaptığını yazdığını neden ceza aldığını bilmiyorum. ama foruma çok büyük katkısı olduğu bi gerçek
"Bu forumdan bir muradovs geldi geçti vay bee başımız sağolsun" mesajın bu kısmı bir espiriydi yorumları okuyunca cenaze töreni gibi bi algı oluştuğu için giggle~~
devamı ise benim kişisel fikrim ben bir forumdan banlandıysam bunun arkasında durup geri dönmemek gerek diye düşünüyorum. siz kovulduğunuz yerden hiç bişey olmamış gibi geri gelip devam edermiydiniz? internet ortamındada olsak insanların forumlarla duygusal bağ kurduğunun farkındayım. hepimiz hata yapmaya çok müsaitiz. eğer başından beri süreli olarak banlandıysa lafımı geri alıyorum kusura bakmayın uslübüm için.

Estağfurullah hocam her zaman derim ki biz burada bir aileyiz. Yeri geliyor kendi ailemizden fazla burada vakit geçiriyoruz elbette. Buda insanda bağlılık yaratıyor. Yaş gereği 10 yaşında üye de mevcut, 70 yaşında üye de. İster istemez bu büyük ailede sözlerimiz birini incitebiliyor. Onları zaten idare ediyoruz sizlerde bizlerde. Ama kurallar açık açığa ihlal edilince uygulamak zorunda kalınıyor. Üstelik bu kişi daha önce banlanan biri. Katkılarını kimse küçümseyemez orası ayrı. Şuan sizde benim yerimde olsanız bana aynı bunları derdiniz emin olun.

Karşılıklı olarak konuşabildiğim kişileri çok sever saygı duyarım. Bunun içinde ayrıca teşekkür ederim.

Görüşmek üzere.

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Merhaba arkadaşlar sonunda yasağım kalktı, aranıza döndüğüm için çok mutluyum, zaman geçmek bilmedi. Forum'a resmen bağımlı oldum, sigara tiryakisi gibi bağımlı oldum foruma yine gizliden girip konuları okuyordum ama yazamamak çok kötü bir durum. Beni destekleyen tüm üye dostlarıma çok teşekkür ederim. Hayatımda bir eski kapanan GTATurk forumunda bu kadar aktiftim hatta bu kadar değildim bile. Forum hayatımda hep aktif olduğum forumlardan banlandım ne yazık ki orada da bir hesabım süresiz ban yemişti fakat büyük tartışma sonrası küfürleşmelerden dolayı toplu katliam kurbanı olmuştum 2 kere. Sonra af çıkmıştı o şekilde tekrar geri girebilmiştim. Forum'a aile edası ile bağlandım. Günümün 10 saati forumda geçiyor neredeyse ayın en aktif üyesi puanlarından da açık farkla geçtiğim belli oluyor ne kadar aktif olduğumu iş yerinde ve evde, dışarıda sürekli açık. Ayrıca yanlış algı oluşturulmuş süresiz banlanmıştım. Süreli gibi anlatılmış konuda. Sayın Hasan hocam HiddenKing'e çok teşekkür ederim onun sayesinde yasağım kalktı aslında sizlerin yaptığı yorumlar ile alakası var mı bilemiyorum. Tekrar aranızda olduğumdan dolayı çok mutluyum, bundan sonra daha dikkatli olacağım fakat 50 uyarı puanı almışım gerçekten o konuda Trabzonspor'a hakaret aklımın ucundan dahi geçmedi. Bir çok trabzonlu sevdiğim arkadaşım, abilerimde mevcut... Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Sağlıcakla kalın, selametle.

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Merhaba arkadaşlar sonunda yasağım kalktı, aranıza döndüğüm için çok mutluyum, zaman geçmek bilmedi. Forum'a resmen bağımlı oldum, sigara tiryakisi gibi bağımlı oldum foruma yine gizliden girip konuları okuyordum ama yazamamak çok kötü bir durum. Beni destekleyen tüm üye dostlarıma çok teşekkür ederim. Hayatımda bir eski kapanan GTATurk forumunda bu kadar aktiftim hatta bu kadar değildim bile. Forum hayatımda hep aktif olduğum forumlardan banlandım ne yazık ki orada da bir hesabım süresiz ban yemişti fakat büyük tartışma sonrası küfürleşmelerden dolayı toplu katliam kurbanı olmuştum 2 kere. Sonra af çıkmıştı o şekilde tekrar geri girebilmiştim. Forum'a aile edası ile bağlandım. Günümün 10 saati forumda geçiyor neredeyse ayın en aktif üyesi puanlarından da açık farkla geçtiğim belli oluyor ne kadar aktif olduğumu iş yerinde ve evde, dışarıda sürekli açık. Ayrıca yanlış algı oluşturulmuş süresiz banlanmıştım. Süreli gibi anlatılmış konuda. Sayın Hasan hocam HiddenKing'e çok teşekkür ederim onun sayesinde yasağım kalktı aslında sizlerin yaptığı yorumlar ile alakası var mı bilemiyorum. Tekrar aranızda olduğumdan dolayı çok mutluyum, bundan sonra daha dikkatli olacağım fakat 50 uyarı puanı almışım gerçekten o konuda Trabzonspor'a hakaret aklımın ucundan dahi geçmedi. Bir çok trabzonlu sevdiğim arkadaşım, abilerimde mevcut... Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Sağlıcakla kalın, selametle.
Tekrar hoş geldiniz hocam gözümüz sizi arar oldu :D :D Yes~~

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
Hoş geldin arkadaşım. Umarım artık daha dikkatli olursunda ban yemezsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt