Sohbet muradovs forumda neden banlandı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Hocam olay sadece rom değil bir 9se kullanıcısının beklentilerini karşılayacak kaynaklar buluyor üretiyor veya ürettiriyor

MI 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Neden sadece sanki kendisi yapabilecekmis gibi kendinizi bir kullanıcıya bağlamışsınız 9 SE kullanıcıları olarak anlamadım. Muradovs nasıl araştırıyor, rom yapimcilariyla iletişime geçip birseyler istiyorsa sizlerde bunu yapabilirsiniz. Size artısı çok olabilir evet ama artık aramızda değil. Bu yüzden sizde kendisi gibi yaparak birseylerin peşine dusmeniz gerekli bence.

Zoraki33

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Xiaomi Mi9T Pro
Meslek
Boş
Konular
20
Neden sadece sanki kendisi yapabilecekmis gibi kendinizi bir kullanıcıya bağlamışsınız 9 SE kullanıcıları olarak anlamadım. Muradovs nasıl araştırıyor, rom yapimcilariyla iletişime geçip birseyler istiyorsa sizlerde bunu yapabilirsiniz. Size artısı çok olabilir evet ama artık aramızda değil. Bu yüzden sizde kendisi gibi yaparak birseylerin peşine dusmeniz gerekli bence.
İyi hoş diyorsunda ben foruma niye geldim sizce? Birşeyler bileyim öğreneyim diye. 4 gündür telefonum twrp naletine takıldım. Sağolsun muradovs hocam ve bi kaç kişi daha istekli olarak yardımcı oldu. Ha diyeceksiniz başka yerlerdede araştırın. Sizde iyi bilirsiniz ki Türk mi forum sayfası olarak burası kadar bana yardım eden samimi olan yer görmedim. Yönetici tadında bi insanı traşladılar söylenecek söz bulamiyorum.

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Herkesin buna vakti yok hocam.Adam gece gündür geliştriciler yazıyor konu açıyordu,bizde akşam gelince ne var ne yok diye bakıyorduk sadece.Resmi Havoc geliştricilerine pixel ex geliştiricilerine rom yaptırdı hocam adam. :D

hsncnmiui

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
RN8
Konular
11
Bence biraz değer bilinmeli. Forumun amacı yardımlaşmak. Forumu form yapan üyelerin memnuniyeti. Bunca insan memnun siz değilsiniz. Açık sebep verin. Şöyle yaptı da banaldık diyin. Biz de ona göre konuşalım.

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Bence biraz değer bilinmeli. Forumun amacı yardımlaşmak. Forumu form yapan üyelerin memnuniyeti. Bunca insan memnun siz değilsiniz. Açık sebep verin. Şöyle yaptı da banaldık diyin. Biz de ona göre konuşalım.
Muradovs hocamız uyarı aldığından bile haberi yokmuş

Uyarı aldığımızı nerden anlıyoruz acaba ?

Eren KS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
XM 12 -- CUPID
Meslek
Gemi İnşaat
Konular
12
Bahsettiğiniz arkadaşın dışında size yardımcı olabilecek o kadar çok tecrübeli ve bilgili başka arkadaşlarımız da mevcut, merak etmeyin...

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
tabiki de bizde birşeyler biliyoruz öğreniyoruz geliştiriyoruz bir kişiye bağlı kalmıyoruz birbirimize bilgi alışverişi yapıyoruz neden birine bağlanmak ile ilgili bir yorum yaptığınızı anlamadım hocam

MI 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zoraki33

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Xiaomi Mi9T Pro
Meslek
Boş
Konular
20
Muradovs hocamız uyarı aldığından bile haberi yokmuş

Uyarı aldığımızı nerden anlıyoruz acaba ?
Ya yazdıgım konuya girdim bi baktım muradovs yasakli kullanıcı diyo bu ne dedim acaba yeni bi banner falan mi yada etiketmi dedim. Acaba nerede ne yaptı yada ne yazdı. Merak ettim

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
İyi hoş diyorsunda ben foruma niye geldim sizce? Birşeyler bileyim öğreneyim diye. 4 gündür telefonum twrp naletine takıldım. Sağolsun muradovs hocam ve bi kaç kişi daha istekli olarak yardımcı oldu. Ha diyeceksiniz başka yerlerdede araştırın. Sizde iyi bilirsiniz ki Türk mi forum sayfası olarak burası kadar bana yardım eden samimi olan yer görmedim. Yönetici tadında bi insanı traşladılar söylenecek söz bulamiyorum.
Niye banlandigini bilmiyoruz yardımcı olduğu konusunda haklısınız ama birseyler yapmış olmalı ki banlansin ki bu kendisinin 2.hesabıydı.
Herkesin buna vakti yok hocam.Adam gece gündür geliştriciler yazıyor konu açıyordu,bizde akşam gelince ne var ne yok diye bakıyorduk sadece.Resmi Havoc geliştricilerine pixel ex geliştiricilerine rom yaptırdı hocam adam. :D
Peşine düşerse yaptırır tabii ki :) ama haklısınız vakit önemli bir detay. Toplanıp bir şekilde 9 SE kullanıcıları olarak geliştiricilere mesaj atmanızı öneririm o halde. Talep ne kadar artarsa daha etkili olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt