Yardım Mi6 Rehber Yavaş Açılıyor

iznik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erkan
Cihazım
xiaomi 14 ultra
Konular
9
Rehber çok yavaş açılıyor. Kişilerde arama yaptığımda ciddi bir yavaşlık söz konusu. Yardımcı olursanız sevinirim.

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Aynen arkadaşlar bir kaç gündür aynı sıkıntı bende de var rehberim google'a kayıtlı. Can sıkıcı bir durum bu kadar hızlı bir cihaza yakışmıyor.

Benim de rehber Google a kayıtlı bende hiçbir sorun yok. Romla alakali olabilir mi acaba diye düşünüyor insan.

Oyla:

tweezers1907

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serhat
Cihazım
iphone 7
Konular
8
geç açılma deken. kaç sn? ben oreo betadayım.son version anında açılıo. aralıkra aldım henüz ağırlaşma vs olmadı

Oyla:

Gnads

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gani
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
0
Telefonu alalı bir - iki hafta oldu. Miui global 9.2.1 son sürüm yüklü. Acaba bu yeni sürümle mi alakalı? Çözüm bulan varsa nasıl halledebilecegimizi yazarak anlatirsa sevinirim.

Oyla:

Murat_7227

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Abd
Cihazım
Xiaomi MI6
Konular
0
Ben de Mi 6 kullaniyorum. Yaklasik 10 gundur bu problem var. Rehber, kisiyi tiklayinca bilgilerin gecikmesi, gelen giden aramalarda ismin numara yerine görünmesinde gecikme gibi aşırı can sıkıcı problemler. MIUI Global 9.2.2.0 guncellemesine geçmeden önce problem başladı. Geçer diye yeni versiyona geçtim ama hala aynı problem devam ediyor. Her zaman olmuyor. Ayrıca internet açıkken bu problem var, siz karşılaşınca interneti kapayıp deneyin bir de.
Uygulama üzerinden geri bildirim yaptım ama umarım bir çare bulurlar buna.

Oyla:

KARACA5533

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AHMETBAŞKAN
Cihazım
Mİ MAX 2
Konular
2
Arkadaşlar bende Mi Max 2 kullanıcısıyım. Yeni güncelleme geldikten 1 hafta sonra aynı sorun bende de oluştu. Çok moral bozucu bir durum.
Bende sadece benim telefonlamı alakalı diye düşünüyordum. Çok dert ortağım varmış.
Bu sorunun tek çözümü var. Oda güncelleme ile olur. Mecbur bekleyeceğiz. Formatla - yeniden açıp kapamakla bu iş düzelmiyor.

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Ben de Mi 6 kullaniyorum. Yaklasik 10 gundur bu problem var. Rehber, kisiyi tiklayinca bilgilerin gecikmesi, gelen giden aramalarda ismin numara yerine görünmesinde gecikme gibi aşırı can sıkıcı problemler. MIUI Global 9.2.2.0 guncellemesine geçmeden önce problem başladı. Geçer diye yeni versiyona geçtim ama hala aynı problem devam ediyor. Her zaman olmuyor. Ayrıca internet açıkken bu problem var, siz karşılaşınca interneti kapayıp deneyin bir de.
Uygulama üzerinden geri bildirim yaptım ama umarım bir çare bulurlar buna.

Global Betaya geçmeyi deneyebilirsiniz son olarak.

Oyla:

KARACA5533

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AHMETBAŞKAN
Cihazım
Mİ MAX 2
Konular
2
Arkadaşlar bu sorunu yaşayan herkes geri bildirim yapsın. Sorunu belirtip göndersin.

Oyla:

lucierion

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Halil
Cihazım
mi max
Konular
0
bende mi max var bir haftadır aynı şekilde. yabancı forumlarda da şikayet etmişler.

Oyla:

hayri

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
orta
Cihazım
mi max 2
Konular
0
bende de aynı sorun var rehberdeki kişiler geç açılıyor

Oyla:

KARACA5533

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AHMETBAŞKAN
Cihazım
Mİ MAX 2
Konular
2
bende de aynı sorun var rehberdeki kişiler geç açılıyor

Arkadaşlar yeni bir çözüm buldum. Şuanda eskisinden iyi idare ediyor. Sizde deneyin derim.Şu adımı uygulayın.
Ayarlar - Yüklü Uygulamalar - Kişiler ve Çevirici ye girin. Sonra en altta durmaya zorla yazıyor. Durmaya zorlayı tıklayın. Telefonu yeniden başlatın. Umarım sorununuz düzelir. Ben bu şekilde yaptım şuanda eskisine göre çok iyi.

Oyla:
Üst Alt