MIUI 12.5 MIUI 12.5 | KURTOGLU- Special Edition | Kendi Custom Romum | Redmi Note 9 Pro JOYEUSE Özel | Videolu Detaylı Açıklama Yer Almaktadır

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Hocam elite edition da , safetynet oluyor , başarıli ama Netflix gözükmüyor , süper duvar kağıtlarında geometri ve hava durumu çalışmıyor. Diğer her şey mükemmel , yaptığın temalar da çok iyi.
Geri dönüşünüz için teşekkür ederim. Bu arada süper duvar kağıtlarına tekrar girin, orada yer alan resimlere tekrar bakın. Yanında indirme simgesi olacaktır ona basın sisteme iner. Ben genel olarak kullanılanları koydum onları da ekstra indirmek isteyen olursa diye koydum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam Chrome ve diğer internet tarayıcılarında çoğu internet sayfası açılmıyor reklam engelleyici falan mı var o yüzden midir
reklam engelleyici olduğu için açılmamaktadır, ama genel olarak engelleme yapıyor kullanıcıyı rahatsız edecek derece engelleme yapmadım.

Serkanpro

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan Dere
Cihazım
redmi note 7pro
Meslek
Muhasebeci
Konular
20
Geri dönüşünüz için teşekkür ederim. Bu arada süper duvar kağıtlarına tekrar girin, orada yer alan resimlere tekrar bakın. Yanında indirme simgesi olacaktır ona basın sisteme iner. Ben genel olarak kullanılanları koydum onları da ekstra indirmek isteyen olursa diye koydum.

reklam engelleyici olduğu için açılmamaktadır, ama genel olarak engelleme yapıyor kullanıcıyı rahatsız edecek derece engelleme yapmadım.
Hocam valla trendyol gitti gidiyor Instagram sahibinden Twitter bazı forum siteleri hiçbiri açılmıyor şahsen beni rahatsız etti kaldırma şansım var mı

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Önemli bilgilendirme : Dün paylatığım romda widgetler çalışmıyordu. Düzeltip tekrardan indirme linki koydum. Yeniden yüklemek istemezseniz de video bırakıyorum.

Video :

Hocam valla trendyol gitti gidiyor Instagram sahibinden Twitter bazı forum siteleri hiçbiri açılmıyor şahsen beni rahatsız etti kaldırma şansım var mı
Hiç birisi gitmez hocam sizler google ye trendyol veya farklı bir şey yazıp reklam olan kısıma girerseniz engeller. Ben trendyol ve diğer bütün sitelere giriyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-06-07-12-26-18-495_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-06-07-12-26-18-495_com.android.chrome.jpg
    735 KB · Görüntüleme: 21

Serkanpro

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan Dere
Cihazım
redmi note 7pro
Meslek
Muhasebeci
Konular
20
Önemli bilgilendirme : Dün paylatığım romda widgetler çalışmıyordu. Düzeltip tekrardan indirme linki koydum. Yeniden yüklemek istemezseniz de video bırakıyorum.

Video :

Hiç birisi gitmez hocam sizler google ye trendyol veya farklı bir şey yazıp reklam olan kısıma girerseniz engeller. Ben trendyol ve diğer bütün sitelere giriyorum.
Evet doğru oldu sağolun

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Yeni hızlı şarj animasyonu ve durum çubuğu menüsü. Rom içerisinde çok fazla değişiklik yer almaktadır.

Son düzenleme:

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Herkese merhaba.
Video içerisinde değindim fakat izlemeyenler için yazıyorum bunu.
Size kötü bir haberim var. Telefonum kırıldığı için artık yazılım ve rom yapamıyorum. Çünkü bir romu sizinle sorunsuz bir şekilde paylaşmam gerekiyor. Kamera ve birçok parçası hasarlı olduğu için tamir ücreti 1500 - 1600 TL civarında. Şu anda yeni bir telefon alacak veya tamirat işlemlerini yaptırak param olmadığı için size hizmet veremeyeceğim. Bu son içeriğim olacaktır. Bunu söylediğim için üzgünüm. Elimden geldiğince konulara destek vereceğim ama maalesef yeni romlar yapamayacağım.
Yardımcı olmak veya destek olmak isteyenler varsa özelden benimle iletişime geçebilirler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

cenbir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cengiz
Cihazım
Redmi 9 Pro
Konular
2
eline sağlık hocam geçmiş olsun bende telefon değiştirdim mi10t pro aldım onu kullanıyorum

ozcancil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özcan
Cihazım
Samsung a9 2018
Konular
2
Romu kurdum sorunsuz kullanıyorum ama flaş çalışmıyor neden acaba

Üst Alt