MIUI zamanın devrimi fakat kullandığımız tellerde kendisi zaman geçtikçe arayüzde akıcılık gibi sorunlarla karşılaşmıyomuyuz ayrıca stok rom 1.5 gb , custom rom 500 mb , çok yoğun kullanım yoksa stokta durmanın anlamı yok ...
Miui Tabanlı Custom romları kullanıyoruz zaten...
mıuı tabanlı olmaynlara bakmak lazım lineage ya da tavsiyem SLIMROM
Ben Xiaomi'yi Miui tabanlı olduğu için aldım. Stock Android Görüntüsünü zaten sevmiyorum.
dEDİĞİN DOĞRU ARAYÜZÜ ÇOK İYİ FAKAT AKICILIK SORUNU OLUO O KADAR DONANIMA RAĞMEN
Dostum dediğin gibi yaptım baktım olmadı. Sonra farklı birşey buldum. Aynı adımları takip ederek veri kullanımını kapadım. Şimdi eskisi gibi rehberde kayıtlı birine tıkladığında bilgiler hemen geliyor.Arkadaşlar yeni bir çözüm buldum. Şuanda eskisinden iyi idare ediyor. Sizde deneyin derim.Şu adımı uygulayın.
Ayarlar - Yüklü Uygulamalar - Kişiler ve Çevirici ye girin. Sonra en altta durmaya zorla yazıyor. Durmaya zorlayı tıklayın. Telefonu yeniden başlatın. Umarım sorununuz düzelir. Ben bu şekilde yaptım şuanda eskisine göre çok iyi.
Dostum dediğin gibi yaptım baktım olmadı. Sonra farklı birşey buldum. Aynı adımları takip ederek veri kullanımını kapadım. Şimdi eskisi gibi rehberde kayıtlı birine tıkladığında bilgiler hemen geliyor.Arkadaşlar yeni bir çözüm buldum. Şuanda eskisinden iyi idare ediyor. Sizde deneyin derim.Şu adımı uygulayın.
Ayarlar - Yüklü Uygulamalar - Kişiler ve Çevirici ye girin. Sonra en altta durmaya zorla yazıyor. Durmaya zorlayı tıklayın. Telefonu yeniden başlatın. Umarım sorununuz düzelir. Ben bu şekilde yaptım şuanda eskisine göre çok iyi.
Dostum dediğin gibi yaptım baktım olmadı. Sonra farklı birşey buldum. Aynı adımları takip ederek veri kullanımını kapadım. Şimdi eskisi gibi rehberde kayıtlı birine tıkladığında bilgiler hemen geliyor.
[doublepost=1518864673,1518864647][/doublepost]
Dostum dediğin gibi yaptım baktım olmadı. Sonra farklı birşey buldum. Aynı adımları takip ederek veri kullanımını kapadım. Şimdi eskisi gibi rehberde kayıtlı birine tıkladığında bilgiler hemen geliyor.
Bende de mi max 2 var. Aynı problemi bende yaşıyorum gerçekten çok can sıkıcı... Telefondan soğudum resmen..Arkadaşlar bende Mi Max 2 kullanıcısıyım. Yeni güncelleme geldikten 1 hafta sonra aynı sorun bende de oluştu. Çok moral bozucu bir durum.
Bende sadece benim telefonlamı alakalı diye düşünüyordum. Çok dert ortağım varmış.
Bu sorunun tek çözümü var. Oda güncelleme ile olur. Mecbur bekleyeceğiz. Formatla - yeniden açıp kapamakla bu iş düzelmiyor.