- Adım
- Osman
- Cihazım
- Mi note 10
- Meslek
- Memur
- Konular
- 28
Kendınızı suçlu, sorumlu hissetmeyın. Konuyu tam takıp edemedım ama ılk sayfalarda sadece nedenı merak edildi konu ılgı görmüş ama epey yazı yazılmıs bı kac yönetici ara ara açıklama yapınca oyle bi görüntü oluştu bende puanlı sistem çoğu forumda olan birşey zaten. Benımde cok yazıp konuştugum bı forumda ban yeyınce aynı konu açılmıştı ama ben nıye ban yedıgımı biliyodumArkadaşlar durup dururken kimseyi banlamadık. Uyarıları, hataları, yanlışları ortada. Sistem gereği neyse o yapıldı. Forum kuralları düzeni sağlamak için var.
Teknopat ne mal bı forum ya bı defa bısey sorayım dedım sorana kadar 2 ban yedımBütün sayfaları okudum, sanki yöneticiler keyfi banlamış gibi isyan var. Yüzde 90ı da Mi9se kullanıcıları. Acaba Mi9se kullanıyor olmasaydınız yine bu şekilde destek verecekmiydiniz merak ediyorum burnuma biraz menfaat kokusu geldi her neyse.
Forum disiplinini bilmeyenler için uzaktan saçma geliyor ama işler böyle yürüyor beyler. Hoş kimse kimseyi durup dururken banlayıp uzaklaştırmaz. Kasmayın rahat olun diyenlerde olmuş bunun rahatlıkla ilgisi yok. Örneğin Technopat forumunda kısaltmaları küçük harfle yazar veya noktadan önce boşluk bıraksanız bile uyarı alıp 1 gün mesaj hakkınız elinizden alınıyor. Limit dolunca 3 6 ay arası ban. Diğerlerine göre bu forum gül bahçesi. Demem o ki bu rahatlığı başka yerde bulamazsınız. Öyle konular mesajlar var ki okurken anlamak için 40 takla atıyorum. Öyle yani
Mı9se dışına cıkmayan nerden bılsın baska bölümdekı aktif bırının banlandığını. Mesela ben mı9se kullanıcısıyım mozılla hızlı erısımdekı forum adresıde mı9se fakat forumu anasayfadan takıp ediyorum banladıgını da anasayfadakı konudan gördüm