Yardım Mİ6 Kapak Tam Oturmamış

dosojinn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uzman
Cihazım
mi6
Konular
3
Arkadaşlar 26 Şubatta hepsiburada.comdan xiaomi mi6 almış bulundum. 20 gündür falan telefon bende ve dün kamera lensine toz kaçmış olduğunu farkettim. Tozun nerden kaçmış olabilceğini düşünürken bi baktım telefonun arka kapağı tam oturmamış. Sanırım tozun kaynağı burası. Şimdi sorum şu ben bu telefonu nasıl en kolay şekilde mağdur olmadan iade edip paramı geri alabilirim? Bi yardım (14 günlük cayma hakkım geçmiş bulunmakta ve telefon delta servis garantili )

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    341,8 KB · Görüntüleme: 129
  • 2.jpg
    2.jpg
    414,3 KB · Görüntüleme: 125
  • 3.jpg
    3.jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 123

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Aşağıdaki videoda mi6 cam versiyonun sökümü var. Herhangi bir tırnak yok sadece yapışkan ile kasaya sabitlenmiş bir kapak söz konusu.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:

BirolAral

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baral
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
21
Dün Viaport AVM'de Kipa'da Mi 6'yı fiziksel olarak incelerken gördüm. Ordaki cihazında köşeleri aynı bu şekilde açıkta idi. facepalm~~

Oyla:

ahmethguler

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haydar
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Avukat
Konular
0
Oturduğunuz ilçenin tüketici hakem heyetine başvurun.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Arkadaşlar mi6 larda herhangi bir tırnak yok, yapışkan ile yapışıyor arka kapak. Açılma olabilir, bunu yapıştırmak zor değil,

Oyla:

mahmutbk77

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi note 3
Konular
15
neden uğraşıyorsunuz servise gönderin değişim talebinde bulunun bu sizin hatanız olmadığı için talebinizi yerine getirmek mecburiyetindeler eğerki aksi bir durum olursa hakem heyetine başvurun inşallah olumlu sonuçlanıcaktır

Oyla:

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Çok şaşırdım sadece yapışkan olmasına, çok sıcak havalarda, güneş altına bıraktığında, sonrasında cebimde oturup kalkınca cihaz esnediğinde ister istemez açılmaz mı o kapak ? neden sadece yapışkan yapmışlar ki anlamadım.
[doublepost=1521444261,1521443886][/doublepost]Çok şaşırdım sadece yapışkan olmasına, çok sıcak havalarda, güneş altına bıraktığında, sonrasında cebimde oturup kalkınca cihaz esnediğinde ister istemez açılmaz mı o kapak ? neden sadece yapışkan yapmışlar ki anlamadım.

Oyla:

mahmutbk77

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi note 3
Konular
15
Çok şaşırdım sadece yapışkan olmasına, çok sıcak havalarda, güneş altına bıraktığında, sonrasında cebimde oturup kalkınca cihaz esnediğinde ister istemez açılmaz mı o kapak ? neden sadece yapışkan yapmışlar ki anlamadım.
[doublepost=1521444261,1521443886][/doublepost]Çok şaşırdım sadece yapışkan olmasına, çok sıcak havalarda, güneş altına bıraktığında, sonrasında cebimde oturup kalkınca cihaz esnediğinde ister istemez açılmaz mı o kapak ? neden sadece yapışkan yapmışlar ki anlamadım.
bu tü markalarda aynı şekilde tırnak vs yok cama dediğiniz şekilde tırnak yapamazlar imkansız sadece vida uygulanabilir oda yapılmaz maliyeti artar cam bu kırılgan madde bu türden işlere bulaşmazlar

Oyla:

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
bu tü markalarda aynı şekilde tırnak vs yok cama dediğiniz şekilde tırnak yapamazlar imkansız sadece vida uygulanabilir oda yapılmaz maliyeti artar cam bu kırılgan madde bu türden işlere bulaşmazlar

Ben ilk önce seramik sandım, cam olacağı aklıma gelmedi açıkcası, dediğiniz gibi cam kullanan tüm cihazlarda böyle sanırım.

Oyla:
Üst Alt