Vasiyeti mi bu? Anlamadım.Konularımı öksüz bırakmayın. Yardıma ihtiyacı olana yardım edin.
Mi9 SE bölümünü boş bırakmayın
(Muradovs Hocamızdan)
Aman diyim hocam.Hocam ne kadar uzaklaştırılmak istiyorsunuz, söylemeniz yeterli
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
İllaki vardır hocam mi9se kullanan ama muradovs hocamız gibi aktif olan üye yokVasiyeti mi bu? Anlamadım.
Forumda illa ki 9 SE kullanıp rom konularına ilgili başka kullanıcılar da vardır. Birimizin ayrılması forumu bizler için kullanılmaz hale getirmemeli.
Hocam olay sadece rom değil bir 9se kullanıcısının beklentilerini karşılayacak kaynaklar buluyor üretiyor veya ürettiriyorVasiyeti mi bu? Anlamadım.
Forumda illa ki 9 SE kullanıp rom konularına ilgili başka kullanıcılar da vardır. Birimizin ayrılması forumu bizler için kullanılmaz hale getirmemeli.
İnanın bende bunu istiyorum. Baktım yönetici falan hocam diyor ortam samimi geldi millet bisey yazınca birileri hemen yardım ediyor. Forum ortamı o kadar hoşuma gitti ki. Bi konu açıp 3 gün beklemiyosun cevap verecekler diye bilenler veya düşüncesi olanlar hemen aninda yardimcı oluyor. Muradovs hocamda bunlardan birisi samimi oldum bende buradakilerle biraz rahat olun. Fazla rahat olup aman ya isteyen isteyen istediğini yazsın değil maksadım. Ama yönetici rozati takıpta çatık kaşlı, hata yapana anında ceza vereyim yada uyarayımda yapmasın bidaha mantığı olmasın. Yönetici dediğin infaz vermemeli bence insiyatif almalı.Az rahat olun ya. Fazla kasmaya gerek yok. Samimi ortam olsun. Her olayı büyütmenin luzümü yok.
Ben de tam bunu diyorum. Katı yönetim taktiği. Her zaman kazandırmaz.Kışkırtıcı yaklaşım. Uyarı degil bi hata yap senide traşlayalım mantığı ne diyeceğimi bilemedim. Lütfen yapıcı olalım, yıkıcı değil...
Bahsettiğiniz arkadaşın dışında size yardımcı olabilecek o kadar çok tecrübeli ve bilgili başka arkadaşlarımız da mevcut, merak etmeyin...Muradovs hocamızın banlanması beni de üzdü açıkcası özellikle rom konusunda çok yardımı dokunmuştur
Forumda yardımcı olacak arkadaşlarımız var elbet hocam ona lafım yokBahsettiğiniz arkadaşın dışında size yardımcı olabilecek o kadar çok tecrübeli ve bilgili başka arkadaşlarımız da mevcut, merak etmeyin...
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk