MIUI 12.5 MIUI 12.5 | KURTOGLU- Special Edition | Kendi Custom Romum | Redmi Note 9 Pro JOYEUSE Özel | Videolu Detaylı Açıklama Yer Almaktadır

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
hautbois ve saracx geri dönüşleriniz için teşekkürler düzeltmeye çalışacağım.

Son düzenleme:

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Herkese merhabalar. Yeni güncelleme getireceğim ve sizlere çok fazla premium tema, özelleştirme sunacağım. Romun asıl temasını değiştirmek istiyorum, tabi yine tercih sizlerin. Kararı sizlere bırakıyorum.
Yeni tema ve simgeler hakkında ki düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim. Çünkü benim çok hoşuma gitti ve direkt olarak romun ana teması olarak, yüklü bir şekilde ayarlamak istiyorum. Tercihi sizlere bırakıyorum.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:

Serkanpro

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan Dere
Cihazım
redmi note 7pro
Meslek
Muhasebeci
Konular
20
Herkese merhabalar. Yeni güncelleme getireceğim ve sizlere çok fazla premium tema, özelleştirme sunacağım. Romun asıl temasını değiştirmek istiyorum, tabi yine tercih sizlerin. Kararı sizlere bırakıyorum.
Yeni tema ve simgeler hakkında ki düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim. Çünkü benim çok hoşuma gitti ve direkt olarak romun ana teması olarak, yüklü bir şekilde ayarlamak istiyorum. Tercihi sizlere bırakıyorum.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Hocam yeni tema benimde hoşuma gitti ana tema yaparsanız güzel olur fakat ilk sürümdeki temada kalırsa temalar kısmında isteyen arkadaşlar kullanabilir istediğini

Serkanpro

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan Dere
Cihazım
redmi note 7pro
Meslek
Muhasebeci
Konular
20
hocam foruma özel olan dolbyi yükledim yeniden başlatınca fastboota düştü cihaz nedendir acaba

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
hocam foruma özel olan dolbyi yükledim yeniden başlatınca fastboota düştü cihaz nedendir acaba
cihaza öncesinde viper veya farklı ses modülü yüklemişsinizdir büyük ihtimalle. TWRP ye girin, tekrar reboot system yapın cihaz açılır. Açılmazsa telegramdan yazın hocam. Dosya atarım sizlere, cihaz açılır.

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Herkese merhabalar, romun yeni versiyonu çok fazla içerikle beraber sizlere sunulmuştur.
Konu güncellenmiştir.

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Yeni sürümde veri kullanımı bölümü var mı?
videoda bahsettim hocam, telefonum kırıldı bu yüzden detaylı güncelleme yapamadım. Yani istediğiniz bölümleri eklemeye maalesef vaktim olmadı. Çalışıp çalışmayacağını test etmem gerekiyor çünkü. Yaptığım güncelleme içeriğini yazılı olarak da video da da beyan ettim.

alperta54

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ADİL ALPEREN
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
18
Hocam elite edition da , safetynet oluyor , başarıli ama Netflix gözükmüyor , süper duvar kağıtlarında geometri ve hava durumu çalışmıyor. Diğer her şey mükemmel , yaptığın temalar da çok iyi.

Serkanpro

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan Dere
Cihazım
redmi note 7pro
Meslek
Muhasebeci
Konular
20
Hocam Chrome ve diğer internet tarayıcılarında çoğu internet sayfası açılmıyor reklam engelleyici falan mı var o yüzden midir

Üst Alt