Sohbet muradovs forumda neden banlandı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Tekrar hoş geldiniz hocam gözümüz sizi arar oldu :D :D Yes~~

Hoş geldin arkadaşım. Umarım artık daha dikkatli olursunda ban yemezsin.

Umarım bundan böyle daha dikkatli olursunuz tekrar ceza bitimi dönüşünüz hayırlı olsun yine paylaşımlara son sürat devam Başarilar diliyorum

Hoş bulduk arkadaşlar, güzel mesajlarınız için teşekkür ederim. <3

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Merhaba arkadaşlar sonunda yasağım kalktı, aranıza döndüğüm için çok mutluyum, zaman geçmek bilmedi. Forum'a resmen bağımlı oldum, sigara tiryakisi gibi bağımlı oldum foruma yine gizliden girip konuları okuyordum ama yazamamak çok kötü bir durum. Beni destekleyen tüm üye dostlarıma çok teşekkür ederim. Hayatımda bir eski kapanan GTATurk forumunda bu kadar aktiftim hatta bu kadar değildim bile. Forum hayatımda hep aktif olduğum forumlardan banlandım ne yazık ki orada da bir hesabım süresiz ban yemişti fakat büyük tartışma sonrası küfürleşmelerden dolayı toplu katliam kurbanı olmuştum 2 kere. Sonra af çıkmıştı o şekilde tekrar geri girebilmiştim. Forum'a aile edası ile bağlandım. Günümün 10 saati forumda geçiyor neredeyse ayın en aktif üyesi puanlarından da açık farkla geçtiğim belli oluyor ne kadar aktif olduğumu iş yerinde ve evde, dışarıda sürekli açık. Ayrıca yanlış algı oluşturulmuş süresiz banlanmıştım. Süreli gibi anlatılmış konuda. Sayın Hasan hocam HiddenKing'e çok teşekkür ederim onun sayesinde yasağım kalktı aslında sizlerin yaptığı yorumlar ile alakası var mı bilemiyorum. Tekrar aranızda olduğumdan dolayı çok mutluyum, bundan sonra daha dikkatli olacağım fakat 50 uyarı puanı almışım gerçekten o konuda Trabzonspor'a hakaret aklımın ucundan dahi geçmedi. Bir çok trabzonlu sevdiğim arkadaşım, abilerimde mevcut... Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Sağlıcakla kalın, selametle.
Umarım bundan böyle daha dikkatli olursunuz tekrar ceza bitimi dönüşünüz hayırlı olsun yine paylaşımlara son sürat devam Başarilar diliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt