MIUI 12.5 MIUI 12.5 | KURTOGLU- Special Edition | Kendi Custom Romum | Redmi Note 9 Pro JOYEUSE Özel | Videolu Detaylı Açıklama Yer Almaktadır

ozcancil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özcan
Cihazım
Samsung a9 2018
Konular
2
Yok yalnışlık yok açıyorum açılmıyor hiçbir şekilde daha önce senin romları kullandım sorun yoktu bunu kurdum çalışmıyor

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Yok yalnışlık yok açıyorum açılmıyor hiçbir şekilde daha önce senin romları kullandım sorun yoktu bunu kurdum çalışmıyor
Geri dönüşünüz için teşekkür ederim fakat söylediğim gibi rom sorunsuz şekilde çalışıyor. Flaş da çalışıyor. Sizlerde neden böyle bir sorun var bilmiyorum. Sizin hariciniz de hiç kimseden böyle bir geri dönüş olmadı. Keza sizin mesajınız sonrası grupta romu kullanan kişilere de sordum çalışıyor dedi herkes.

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Yeni sürümde veri kullanımı bölümü var mı?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Geç cevap için kusura bakmayın lütfen. Veri kullanımı bölümünü ayarlardan güvenlik uygulamasına taşımıştım. Telefon olmadığı için yeni dikkatimi çekti sizlere de yanlış bilgi verdiğim için tekrardan kusura bakmayın lütfen. Rom içerisinden güvenlik uygulamasına girin. Ayarlar / Veri Kullanımı bölümünden istediğiniz gibi ayarlama yapabilirsiniz.

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Sorun rom ile alakalı değil hocam. Farklı bir kullanıcıdan şöyle bir tavsiye aldım. Kendisi de daha önce farklı romlar da aynı sorunu yaşamış.
Telefonu kapatıp açtığınızda düzelmesi gerek ya da, Ayarlar, telefon hakkında çekirdek sürümünden led testi yapınca çalışması gerekiyor.

dark3434

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
5.02
Cihazım
xiaomi note
Konular
25
Hocam volte menüsünü bulamadım,acaba başka bir yerdemi?
Normalde simkartlar menüsü altında oluyor yoksa bu romda yokmu?

ozcancil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özcan
Cihazım
Samsung a9 2018
Konular
2
Sorun rom ile alakalı değil hocam. Farklı bir kullanıcıdan şöyle bir tavsiye aldım. Kendisi de daha önce farklı romlar da aynı sorunu yaşamış.
Telefonu kapatıp açtığınızda düzelmesi gerek ya da, Ayarlar, telefon hakkında çekirdek sürümünden led testi yapınca çalışması gerekiyor.
Teşekkürler led testi yaptıktan sonra sorun düzeldi

Mi8veben

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
M. Ali
Cihazım
Mi 8 se
Konular
2
magisk kaldırılabiliyor mu, onu istemiyorum da