MIUI 12.5 MIUI 12.5 | KURTOGLU- Special Edition | Kendi Custom Romum | Redmi Note 9 Pro JOYEUSE Özel | Videolu Detaylı Açıklama Yer Almaktadır

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Hocam elinize sağlık rom çok güzel ama arada donup yeniden başlıyor sebebi ne olabilir sizce
Teşekkür ederim fakat temiz kurulum yaptıysanız böyle bir sorun olmaz. Yada agni kernel gibi sıkıntılı kerneller kurduysanız olabilir. Default haliyle böyle bir sorun hiç yaşanmadı. Rom paylaşıldığı günden beridir böyle bir geri dönüşü sadece sizler yaptınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Demek istediğimi anlamamışsınız. Aroma sayesinde kullanıcı rom kurarken seçebiliyor kurmak istediklerini. Link bırakıyorum daha açıklayıcı olur.
Konu çok eski. Güncel versiyonu veya herhangi bir developer bunu kullanmışmı? Hiç bir fikrim yok hocam. Bilmediğim konu hakkında maalesef yardımcı olamıyorum. Ama Note 9 Pro için veya miatoll herhangi bir rom da kullanılmışsa onun da linkini bırakın öyle kontrol edeyim.

kemikali

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammet Ali
Cihazım
Mi 4w
Konular
19
Teşekkür ederim fakat temiz kurulum yaptıysanız böyle bir sorun olmaz. Yada agni kernel gibi sıkıntılı kerneller kurduysanız olabilir. Default haliyle böyle bir sorun hiç yaşanmadı. Rom paylaşıldığı günden beridir böyle bir geri dönüşü sadece sizler yaptınız.
Merhaba evet tekrar temiz kurulum yaptım sorun yok çok teşekkürler elinize sağlık tekrar

Nurullah7182

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Nurullah
Cihazım
Redmi Note9 pro
Konular
16
hocam viper 4 yükledim telefon fasbota düştü yeniden temiz kurulum mu yapmam lazım yoksa veri kaybetmeden halletmenin yolu var mı

Romu tekrar kurmanıza gerek yok hocam. Kusura bakmayın iş yerindeyim ve anında cevap veremiyorum. Müsait oldukça kontrol ediyorum tek tek.
Miuimai hocamın dediği yöntem de işe yarar veya öyle bir durumda TWRP ye girin tekrar telefonu baştan başlatın sorun çözülür. Sizler önce viper kurmuşsunuz, sistem ses dosyasını değiştirip tekrar silince bu tarz sorunlar olabiliyor. :)

Teşekkür ederim, geri dönüşlerinizi bekliyorum. :)
bunu yaptım ama olmadı

Nurullah7182

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Nurullah
Cihazım
Redmi Note9 pro
Konular
16
hocam viper 4 yükledim telefon fasbota düştü yeniden temiz kurulum mu yapmam lazım yoksa veri kaybetmeden halletmenin yolu var mı

bunu yaptım ama olmadı
ve bilmeyerek viper 4 dosalayalarını sildim

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
ve bilmeyerek viper 4 dosalayalarını sildim
Viper yüklediğiniz zaman fastboot a düşmezsiniz. Viper yüklediğiniz zaman, sistemdeki ses dosyasını değiştirmiş oluyorsunuz ve siz bu dosyayı silerseniz o zaman fastboot a atar.
Verileri kurtarmak mümkün. TWRP modda başlatın USB ile pc ye bağlayın. Pc telefonunuzu görür. Verilerinizi yedeklersiniz.

Nurullah7182

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Nurullah
Cihazım
Redmi Note9 pro
Konular
16
Onceki yukleyisimde romu şarjı çok iyiydi tekrar aynı şekilde temiz kurulumla yükledim romu şarj bu şekilde çok kötü oldu sebebi ne olabilir

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Onceki yukleyisimde romu şarjı çok iyiydi tekrar aynı şekilde temiz kurulumla yükledim romu şarj bu şekilde çok kötü oldu sebebi ne olabilir

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Öncesinde iyi olup, sonrasında çok hızlı bitmesinin sebebini bilmiyorum. Fakat yeni yüklediyseniz %100 şarj sonrası tekrar test edin. Bu denli hızlı bitmemesi gerekiyor.

Nurullah7182

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Nurullah
Cihazım
Redmi Note9 pro
Konular
16
Öncesinde iyi olup, sonrasında çok hızlı bitmesinin sebebini bilmiyorum. Fakat yeni yüklediyseniz %100 şarj sonrası tekrar test edin. Bu denli hızlı bitmemesi gerekiyor.
Tamamdır

wintly

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
2
Abi tester arıyormusun ?
Tester'ın olurum.Tek garanti istiyorum oda telefon'un brick olmaması.

Üst Alt