MIUI 12.5 MIUI 12.5 | KURTOGLU- Special Edition | Kendi Custom Romum | Redmi Note 9 Pro JOYEUSE Özel | Videolu Detaylı Açıklama Yer Almaktadır

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Peki abi yeni versiyonu ne zaman çıkaracaksın ?
Telefonum kırıldığı için şuan yeni sürümü yapmak benim için bayağı zor oluyor. Yanlış işlemler yapmak istemiyorum çünkü. Hata yapmak da istemiyorum. Düzgün ve güzel bir içerik üretmek istiyorum. Uzun zamandır uğraşıyorum. Yeni güncelleme gelecek hafta gelebilir.

Nurullah7182

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Nurullah
Cihazım
Redmi Note9 pro
Konular
16
Bu romdan eu Roma geçerken kurulumu nasıl yapmalıyım

Tuna006

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuna
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
2
hocam merhaba gailba romun birden fazla sürümü var hangi sürümü önerirsiniz bide poco x3 nfc de gördüm game turbo da ekran kısmında doygun mod , parlak, doygun ve parlak modları vardı bu sürümde de game turboda bu özellikler varmıdır ?

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
hocam merhaba gailba romun birden fazla sürümü var hangi sürümü önerirsiniz bide poco x3 nfc de gördüm game turbo da ekran kısmında doygun mod , parlak, doygun ve parlak modları vardı bu sürümde de game turboda bu özellikler varmıdır ?
Yanlış hatırlıyorsunuz sanırım. Rom sadece Note 9 Pro Joyeuse içindir. Farklı cihazlar için değildir.

wintly

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
2
Hocam rom'unuz gayet güzel ancak göze batan sıkıntıları var.
Kilit ekranında şifreyi yanlış girince siyah ekran verip geri geliyor.
Erişilebilirlik kısmında hiç bir uygulamaya izin verilmiyor.
Simge paketi yuvarlak olsa gerek squircle gibi uygulamaların simgesini değiştirince uygulama kenarları beyaz kalıyor.Theme editörle çözdüm.
Bazen aod sapıtıyor.Büyük bir sorun değil ama yinede söyliyeyim dedim.
Şu an başka bir bug aklıma gelmiyor.Romu değiştirdim çünkü.Ama yinede elinize emeğinize sağlı port Roma göre oldukça güzel.

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Hocam rom'unuz gayet güzel ancak göze batan sıkıntıları var.
Kilit ekranında şifreyi yanlış girince siyah ekran verip geri geliyor.
Erişilebilirlik kısmında hiç bir uygulamaya izin verilmiyor.
Simge paketi yuvarlak olsa gerek squircle gibi uygulamaların simgesini değiştirince uygulama kenarları beyaz kalıyor.Theme editörle çözdüm.
Bazen aod sapıtıyor.Büyük bir sorun değil ama yinede söyliyeyim dedim.
Şu an başka bir bug aklıma gelmiyor.Romu değiştirdim çünkü.Ama yinede elinize emeğinize sağlı port Roma göre oldukça güzel.
Geri dönüşünüz için teşekkür ederim. Böyle detaylı dönüşler benim için önemli. :)
Tema konusunda ortak karar alarak değiştirdik. Fakat tamanın simgeleri azdı, açıkçası bende uğraşıp tek tek eklemek istemedim. Farklı tema veya ikonlar vardı onları deneyebilirdiniz.
Kilit kısmında ilk telefon açılınca hafif bir iki saniyelik siyah ekrana atıyor. Ama bunu bir kere yapıyor. Sonrasında istediğiniz kadar yanlış girin böyle bir sorun olmuyor.
AOD konusunda ilk defa sizden böyle bir geri dönüş geldi.
Erişilebilirlik ile ilgili olarak da tam olarak sorununuzu anlayamadım açıkçası. Uygulamalara izin vermesi lazım.

wintly

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
2
Geri dönüşünüz için teşekkür ederim. Böyle detaylı dönüşler benim için önemli. :)
Tema konusunda ortak karar alarak değiştirdik. Fakat tamanın simgeleri azdı, açıkçası bende uğraşıp tek tek eklemek istemedim. Farklı tema veya ikonlar vardı onları deneyebilirdiniz.
Kilit kısmında ilk telefon açılınca hafif bir iki saniyelik siyah ekrana atıyor. Ama bunu bir kere yapıyor. Sonrasında istediğiniz kadar yanlış girin böyle bir sorun olmuyor.
AOD konusunda ilk defa sizden böyle bir geri dönüş geldi.
Erişilebilirlik ile ilgili olarak da tam olarak sorununuzu anlayamadım açıkçası. Uygulamalara izin vermesi lazım.
Ayarlar-Ek ayarlar-erişilebilirlik-indirme hizmetleri-(Herhangi bir uygulama) hata bu kısımdadır normalde uygulama iznini açık yapınca 10 saniye bekletip izin veririz ama burda direk kendi kendine kapanıyor.Hiç bir şekilde açık yapamıyorum.

Üst Alt