Geri dönüşünüz için teşekkür ederim fakat söylediğim gibi rom sorunsuz şekilde çalışıyor. Flaş da çalışıyor. Sizlerde neden böyle bir sorun var bilmiyorum. Sizin hariciniz de hiç kimseden böyle bir geri dönüş olmadı. Keza sizin mesajınız sonrası grupta romu kullanan kişilere de sordum çalışıyor dedi herkes.Yok yalnışlık yok açıyorum açılmıyor hiçbir şekilde daha önce senin romları kullandım sorun yoktu bunu kurdum çalışmıyor
Yeni sürümde veri kullanımı bölümü var mı?
Sorun rom ile alakalı değil hocam. Farklı bir kullanıcıdan şöyle bir tavsiye aldım. Kendisi de daha önce farklı romlar da aynı sorunu yaşamış.Yok yalnışlık yok açıyorum açılmıyor hiçbir şekilde daha önce senin romları kullandım sorun yoktu bunu kurdum çalışmıyor
volte menüsü yok hocamHocam volte menüsünü bulamadım,acaba başka bir yerdemi?
Normalde simkartlar menüsü altında oluyor yoksa bu romda yokmu?
Teşekkürler led testi yaptıktan sonra sorun düzeldiSorun rom ile alakalı değil hocam. Farklı bir kullanıcıdan şöyle bir tavsiye aldım. Kendisi de daha önce farklı romlar da aynı sorunu yaşamış.
Telefonu kapatıp açtığınızda düzelmesi gerek ya da, Ayarlar, telefon hakkında çekirdek sürümünden led testi yapınca çalışması gerekiyor.