Sohbet muradovs forumda neden banlandı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
Forumda, mevcut olan yöneticilerin söz hakkı ve uyarı verme hakkı banın kalkması ile elinden alınarak tek adam rejimine yani başkanlık sistemine geçildi. Hayırlı olsun.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Forumda, mevcut olan yöneticilerin söz hakkı ve uyarı verme hakkı banın kalkması ile elinden alınarak tek adam rejimine yani başkanlık sistemine geçildi. Hayırlı olsun.

Damat kim hocam ? Ekonomi kısmı ile ilgileniyorum ben haha--

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Arkadaşlar Muradovs hocamın ceza bilgilerini aşağıya ekliyorum.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

20 şubat tarihinde 30 ceza puanı dolacak, uzaklaştırma cezası kalkacak ve geri dönecek.

Forumumuzda uyarı alan tüm üyelere bilgi gönderilir ve kendi profilleri üzerinden uyarılar görüntülenebilir.

Uygunsuz dil uyarısı trabzonspor fenerbahçe maçında foruma yazılan dışlayıcı ve ötekileştirici hakaret olarak yorumlanabilecek bir mesaj içindi.

Bugün aldığı uyarı ise hatalı rom paylaşımı ve açılan konu başlığının ve içeriğinin kurallara uygun olmayan şekilde değiştirilmesi nedeniyle verilmiş.

20 Aralık tarihinde almış olduğu uyarının süresi ise 20 şubat tarihinde dolacak ve geçerliliğini yitirecek.

Daha önceki hesap konusuna çok girmek istemiyorum ancak kendisinin daha önce banlanan bir hesabı vardı ve mevcut kuralı esneterek ben yeni hesabının kalmasına müdahale etmemiştim.

Özetle kurallarımız herkes için geçerli ve elimizden geldiği kadar adil şekilde uygulamaya çalışıyoruz. Özellikle tecrübeli üyelerimizden forumumuzun sağlıklı gelişmesine devam edebilmek adına daha duyarlı olmalarını bekliyoruz.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Muradovs hocama bende hoşgeldin demek istiyorum ( her ne kadar mi9 se kullanıcısı olmasam da)
Yapılan yorum ve mesajlardan dolayı gayet net bir şekilde anlaşıldı ki Miuitürkiye forumu o olmadan hayli eksik ve yarım kalacaktı.
Yeniden aramıza katılması hepimiz için hayırlı oldu.
Bütün Mi9 se kullanıcılarının gözü aydın.

Düzeltme: Yalnız bu yazdıklarımın 20 Şubat tan sonra dikkate alınmasını bilhassa istirham ederim . wasntme~~ giggle~~:D

Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi

Son düzenleme:

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Muradovs Hocamızın uyarıları listesi yayınlandı ve İyide oldu..Önyargılı düşünceler ortadan kaldırıldı..Kurumlar kurallarla yürütülür görevleri içinde ödül ve ceza verme yetkiside bulunmaktadır.Bundan böyle @Muradovs hocamız daha dikkatli olacaktır..Forumda kendisi için çırpınan arkadaşlarını üzmeyeceğine inanıyor Ve Her Şer de bir hayır vardır..Diyor.Ceza bitiminde kendisinden foruma katkılarını heyecanla bekliyoruz...

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Muradovs hocam çoğu konuda yardımcı oldu bana.. fakat bir hata yapmış anlaşılan:( sorun değil bazen kafa dinlemek gerekir

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Merak etmeyin hocam, çok kısa bir sistem karışıklığı oldu, dediğiniz gibi olsaydı, inanın ki Sayın Skorpi hocam kesinlikle artık aramızda olmazdı... ki biliyorum, bunu isteyen çok var aramızda Avuçlarını yalasınlar

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Ne çekti bu Muradovs :D

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt