Çözüldü Mi6 Seramik JDİ panel ekrandaki beyaz lekeler (Delta Servis)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

juventus18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
Mi6 seramik
Meslek
isletme lisans
Konular
9
Delta Servis 1 Delta Servis 2 Merhabalar,

Bu inceleme süreci ne kadar daha sürer? Gelişmeler hakkında bilgi almam mümkün mü ne işlem yapılması gerekli?

Delta Servis 1

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Delta Servis
Cihazım
Xiaomi
Konular
0

juventus18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
Mi6 seramik
Meslek
isletme lisans
Konular
9
cihazların durumuna göre değişkenlik gösterir. şuanda sizin cihazınızın işlemleri devam ediyor.
Neyse gerek yok hocam bu is iyice sarpa sardi inceleme devam ediyor surekli ne islem yapildi, ne islem yapilacak onu bile soylemiyorsunuz bekletip duruyorsunuz insanlari. Ben yarin 13:30 da gelip telefonumu alacagim servisinizden bu sekilde kullanirim sizin ne yapacaginiz belli bile degil daha. İnsanlar neden sikayetci @Delta Servis 1 @Delta Servis 2 delta servisten simdi anlasiliyor. Ben bu cihazi bir sekilde yaptirip faturasiyla vs gerekli yasal islemleri yaptiririm tesekkurler. Umarim cihazda herhangi deformasyon yapmamissinizdir da hukuki boyutta sizinle sorunlar buyumesin.

Delta Servis 2

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Delta Servis
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Neyse gerek yok hocam bu is iyice sarpa sardi inceleme devam ediyor surekli ne islem yapildi, ne islem yapilacak onu bile soylemiyorsunuz bekletip duruyorsunuz insanlari. Ben yarin 13:30 da gelip telefonumu alacagim servisinizden bu sekilde kullanirim sizin ne yapacaginiz belli bile degil daha. İnsanlar neden sikayetci @Delta Servis 1 @Delta Servis 2 delta servisten simdi anlasiliyor. Ben bu cihazi bir sekilde yaptirip faturasiyla vs gerekli yasal islemleri yaptiririm tesekkurler.
şuan cihazınız inlemede yapılan işlem inceleme bittikten sonra sizinle paylaşılacaktır.

juventus18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
Mi6 seramik
Meslek
isletme lisans
Konular
9
şuan cihazınız inlemede yapılan işlem inceleme bittikten sonra sizinle paylaşılacaktır.
Delta Servis 1 Delta Servis 2 cok sacma ve tutarsiz islemleriniz var.
1) Internet sitesinde "onarim islemleri devam ediyor" gorunuyor
2) musteri hizmetlerini aradigimda hicbir bilgi veremiyorlar zor da olsa aldigim bilgi hic bir islem yapilmadigi ve cihazin islem bekliyor durumda olmasi.
3) Buradan yazilan cevaplarda ise inceleme islemlerinin yapiliyor oldugu.
Simdi bu 3 islemden hangisine inanmali ve itibar etmeliyim? 7 is gunu gecmesine ragmen verilen cevaplar hic tatmin edici degil ve sonuc alabilecegim gibi de gorunmuyor. Insani bu kadar sinir edip musteri hizmetlerini aratip cihaza hic bir islem yaptirmadan iade almam mi en iyi sonuc olacak?
cantara hocam siz ne tavsiye edersiniz? Ithalatci garantili telefon almayi halen tavsiye ediyor musunuz?
cepport bu telefonlari getirip sadece kendisi servis hizmeti verse kotu mu olur?
Tesekkurler.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Delta Servis 1 Delta Servis 2 cok sacma ve tutarsiz islemleriniz var.
1) Internet sitesinde "onarim islemleri devam ediyor" gorunuyor
2) musteri hizmetlerini aradigimda hicbir bilgi veremiyorlar zor da olsa aldigim bilgi hic bir islem yapilmadigi ve cihazin islem bekliyor durumda olmasi.
3) Buradan yazilan cevaplarda ise inceleme islemlerinin yapiliyor oldugu.
Simdi bu 3 islemden hangisine inanmali ve itibar etmeliyim? 7 is gunu gecmesine ragmen verilen cevaplar hic tatmin edici degil ve sonuc alabilecegim gibi de gorunmuyor. Insani bu kadar sinir edip musteri hizmetlerini aratip cihaza hic bir islem yaptirmadan iade almam mi en iyi sonuc olacak?
cantara hocam siz ne tavsiye edersiniz? Ithalatci garantili telefon almayi halen tavsiye ediyor musunuz?
cepport bu telefonlari getirip sadece kendisi servis hizmeti verse kotu mu olur?
Tesekkurler.
Hocam Delta Servis 2 Esra hanımdan özel olarak rica edelim, yarın mesai başladığında sizin cihazınızı gidip görerek kontrol etsin ve cihazın mevcut durumu hakkında net bilgiyi size telefonla iletsin?

juventus18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
Mi6 seramik
Meslek
isletme lisans
Konular
9
Hocam Delta Servis 2 Esra hanımdan özel olarak rica edelim, yarın mesai başladığında sizin cihazınızı gidip görerek kontrol etsin ve cihazın mevcut durumu hakkında net bilgiyi size telefonla iletsin?
cantara Delta Servis 2 gercekten cok iyi olur cantara hocam. En azindan su islem yapilacak su kadar gun surer dense sikinti yok beklenir de boyle caresiz gibi beklemek cok sinir bozucu. Umarim donus olur musteri hizmetlerine de carsamba gunu 13:30 da gidip cihazimi alicam islemleri durdurun dedim bilgi gelmeden gitmeyin dediyorlar dogru duzgun bilgi alamiyorumki daha ne bilgi gelecek dedim, cok sinir bozucu bir durum :)

serkan_esk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Sagit
Konular
9
Lg panelli mi6 sahibi olarak Takip

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Delta Servis

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Delta Servis
Cihazım
Xiaomi
Konular
2
cantara Delta Servis 2 gercekten cok iyi olur cantara hocam. En azindan su islem yapilacak su kadar gun surer dense sikinti yok beklenir de boyle caresiz gibi beklemek cok sinir bozucu. Umarim donus olur musteri hizmetlerine de carsamba gunu 13:30 da gidip cihazimi alicam islemleri durdurun dedim bilgi gelmeden gitmeyin dediyorlar dogru duzgun bilgi alamiyorumki daha ne bilgi gelecek dedim, cok sinir bozucu bir durum :)

Merhabalar,

Konu hakkında gerekli bilgilendirme yapılmıştır.Anlayışınız için teşekkür ederiz.Ürününüzü en kısa süre içerisinde tarafınıza sorunsuz şekilde teslim edeceğiz.

Saygılarımızla.

juventus18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
Mi6 seramik
Meslek
isletme lisans
Konular
9
Merhabalar,

Konu hakkında gerekli bilgilendirme yapılmıştır.Anlayışınız için teşekkür ederiz.Ürününüzü en kısa süre içerisinde tarafınıza sorunsuz şekilde teslim edeceğiz.

Saygılarımızla.
Delta Servis Delta Servis 1 Delta Servis 2 Delta servisten Uğur Bey' e ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ederim. Sağolsun günlerdir bekleyişimi sona erdirdi ve 8 dk telefonda görüştük kafamdaki soru işaretlerini verdiği cevaplarla giderdi şuanda. Garantiden Ekran değişimi yapılacağını söyledi. Parça tedariğinde sorun yoksa JDİ panel, parça tedariğinde sorun varsa yeni parti üretim hayalet ekran oluşmayan LG ekran takılabileceğini söyledi. Sharp panel tedarik edilse keşke çok iyi olurdu :) Sorun olması halinde yine servisten destek alabileceğimizi bildirdi. Bende birkaç gün geç olsun JDİ panel olsun talebimi ilettim kendisine sağolsun anlayış gösterdi, fakat ekranı kasa ile değiştirmeleri mümkün değilmiş, Orjinal ekran olma ihtimali çok düşük ama sınıfının en iyi kalite ekran takılacağını bildirdi. 2 Xiaomi mi6 cihazı yanyana koyduğunuzda onarım yapılan cihazın birbirinden ayırt edilemeyeceğini de söyledi :) Parça kısa süre içerisinde tedarik edilirse bu hafta içerisinde işlemlerin tamamlanabileceğini bildirdi.
Bütün bu sorunların temeli ise telefonu satmak için ilana koydum ve sonrasında bu sorunu fark ettim. Satacağım insana karşı mahcup olmamalıydım ve alacak kişinin de Xiaomi markasından soğumaması memnun kalması için bu sorunu fark eder etmez servise başvurmamdı. Umarım yapılacak işçilik güzel olur da Xiaomi serilerini ve Delta Servisi kullanmaya devam ederiz. Teşekkürler @Delta Servis @Delta Servis 1 @Delta Servis 2 @cantara hocam size de çok teşekkür ederim ilginiz ve anlayışınız için.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt