MIUI 12.5 MIUI 12.5 | KURTOGLU- Special Edition | Kendi Custom Romum | Redmi Note 9 Pro JOYEUSE Özel | Videolu Detaylı Açıklama Yer Almaktadır

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Elinize emeklerinize sağlık
Teşekkür ederim. :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dediğiniz gibi tema sayesinde onu değiştireceğim de bahsettiğim eu daki o özelliği bulamadım
İstediğiniz özelliği tam olarak anlamadığım için yardımcı olamıyorum hocam. Durum çubuğu bölümü EU da da böyleydi.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Serkanpro

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan Dere
Cihazım
redmi note 7pro
Meslek
Muhasebeci
Konular
20
Teşekkür ederim. :)

İstediğiniz özelliği tam olarak anlamadığım için yardımcı olamıyorum hocam. Durum çubuğu bölümü EU da da böyleydi.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam bahsettiğim özelliği ekte paylaştım bu arada temalarda hiçbir şekilde wifi mobil veri simgesi vs değişmiyor bilginiz olsun

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-12-05-09-33-02-699_com.android.chrome [miuiturkiye.net].jpg
    Screenshot_2020-12-05-09-33-02-699_com.android.chrome [miuiturkiye.net].jpg
    133,7 KB · Görüntüleme: 60

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Hocam bahsettiğim özelliği ekte paylaştım bu arada temalarda hiçbir şekilde wifi mobil veri simgesi vs değişmiyor bilginiz olsun
O simgeleri değiştiren tema paketleri var. Bulmanız gerekmektedir. Bunun haricinde diğer özelliği maalesef anlayamadığım için yardımcı olamıyorum. Biraz başım kalabalık kusura bakmayın.

Serkanpro

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan Dere
Cihazım
redmi note 7pro
Meslek
Muhasebeci
Konular
20
O simgeleri değiştiren tema paketleri var. Bulmanız gerekmektedir. Bunun haricinde diğer özelliği maalesef anlayamadığım için yardımcı olamıyorum. Biraz başım kalabalık kusura bakmayın.
Yok hocam ne kusuru sabah farkettiğim bir bug sayılabilecek hatayı söyleyeyim size whatsappı kapatıp tekrar girince kayıtlı kişilerin isimleri çıkmıyor onun dışında rom herşeyiyle dört dörtlük emeğinize sağlık

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Yok hocam ne kusuru sabah farkettiğim bir bug sayılabilecek hatayı söyleyeyim size whatsappı kapatıp tekrar girince kayıtlı kişilerin isimleri çıkmıyor onun dışında rom herşeyiyle dört dörtlük emeğinize sağlık
Bug değil hocam. Engelliyor, onun çözümü de basit. Uygulamaya basılı tutup, uygulama bilgilerine girin. Oradan izinler bölüme girip, kişileri bölümlerine her zaman yapın sorun çözülür.

TugrulBey55

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ertuğrul Işı
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
0
Evet uzun süredir yoktum. Bir geldim kardeşimiz yeni romunu paylaşmış bize de denemek düşer. Hemen kurulumu yapıp geliyorum. Şimdiden eline sağlık hocam :)

Erayflr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eray Filar
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
27
Hocam merhaba telegramdan yazmıştım fakat drive den indirip kurduğumda açılmamıştı dolby modülünü telegram üzerinden direk indirip kurdum telefon fastbood a düştü yeniden rom yükledim şun açılış ekranında fastbooda neden düştü acaba cihaz

Miuimai

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
S23
Konular
5
Hocam merhaba telegramdan yazmıştım fakat drive den indirip kurduğumda açılmamıştı dolby modülünü telegram üzerinden direk indirip kurdum telefon fastbood a düştü yeniden rom yükledim şun açılış ekranında fastbooda neden düştü acaba cihaz
Hocam bazen benimde başıma geliyor. Fastboota attığında orangefox twrp den bakhup bölümünden herhangi bi yeri yedek alıyorum açılıyor

Erayflr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eray Filar
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
27
Hocam bazen benimde başıma geliyor. Fastboota attığında orangefox twrp den bakhup bölümünden herhangi bi yeri yedek alıyorum açılıyor
O taktiği bilmiyordum yeniden romu flaşladım düzeldi

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Romu tekrar kurmanıza gerek yok hocam. Kusura bakmayın iş yerindeyim ve anında cevap veremiyorum. Müsait oldukça kontrol ediyorum tek tek.
Miuimai hocamın dediği yöntem de işe yarar veya öyle bir durumda TWRP ye girin tekrar telefonu baştan başlatın sorun çözülür. Sizler önce viper kurmuşsunuz, sistem ses dosyasını değiştirip tekrar silince bu tarz sorunlar olabiliyor. :)

Evet uzun süredir yoktum. Bir geldim kardeşimiz yeni romunu paylaşmış bize de denemek düşer. Hemen kurulumu yapıp geliyorum. Şimdiden eline sağlık hocam :)
Teşekkür ederim, geri dönüşlerinizi bekliyorum. :)

Üst Alt