Yardım Mi6 Rehber Yavaş Açılıyor

iznik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erkan
Cihazım
xiaomi 14 ultra
Konular
9
Rehber çok yavaş açılıyor. Kişilerde arama yaptığımda ciddi bir yavaşlık söz konusu. Yardımcı olursanız sevinirim.

prgali

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaman
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
0
MIUI zamanın devrimi fakat kullandığımız tellerde kendisi zaman geçtikçe arayüzde akıcılık gibi sorunlarla karşılaşmıyomuyuz ayrıca stok rom 1.5 gb , custom rom 500 mb , çok yoğun kullanım yoksa stokta durmanın anlamı yok ...

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
MIUI zamanın devrimi fakat kullandığımız tellerde kendisi zaman geçtikçe arayüzde akıcılık gibi sorunlarla karşılaşmıyomuyuz ayrıca stok rom 1.5 gb , custom rom 500 mb , çok yoğun kullanım yoksa stokta durmanın anlamı yok ...

Miui Tabanlı Custom romları kullanıyoruz zaten...

Oyla:

faramir86us

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doruk
Cihazım
Mi 5
Konular
7
Global Beta kullanıcısıyım, son bir kaç gündür bende de olmaya başladı.

Oyla:

prgali

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaman
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
0
Ben Xiaomi'yi Miui tabanlı olduğu için aldım. Stock Android Görüntüsünü zaten sevmiyorum.

dEDİĞİN DOĞRU ARAYÜZÜ ÇOK İYİ FAKAT AKICILIK SORUNU OLUO O KADAR DONANIMA RAĞMEN

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
dEDİĞİN DOĞRU ARAYÜZÜ ÇOK İYİ FAKAT AKICILIK SORUNU OLUO O KADAR DONANIMA RAĞMEN

Hocam ben hiçbir sorun yaşamıyorum Epic Rom Global Beta 7.12.14'te. Rehber'de de sorun yok benim.

Oyla:

Expermg

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat
Cihazım
Samsung kzoo
Konular
0
Arkadaşlar yeni bir çözüm buldum. Şuanda eskisinden iyi idare ediyor. Sizde deneyin derim.Şu adımı uygulayın.
Ayarlar - Yüklü Uygulamalar - Kişiler ve Çevirici ye girin. Sonra en altta durmaya zorla yazıyor. Durmaya zorlayı tıklayın. Telefonu yeniden başlatın. Umarım sorununuz düzelir. Ben bu şekilde yaptım şuanda eskisine göre çok iyi.
Dostum dediğin gibi yaptım baktım olmadı. Sonra farklı birşey buldum. Aynı adımları takip ederek veri kullanımını kapadım. Şimdi eskisi gibi rehberde kayıtlı birine tıkladığında bilgiler hemen geliyor.
[doublepost=1518864673,1518864647][/doublepost]
Arkadaşlar yeni bir çözüm buldum. Şuanda eskisinden iyi idare ediyor. Sizde deneyin derim.Şu adımı uygulayın.
Ayarlar - Yüklü Uygulamalar - Kişiler ve Çevirici ye girin. Sonra en altta durmaya zorla yazıyor. Durmaya zorlayı tıklayın. Telefonu yeniden başlatın. Umarım sorununuz düzelir. Ben bu şekilde yaptım şuanda eskisine göre çok iyi.
Dostum dediğin gibi yaptım baktım olmadı. Sonra farklı birşey buldum. Aynı adımları takip ederek veri kullanımını kapadım. Şimdi eskisi gibi rehberde kayıtlı birine tıkladığında bilgiler hemen geliyor.

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
[doublepost=1518864673,1518864647][/doublepost]

Paylaştığınız için teşekkürler hocam, belki herkes için bir çözüm olabilir bu durum :) Xiaomi Serverları ile alakalı birşey olabilir belki. Öncesinde Veri kullanımı 0 kb mı yazıyordu yine bu bölümde peki? Bende 0 kb yazıyor, Veri kullanımında Onay tiki var ama. Rehberde hiç sorun çıkartmadı şimdiye kadar.

Oyla:

10urakar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur Akar
Cihazım
mi max 2
Konular
0
Arkadaşlar bende Mi Max 2 kullanıcısıyım. Yeni güncelleme geldikten 1 hafta sonra aynı sorun bende de oluştu. Çok moral bozucu bir durum.
Bende sadece benim telefonlamı alakalı diye düşünüyordum. Çok dert ortağım varmış.
Bu sorunun tek çözümü var. Oda güncelleme ile olur. Mecbur bekleyeceğiz. Formatla - yeniden açıp kapamakla bu iş düzelmiyor.
Bende de mi max 2 var. Aynı problemi bende yaşıyorum gerçekten çok can sıkıcı... Telefondan soğudum resmen..

Oyla:
Üst Alt