- Adım
- Zekeriya
- Cihazım
- Note 9 Pro
- Meslek
- Tekniker
- Konular
- 42
Hocam yeni tema benimde hoşuma gitti ana tema yaparsanız güzel olur fakat ilk sürümdeki temada kalırsa temalar kısmında isteyen arkadaşlar kullanabilir istediğiniHerkese merhabalar. Yeni güncelleme getireceğim ve sizlere çok fazla premium tema, özelleştirme sunacağım. Romun asıl temasını değiştirmek istiyorum, tabi yine tercih sizlerin. Kararı sizlere bırakıyorum.
Yeni tema ve simgeler hakkında ki düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim. Çünkü benim çok hoşuma gitti ve direkt olarak romun ana teması olarak, yüklü bir şekilde ayarlamak istiyorum. Tercihi sizlere bırakıyorum.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
cihaza öncesinde viper veya farklı ses modülü yüklemişsinizdir büyük ihtimalle. TWRP ye girin, tekrar reboot system yapın cihaz açılır. Açılmazsa telegramdan yazın hocam. Dosya atarım sizlere, cihaz açılır.hocam foruma özel olan dolbyi yükledim yeniden başlatınca fastboota düştü cihaz nedendir acaba
Yeni sürümde veri kullanımı bölümü var mı?Herkese merhabalar, romun yeni versiyonu çok fazla içerikle beraber sizlere sunulmuştur.
Konu güncellenmiştir.
videoda bahsettim hocam, telefonum kırıldı bu yüzden detaylı güncelleme yapamadım. Yani istediğiniz bölümleri eklemeye maalesef vaktim olmadı. Çalışıp çalışmayacağını test etmem gerekiyor çünkü. Yaptığım güncelleme içeriğini yazılı olarak da video da da beyan ettim.Yeni sürümde veri kullanımı bölümü var mı?