MIUI 12.5 MIUI 12.5 | KURTOGLU- Special Edition | Kendi Custom Romum | Redmi Note 9 Pro JOYEUSE Özel | Videolu Detaylı Açıklama Yer Almaktadır

Erayflr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eray Filar
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
27
Romu tekrar kurmanıza gerek yok hocam. Kusura bakmayın iş yerindeyim ve anında cevap veremiyorum. Müsait oldukça kontrol ediyorum tek tek.
Miuimai hocamın dediği yöntem de işe yarar veya öyle bir durumda TWRP ye girin tekrar telefonu baştan başlatın sorun çözülür. Sizler önce viper kurmuşsunuz, sistem ses dosyasını değiştirip tekrar silince bu tarz sorunlar olabiliyor. :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim, geri dönüşlerinizi bekliyorum. :)
Sorun değil hocam Allah kolaylık versin orangefox kullanıyorum bizim telefona twrp stabil olmadan önce yüklemiştim hala o duruyor twrp mi kullanmalımıyım

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Sorun değil hocam Allah kolaylık versin orangefox kullanıyorum bizim telefona twrp stabil olmadan önce yüklemiştim hala o duruyor twrp mi kullanmalımıyım
Konu da yer alan OrangeFox TWRP yi kullanın. Ben şahsen çok beğendim ve aylardır stabil versiyonları çıkmasına rağmen bunu kullanıyorum.

TugrulBey55

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ertuğrul Işı
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
0
Romu tekrar kurmanıza gerek yok hocam. Kusura bakmayın iş yerindeyim ve anında cevap veremiyorum. Müsait oldukça kontrol ediyorum tek tek.
Miuimai hocamın dediği yöntem de işe yarar veya öyle bir durumda TWRP ye girin tekrar telefonu baştan başlatın sorun çözülür. Sizler önce viper kurmuşsunuz, sistem ses dosyasını değiştirip tekrar silince bu tarz sorunlar olabiliyor. :)

Teşekkür ederim, geri dönüşlerinizi bekliyorum. :)
Rom sanırım şimdiye kadarki en sağlam rom olmuş hocam şarj çakılı kalıyor resmen. Stabilliği desen gayet güzel gözüme çarpan bir sorun yok şuan gayet güzel eline koluna sağlık

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Rom sanırım şimdiye kadarki en sağlam rom olmuş hocam şarj çakılı kalıyor resmen. Stabilliği desen gayet güzel gözüme çarpan bir sorun yok şuan gayet güzel eline koluna sağlık
Teşekkür ederim hocam. Bu sürüme bayağı özendim, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. :)

Ufak bir bilgi ve düzeltme :

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:

hautbois

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hautbois
Cihazım
Xperia z3
Konular
1
Veri kullanımı bölümünde veri ayarı yapılamıyor. Veri sınırı, veri tarihleri bölümü yok. Sonraki sürümde bu ayarları da eklerseniz çok daha güzel olur

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Veri kullanımı bölümünde veri ayarı yapılamıyor. Veri sınırı, veri tarihleri bölümü yok. Sonraki sürümde bu ayarları da eklerseniz çok daha güzel olur
Hocam onu eklemek o kadar kolay değil maalesef. Komple ayarlar bölümünü baştan düzenlemem gerek. Ama denerim.

hautbois

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hautbois
Cihazım
Xperia z3
Konular
1

hautbois

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hautbois
Cihazım
Xperia z3
Konular
1

Ekli dosyalar

• Screenrecorder-2021-06-01-23-10-19-131.mp4
    983,2 KB · Görüntüleme: 1

saracx

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
faruk
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
0
Hocam onu eklemek o kadar kolay değil maalesef. Komple ayarlar bölümünü baştan düzenlemem gerek. Ama denerim.
Hocam bunu bende farkettim mümkün olursa ve vaktin olursa fayda sağlayan bir özellik baya çünkü. Hocam romu baya bir denedim gayet akıcı geldi şimdilik bir sorun yaşamadım tekrardan emeklerinize saglik

Üst Alt