bu yöntemle düzeldi, sagolunSorunun aynısını bende yaşıyordum. Çok rahatsız edici bir problem ama bendeki sorun tamamen bu yaptıklarımla bitti. Anında geliyor bilgileri. Bir arkadaşımızda bu yöntemi bulmuş bunu dener misiniz. İnşallah olur.
çözüm:
kişiler
kişileri düzenle
içeriği yeniden düzenle
tamam.
şimdi tekrar sildim yükledim düzeldi gibionu da denedim etkilemedi
Bende nededim oldu.Sorunun aynısını bende yaşıyordum. Çok rahatsız edici bir problem ama bendeki sorun tamamen bu yaptıklarımla bitti. Anında geliyor bilgileri. Bir arkadaşımızda bu yöntemi bulmuş bunu dener misiniz. İnşallah olur.
çözüm:
kişiler
kişileri düzenle
içeriği yeniden düzenle
tamam.
Sen güncelleme yaptım mı pekiBenim de rehber Google a kayıtlı bende hiçbir sorun yok. Romla alakali olabilir mi acaba diye düşünüyor insan.
Yaptim benArkadaşlar bu sorunu yaşayan herkes geri bildirim yapsın. Sorunu belirtip göndersin.
Dediginizj yaptım olmadı hiç bişey degismediarkadaşlar merhaba,
öncelikle şunu söyleyeyim bu durumun miui 9. güncellemesi ile alakası yok. Son gelen uygulama güncellemelerinden sonra ( whatsapp vs...) bu sorun peydah oluyor. Ardından bir kayıt yapmak istediğinizde tel hafızası seçilemez.
asıl sorun kişileri anlık network üzerinden almaya çalışması sebebi ie geçikme olması...
kısaca yapılması gereken ;
ayarlar>yüklü uygulamalar>kişiler ve çevirici>uygulama izinleri>kişiler sekmesi kapatılıp açılacak.
bu adımı yapınca herhangi bir no kayıt ederken telefon hafızasını da seçebileceksiniz.
ayrıca kişiler içi menüden içeriği yeniden düzenle diyebilirsiniz...
ayarlar- senkronizasyon kapatın.. Gecikme kalkacak. arada bir açıp senkronizasyon yapmak istediğinizde açın sonra geri kapatın.. hep kapalı kalsın.Sen güncelleme yaptım mı peki
[doublepost=1519582602,1519581965][/doublepost]
Yaptim ben
[doublepost=1519582650][/doublepost]
Dediginizj yaptım olmadı hiç bişey degismedi