Arkadaşlar
Muradovs hocamın ceza bilgilerini aşağıya ekliyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
20 şubat tarihinde 30 ceza puanı dolacak, uzaklaştırma cezası kalkacak ve geri dönecek.
Forumumuzda uyarı alan tüm üyelere bilgi gönderilir ve kendi profilleri üzerinden uyarılar görüntülenebilir.
Uygunsuz dil uyarısı trabzonspor fenerbahçe maçında foruma yazılan dışlayıcı ve ötekileştirici hakaret olarak yorumlanabilecek bir mesaj içindi.
Bugün aldığı uyarı ise hatalı rom paylaşımı ve açılan konu başlığının ve içeriğinin kurallara uygun olmayan şekilde değiştirilmesi nedeniyle verilmiş.
20 Aralık tarihinde almış olduğu uyarının süresi ise 20 şubat tarihinde dolacak ve geçerliliğini yitirecek.
Daha önceki hesap konusuna çok girmek istemiyorum ancak kendisinin daha önce banlanan bir hesabı vardı ve mevcut kuralı esneterek ben yeni hesabının kalmasına müdahale etmemiştim.
Özetle kurallarımız herkes için geçerli ve elimizden geldiği kadar adil şekilde uygulamaya çalışıyoruz. Özellikle tecrübeli üyelerimizden forumumuzun sağlıklı gelişmesine devam edebilmek adına daha duyarlı olmalarını bekliyoruz.