Sohbet muradovs forumda neden banlandı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Arkadaşlar durup dururken kimseyi banlamadık. Uyarıları, hataları, yanlışları ortada. Sistem gereği neyse o yapıldı. Forum kuralları düzeni sağlamak için var.
Kendınızı suçlu, sorumlu hissetmeyın. Konuyu tam takıp edemedım ama ılk sayfalarda sadece nedenı merak edildi konu ılgı görmüş ama epey yazı yazılmıs :) bı kac yönetici ara ara açıklama yapınca oyle bi görüntü oluştu bende :D puanlı sistem çoğu forumda olan birşey zaten. Benımde cok yazıp konuştugum bı forumda ban yeyınce aynı konu açılmıştı ama ben nıye ban yedıgımı biliyodum :)

Bütün sayfaları okudum, sanki yöneticiler keyfi banlamış gibi isyan var. Yüzde 90ı da Mi9se kullanıcıları. Acaba Mi9se kullanıyor olmasaydınız yine bu şekilde destek verecekmiydiniz merak ediyorum burnuma biraz menfaat kokusu geldi her neyse.

Forum disiplinini bilmeyenler için uzaktan saçma geliyor ama işler böyle yürüyor beyler. Hoş kimse kimseyi durup dururken banlayıp uzaklaştırmaz. Kasmayın rahat olun diyenlerde olmuş bunun rahatlıkla ilgisi yok. Örneğin Technopat forumunda kısaltmaları küçük harfle yazar veya noktadan önce boşluk bıraksanız bile uyarı alıp 1 gün mesaj hakkınız elinizden alınıyor. Limit dolunca 3 6 ay arası ban. Diğerlerine göre bu forum gül bahçesi. Demem o ki bu rahatlığı başka yerde bulamazsınız. Öyle konular mesajlar var ki okurken anlamak için 40 takla atıyorum. Öyle yani :)
Teknopat ne mal bı forum ya bı defa bısey sorayım dedım sorana kadar 2 ban yedım :D

Mı9se dışına cıkmayan nerden bılsın baska bölümdekı aktif bırının banlandığını. Mesela ben mı9se kullanıcısıyım mozılla hızlı erısımdekı forum adresıde mı9se fakat forumu anasayfadan takıp ediyorum banladıgını da anasayfadakı konudan gördüm

hsncnmiui

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
RN8
Konular
11
Ben Mi9 Se kullanmıyorum. Sadece forum sakinlerinin sesine dahil oldum.
Ayrıca kullandığımız tek forum bu olduğu için diğerlerini bilmeyiz. Emin olun forum için telefon alan ben dahil birçok arkadaş var. Forumu seviyoruz fakat sevmediğimiz yönlerini görünce de dile getiriyoruz.
Nerde çokluk orda daha çok bilgi paylaşımı sloganıyla devam ediyoruz foruma :)

Ademg23

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem GVRCN
Cihazım
Note 10 Pro
Meslek
Özel Güvenlik
Konular
29
Muradovs hocam bana da çok yardım etmişti sağolsun inşallah en yakın zamanda aramızda olur

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Bu forumdan bir muradovs geldi geçti vay bee başımız sağolsun. hepimiz insanız ve hata yapabiliriz ben muradovs hocamın yerinde olsam foruma verdiğim bu kadar emeğe harcadığım zaman rağmen bu ufak hatalar için bana kışkış çeken forumdan tüm konularımı siler ve arkama bakmazdım hi~~

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Bu forumdan bir muradovs geldi geçti vay bee başımız sağolsun. hepimiz insanız ve hata yapabiliriz ben muradovs hocamın yerinde olsam foruma verdiğim bu kadar emeğe harcadığım zaman rağmen bu ufak hatalar için bana kışkış çeken forumdan tüm konularımı siler ve arkama bakmazdım hi~~

Bu doğru değil hocam. Forumlarda ufak yada büyük hata yoktur sadece hata vardır. Kuralları ezdiğinde uyarı alırsın daha sonra bu uyarılar yasaklanmaya döner ki zaten doğru olan bu kimseye çifte standart uygulanmaması. Forumda sürekli aktif olup daha fazla vakit geçirenin hatalarına göz mü yumulsun? O halde adminler dilediği kadar hata yapsın emek verdiler diye göz yumsun diğerleri bu adil olur mu ? Ya siz forum anlayışını bilmiyorsunuz yada ben.

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
shuj
Lütfen birilerine yaranmaya çalışmayın benim senelerim forumlarda gecti Muradovs hocam ilk başta sınırsız olarak ban yedi ve bu konu açıldığı tepki gösterildiği için cezası düştü. Forum mahkeme salonu değildir. Bu yüzden herhangi bir foruma emek efor sarfetmiyorum çünkü eninde sonunda birisi gelip sadece yasakla butonuna basarak aylarinizi yillarinizi buhar eder.

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
shuj
Lütfen birilerine yaranmaya çalışmayın benim senelerim forumlarda gecti Muradovs hocam ilk başta sınırsız olarak ban yedi ve bu konu açıldığı tepki gösterildiği için cezası düştü. Forum mahkeme salonu değildir. Bu yüzden herhangi bir foruma emek efor sarfetmiyorum çünkü eninde sonunda birisi gelip sadece yasakla butonuna basarak aylarinizi yillarinizi buhar eder.

Yaranmaya çalışmak? Kimlere yaranıyorum acaba çünkü benim haberim yok hatta yaranmaya çalıştıklarımında haberi yoktur:? Her neyse yazdıklarım anlaşılmamış, bu yüzden söyleyecek başka birşeyim kalmadı selametle.

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
Çok saçma bir konu ve çok saçma yorumlarla dolu bir muhabbet olmuş bu. Olayın arka perdesini bilmeden konuşmamalısınız bence.

Daha önceki hesabı banlanan bir kimsenin yeni bir üyelik alarak hesap açması yasak normal şartlarda ama değerli adminlerimiz iyi niyetli olarak göz yummuş ve bir şans daha vermişler. Bu şansı iyi değerlendirmeyip uyarı alan arkadaşın ceza alması gayet normal bir durum bunu neden bu kadar büyüttünüz anlamış değilim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt