[doublepost=1519067058,1519066891][/doublepost]Sorunun aynısını bende yaşıyordum. Çok rahatsız edici bir problem ama bendeki sorun tamamen bu yaptıklarımla bitti. Anında geliyor bilgileri. Bir arkadaşımızda bu yöntemi bulmuş bunu dener misiniz. İnşallah olur.
çözüm:
kişiler
kişileri düzenle
içeriği yeniden düzenle
tamam.
Sorunun aynısını bende yaşıyordum. Çok rahatsız edici bir problem ama bendeki sorun tamamen bu yaptıklarımla bitti. Anında geliyor bilgileri. Bir arkadaşımızda bu yöntemi bulmuş bunu dener misiniz. İnşallah olur.
çözüm:
kişiler
kişileri düzenle
içeriği yeniden düzenle
tamam.
Cooook tesekkur ederim... Sorunum cozuldu...Sorunun aynısını bende yaşıyordum. Çok rahatsız edici bir problem ama bendeki sorun tamamen bu yaptıklarımla bitti. Anında geliyor bilgileri. Bir arkadaşımızda bu yöntemi bulmuş bunu dener misiniz. İnşallah olur.
çözüm:
kişiler
kişileri düzenle
içeriği yeniden düzenle
tamam.
Kardeş yaptım ama olmadı maalesef. Kapatıp açtım. Dediklerinizi tekrar yaptım ama olmadı yine. Sanırım güncellemeyi bekleyeceğiz. Çok sinir bozucu. İlginiz için tekrar teşekkür ederim.Sorunun aynısını bende yaşıyordum. Çok rahatsız edici bir problem ama bendeki sorun tamamen bu yaptıklarımla bitti. Anında geliyor bilgileri. Bir arkadaşımızda bu yöntemi bulmuş bunu dener misiniz. İnşallah olur.
çözüm:
kişiler
kişileri düzenle
içeriği yeniden düzenle
tamam.
Kardeş yaptım ama olmadı maalesef. Kapatıp açtım. Dediklerinizi tekrar yaptım ama olmadı yine. Sanırım güncellemeyi bekleyeceğiz. Çok sinir bozucu. İlginiz için tekrar teşekkür ederim.Sorunun aynısını bende yaşıyordum. Çok rahatsız edici bir problem ama bendeki sorun tamamen bu yaptıklarımla bitti. Anında geliyor bilgileri. Bir arkadaşımızda bu yöntemi bulmuş bunu dener misiniz. İnşallah olur.
çözüm:
kişiler
kişileri düzenle
içeriği yeniden düzenle
tamam.
Evet şu an o yüklü bende. Ondan sonra rehberde bu hata oldu zatenmiui v. 9.2.2.0 ncamiek diye bir güncelleme geldi bana şimdi. sizde bu güncelleme daha önce mi gelmişti ?
Aynı sorun bende de var arkadaşlar. 9.2.2.0 güncellemesini yükledikten sonra olmaya başladı bu sorun, yukarıda tarif edilenleri denedim ancak sorun devam ediyo, farklı bi çözüm önerisi olan var mıKardeş yaptım ama olmadı maalesef. Kapatıp açtım. Dediklerinizi tekrar yaptım ama olmadı yine. Sanırım güncellemeyi bekleyeceğiz. Çok sinir bozucu. İlginiz için tekrar teşekkür ederim.
Evet şu an o yüklü bende. Ondan sonra rehberde bu hata oldu zaten
Aynı sorun bende de var arkadaşlar. 9.2.2.0 güncellemesini yükledikten sonra olmaya başladı bu sorun, yukarıda tarif edilenleri denedim ancak sorun devam ediyo, farklı bi çözüm önerisi olan var mı
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar kimi bu uygulamayı yaptığı zaman sorun çözülüyor. Kiminde aynı sorun devam ediyor. Nasıl bir iş hala anlamadım.
Ben ilk yaptığımda oldu şuanda gayet hızlı ve güzel gidiyor.
Olmayan arkadaşlarda nasıl hata düzelmiyor anlamadım. İnşallah yeni güncelleme ile düzelir de sizde kurtulursunuz bu sıkıntılı durumda.
onu da denedim etkilemediaynı sorun bende de vardı tüm çözümleri denedim olmadı, problemi çözdüm. whatsappı silip tekrar kurdum ve çözüldü