Yardım Mi6 Rehber Yavaş Açılıyor

iznik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erkan
Cihazım
xiaomi 14 ultra
Konular
9
Rehber çok yavaş açılıyor. Kişilerde arama yaptığımda ciddi bir yavaşlık söz konusu. Yardımcı olursanız sevinirim.

KARACA5533

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AHMETBAŞKAN
Cihazım
Mİ MAX 2
Konular
2
iki defa yaptım inanın ama fayda göremedim... Açıklayıcı yazınız için teşekkür ederim.

Bir kaç arkadaşa yaptık olumlu sonuç aldık. İnanın sizin adınıza üzüldüm. Çünkü çok can sıkıcı bir problem.

Oyla:

faramir86us

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doruk
Cihazım
Mi 5
Konular
7
Bu normal şartlarda hiç olmaması gereken bir hata. Herhangi birşey yapılıp düzeltilmesi de pek mümkün değildir. İşletim sisteminde yapılacak düzeltme güncellemesi ile giderilmesini beklemekten başka yapilacak birşey olduğunu düşünmüyorum ben.

Oyla:

halils09

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
mi max
Konular
0
telefon sıfırlanırsa düzelir belki
[doublepost=1518906083,1518902630][/doublepost]
iki defa yaptım inanın ama fayda göremedim... Açıklayıcı yazınız için teşekkür ederim.
hocam bir de kişi ayarlarından eğer açık ise fotoğrafları ve bilgileri görüntüle seçeneğini kapatıp dener misiniz?

Oyla:

10urakar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur Akar
Cihazım
mi max 2
Konular
0
telefon sıfırlanırsa düzelir belki
[doublepost=1518906083,1518902630][/doublepost]
hocam bir de kişi ayarlarından eğer açık ise fotoğrafları ve bilgileri görüntüle seçeneğini kapatıp dener misiniz?
Dediklerinizi yaptım, bakalım ne olacak... denemeye başladım. ilginiz için teşekkür ederim.

Oyla:

iznik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erkan
Cihazım
xiaomi 14 ultra
Konular
9
Teşekkür ederim hocam. Sorun çözüldü.

Oyla:

serkan_esk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Sagit
Konular
9
Sagolun sayenizde benim sorunum da cozuldu

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ffcelik

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İLERİ DÜZEY
Cihazım
REDMİ NOTE 4
Konular
0
Arkadaşlar 2 gündür deli gibi uğraşıyorum. Şuanda sorunu çok şükür buldum. Bir yol bulmuştum ama eskisinden iyi gibiydi çok nadir donuyordu. Ama bu sorun kökten çözüm. Sizlerinde mağduriyetini bildiğim için hemen üşenmeden uzunca tane tane anlatacağım. Bana da dua edersiniz artık.

Öncelikle numaralarınızın Gmail hesabında kayıt olması lazım şahsen benim 710 numaram orada kayıtlı idi.
Şu adımı izleyin dostlar. Ayarlar - Yüklü Uygulamalar - Kişiler ve Çevirici ye giriyoruz. Verileri temizle var. Ona tıklıyoruz. Tamamiyle tüm veriler siliniyor. Rehber sıfırlanıyor. Ama korkmayın çünkü Gmail hesabınızdaki numaraların hiç birine bir şey olmuyor.
Verileri Temizle dedikten sonra şu adımı uygulayacaksınız..
Ayarlar - İzinler - İzinler - Kişiler e tıklıyorsunuz ve orada 55 - 60 civarı uygulama vardır hepsine izin verin arkadaşlar. Hiç düşünmeden deneyin çünkü korkulacak bir şey yok.
Bu adımı da yaptıktan sonra son işlem kalıyor geriye..
Ayarlara tıklıyorsunuz arama yerine senkronizasyon yazın ve Senkronizasyon yazan kutucuğa tıklayın. Sonra Google kutucuğuna tıklayın. Ve kişiler kısmını Senkronizasyon yapın. Yani tekrardan Gmaildeki tüm numaralarınızı rehbere çekin.

Ve sorun tamamen halloldu. Ben denedim iki arkadaşa denettirdim. Eskisi gibi fişek gibi hızlı oldu arkadaşlar.

Kardeşim öncelikle emeğine sağlık, zahmet edip o kadar yazmışsın. Ama maalesef bende işe yaramadı. Telefonum en son güncellemeden sonra rehberde acayip yavaşlamaya başladı. Klavyeden AHMET yazdığımda eskiden anında rehberdeki tüm AHMETLER gelirdi. Şimdi 3 saniye kadar sürüyor. Bazen düzelir gibi oluyor. İki ismi hızlı getiriyor ama üçüncü isimde yeniden o 3 saniye bekleme olayı tekrar ediyor maalesef. Kesinlikle son güncelleme ile ilgili bir durum olduğunu düşünüyorum.

Bu arada telefonum Redmi Note 4 . Mi6 değil. Bu nedenle yukarıda dediğim gibi son güncelleme ile alakası var bence. Güncellemeden önce böyle bir durum yoktu.

Bu durumu Xiaomi'ye iletmemizin bir yolu var mı acaba ? Umarım çözüm bulabiliriz.

Oyla:

KARACA5533

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AHMETBAŞKAN
Cihazım
Mİ MAX 2
Konular
2
Kardeşim öncelikle emeğine sağlık, zahmet edip o kadar yazmışsın. Ama maalesef bende işe yaramadı. Telefonum en son güncellemeden sonra rehberde acayip yavaşlamaya başladı. Klavyeden AHMET yazdığımda eskiden anında rehberdeki tüm AHMETLER gelirdi. Şimdi 3 saniye kadar sürüyor. Bazen düzelir gibi oluyor. İki ismi hızlı getiriyor ama üçüncü isimde yeniden o 3 saniye bekleme olayı tekrar ediyor maalesef. Kesinlikle son güncelleme ile ilgili bir durum olduğunu düşünüyorum.

Bu arada telefonum Redmi Note 4 . Mi6 değil. Bu nedenle yukarıda dediğim gibi son güncelleme ile alakası var bence. Güncellemeden önce böyle bir durum yoktu.

Bu durumu Xiaomi'ye iletmemizin bir yolu var mı acaba ? Umarım çözüm bulabiliriz.

Sorunun aynısını bende yaşıyordum. Çok rahatsız edici bir problem ama bendeki sorun tamamen bu yaptıklarımla bitti. Anında geliyor bilgileri. Bir arkadaşımızda bu yöntemi bulmuş bunu dener misiniz. İnşallah olur.

çözüm:
kişiler
kişileri düzenle
içeriği yeniden düzenle
tamam.

Oyla:

halils09

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
mi max
Konular
0
ben ekran görüntüleriyle beraber raporladım yabancı forumlarda da yeni güncellemeyi bekliyoruz demişler.

Oyla:
Üst Alt