Bende de mi max 2 var. Aynı problemi bende yaşıyorum gerçekten çok can sıkıcı... Telefondan soğudum resmen..
Niye sitem ettiniz anlamadım...! Tüm işlemleri denedim hatta telefonun mıuı hesabından editörün yönlendirmelerini de denedim. Maalesef olmadı. Mi max 2 kullanıcısı pek görmediğim için bu mesajı paylaştım. Keşke sizde o kadar mesaj yazacağınıza çözüm önerisi sunsaydınız. Boşu boşuna klavyeye elektrk harcatmışsınız...!Şu Mesajı yazmadan önce yukarıdaki arkadaşın anlattığını denediniz mi? Denediyseniz, çözüm olmadı yazsaydınız, denemediyseniz de önce deneyip mesajı sonra yazsaydınız.
Niye sitem ettiniz anlamadım...! Tüm işlemleri denedim hatta telefonun mıuı hesabından editörün yönlendirmelerini de denedim. Maalesef olmadı. Mi max 2 kullanıcısı pek görmediğim için bu mesajı paylaştım. Keşke sizde o kadar mesaj yazacağınıza çözüm önerisi sunsaydınız. Boşu boşuna klavyeye elektrk harcatmışsınız...!
Ben sorun yaşamadığım için neye çözüm önerisi sunayım? Sorun yaşamıyorum. Sorun yaşamadan nasıl çözüm yolu deniyeyim?
O mesajınızda denediğinizi belirtseydiniz, denemek isteyen arkadaşlara da rehber olurdu bu durum. Bunu belirtiyorum ben.
Sorun yaşamıyorsanız burada ne işiniz var peki? niyetiniz nedir? üste bilgi veren arkadaşlar zaten bizim denediklerimiz ile ilgili bilgi vermişler yeniden aynı şeyleri yazmanın bir anlamı yok... Neyse, problemi yaşayan arkadaşlar ile görüşmekte fayda var...!Ben sorun yaşamadığım için neye çözüm önerisi sunayım? Sorun yaşamıyorum. Sorun yaşamadan nasıl çözüm yolu deniyeyim?
O mesajınızda denediğinizi belirtseydiniz, denemek isteyen arkadaşlara da rehber olurdu bu durum. Bunu belirtiyorum ben.
Sorun yaşamıyorsanız burada ne işiniz var peki? niyetiniz nedir? üste bilgi veren arkadaşlar zaten bizim denediklerimiz ile ilgili bilgi vermişler yeniden aynı şeyleri yazmanın bir anlamı yok... Neyse, problemi yaşayan arkadaşlar ile görüşmekte fayda var...!
[doublepost=1518869210,1518869077][/doublepost]Peki bu konu da eski roma dönmek gibi bir fırsatımız olmuyor mu? Bu yöntemi deneyen var mı? Rom konusunda tecrübem yok yönlendirecek bir arkadaşımız olursa sevinirim.
Arkadaşlar 2 gündür deli gibi uğraşıyorum. Şuanda sorunu çok şükür buldum. Bir yol bulmuştum ama eskisinden iyi gibiydi çok nadir donuyordu. Ama bu sorun kökten çözüm. Sizlerinde mağduriyetini bildiğim için hemen üşenmeden uzunca tane tane anlatacağım. Bana da dua edersiniz artık.
Öncelikle numaralarınızın Gmail hesabında kayıt olması lazım şahsen benim 710 numaram orada kayıtlı idi.
Şu adımı izleyin dostlar. Ayarlar - Yüklü Uygulamalar - Kişiler ve Çevirici ye giriyoruz. Verileri temizle var. Ona tıklıyoruz. Tamamiyle tüm veriler siliniyor. Rehber sıfırlanıyor. Ama korkmayın çünkü Gmail hesabınızdaki numaraların hiç birine bir şey olmuyor.
Verileri Temizle dedikten sonra şu adımı uygulayacaksınız..
Ayarlar - İzinler - İzinler - Kişiler e tıklıyorsunuz ve orada 55 - 60 civarı uygulama vardır hepsine izin verin arkadaşlar. Hiç düşünmeden deneyin çünkü korkulacak bir şey yok.
Bu adımı da yaptıktan sonra son işlem kalıyor geriye..
Ayarlara tıklıyorsunuz arama yerine senkronizasyon yazın ve Senkronizasyon yazan kutucuğa tıklayın. Sonra Google kutucuğuna tıklayın. Ve kişiler kısmını Senkronizasyon yapın. Yani tekrardan Gmaildeki tüm numaralarınızı rehbere çekin.
Ve sorun tamamen halloldu. Ben denedim iki arkadaşa denettirdim. Eskisi gibi fişek gibi hızlı oldu arkadaşlar.
arkadaşın dediği gibi yaptım çeviriciyi kapatıp tekrar açtım şimdi gayet düzgün umarım yine tekrarlamaz. önceden son aramaları sildiğimde de, arka plan uygulamaları kapattığımda da düzelip sonra yine takılmaya başlıyordu inşallah bozulmaz.
[doublepost=1518871791,1518871217][/doublepost]kişiler - kişileri düzenle - içeriği yeniden düzenle - arama sorunlarını gidermek için içeriği yeniden düzenle diyor ona tamam dedim düzeldi.
Detaylı açıklamanız için çok teşekkür ederim... Denedim şimdi teste başladım. Bir kaç saat içinde bilgi veririm.
[doublepost=1518876477,1518876426][/doublepost]
Bende özelden yazamadım... Desteğiniz için teşekkür ederim. Dediğinizi de denedim.
Maalesef bende işe yaramadı.Arkadaşlar 2 gündür deli gibi uğraşıyorum. Şuanda sorunu çok şükür buldum. Bir yol bulmuştum ama eskisinden iyi gibiydi çok nadir donuyordu. Ama bu sorun kökten çözüm. Sizlerinde mağduriyetini bildiğim için hemen üşenmeden uzunca tane tane anlatacağım. Bana da dua edersiniz artık.
Öncelikle numaralarınızın Gmail hesabında kayıt olması lazım şahsen benim 710 numaram orada kayıtlı idi.
Şu adımı izleyin dostlar. Ayarlar - Yüklü Uygulamalar - Kişiler ve Çevirici ye giriyoruz. Verileri temizle var. Ona tıklıyoruz. Tamamiyle tüm veriler siliniyor. Rehber sıfırlanıyor. Ama korkmayın çünkü Gmail hesabınızdaki numaraların hiç birine bir şey olmuyor.
Verileri Temizle dedikten sonra şu adımı uygulayacaksınız..
Ayarlar - İzinler - İzinler - Kişiler e tıklıyorsunuz ve orada 55 - 60 civarı uygulama vardır hepsine izin verin arkadaşlar. Hiç düşünmeden deneyin çünkü korkulacak bir şey yok.
Bu adımı da yaptıktan sonra son işlem kalıyor geriye..
Ayarlara tıklıyorsunuz arama yerine senkronizasyon yazın ve Senkronizasyon yazan kutucuğa tıklayın. Sonra Google kutucuğuna tıklayın. Ve kişiler kısmını Senkronizasyon yapın. Yani tekrardan Gmaildeki tüm numaralarınızı rehbere çekin.
Ve sorun tamamen halloldu. Ben denedim iki arkadaşa denettirdim. Eskisi gibi fişek gibi hızlı oldu arkadaşlar.
Maalesef bende devam ediyor... Açıkçası ben testi şöyle yapıyorum. bahsettiğiniz düzenlemeleri yaptıktan sonra ön bellekte tüm programları kapatıyorum ve telefonu ekranını karartıyorum. 10-15dk geçtikten sonra direk kişileri açıyorum ama yine aynı kişiler 4-5 sn sonra geliyor. Normalde hemen açılması gerekiyor.Sonucu paylaşır mısınız. Problem ortadan kalktı değil mi ?
Maalesef bende işe yaramadı.
[doublepost=1518877906,1518877312][/doublepost]
Maalesef bende devam ediyor... Açıkçası ben testi şöyle yapıyorum. bahsettiğiniz düzenlemeleri yaptıktan sonra ön bellekte tüm programları kapatıyorum ve telefonu ekranını karartıyorum. 10-15dk geçtikten sonra direk kişileri açıyorum ama yine aynı kişiler 4-5 sn sonra geliyor. Normalde hemen açılması gerekiyor.