Yardım Mİ6 Kapak Tam Oturmamış

dosojinn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uzman
Cihazım
mi6
Konular
3
Arkadaşlar 26 Şubatta hepsiburada.comdan xiaomi mi6 almış bulundum. 20 gündür falan telefon bende ve dün kamera lensine toz kaçmış olduğunu farkettim. Tozun nerden kaçmış olabilceğini düşünürken bi baktım telefonun arka kapağı tam oturmamış. Sanırım tozun kaynağı burası. Şimdi sorum şu ben bu telefonu nasıl en kolay şekilde mağdur olmadan iade edip paramı geri alabilirim? Bi yardım (14 günlük cayma hakkım geçmiş bulunmakta ve telefon delta servis garantili )

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    341,8 KB · Görüntüleme: 129
  • 2.jpg
    2.jpg
    414,3 KB · Görüntüleme: 125
  • 3.jpg
    3.jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 123

dosojinn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uzman
Cihazım
mi6
Konular
3
Üst taraf Altan göre biraz daha açık oluyor mi 6 larda ama sizinki biraz fazla açılmış. Sıcakta kaldımı hiç telefon? Sıcak yapışkanı etkiliyor.
hayır hiç kalmadı. telefonu ısıtıcak oyun uygulama bile kullanmadım hiç ama sonuç bu. belki hep böyleydi ben farketmedim

Oyla:

SessizFirtina

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sero
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
7
Oyla:

SessizFirtina

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sero
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
7
Oyla:

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Arkadaşlar arka kapak tırnaklı olması lazım, sadece yapışkanlı değil yani.

Oyla:

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Seramik tabanlı kapakta tırnak olacağını sanmıyorum. Arka kısımda daha önce işlem gördüyse kompanentler tam oturmamışsa bu şekilde kalkık durabilir veya batarya da şişme veya parça kaynaklı reaksiyon olabilir. Yoksa bu şekilde kalkmamalı, en azından seramik kapak yapışkan olmasa dahi tam oturmalı. Yeni telefona müdehale edilmeside pek doğru değil bence...

Oyla:

dosojinn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uzman
Cihazım
mi6
Konular
3
Seramik tabanlı kapakta tırnak olacağını sanmıyorum. Arka kısımda daha önce işlem gördüyse kompanentler tam oturmamışsa bu şekilde kalkık durabilir veya batarya da şişme veya parça kaynaklı reaksiyon olabilir. Yoksa bu şekilde kalkmamalı, en azından seramik kapak yapışkan olmasa dahi tam oturmalı. Yeni telefona müdehale edilmeside pek doğru değil bence...
Benimki cam versiyonu ama tirnak yok sanırım kalkık yeri bastırdığımda herhangi bir yere takılma vesaire olmuyor

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

dosojinn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uzman
Cihazım
mi6
Konular
3
Benimki cam versiyonu ama tirnak yok sanırım kalkık yeri bastırdığımda herhangi bir yere takılma vesaire olmuyor

Kalkık olan yerde bataryanin olduğu kısım değil üstelik. Arka sağ üst taraf kalkık. Bana fabrika çıkışı bu gibi geliyor. Benim salaklığım bunu yeni farketmem

Oyla:

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Kalkık olan yerde bataryanin olduğu kısım değil üstelik. Arka sağ üst taraf kalkık. Bana fabrika çıkışı bu gibi geliyor. Benim salaklığım bunu yeni farketmem

Sizinle alakası yok hocam, seramik kasada da tırnaklar var, sadece yapıştırıcı kasayı tutmaz. Bence gönderin servise, takmayın bu kadar kafanıza.

Oyla:

SessizFirtina

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sero
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
7
Sizinle alakası yok hocam, seramik kasada da tırnaklar var, sadece yapıştırıcı kasayı tutmaz. Bence gönderin servise, takmayın bu kadar kafanıza.

Arka kapakta tırnak olmuyor.
[doublepost=1521323683,1521323584][/doublepost]

Fabrika çıkışıdır bu. Zaten Mi 6 lar da üst taraf diğer taraflara göre hafif açık oluyor.

Oyla:
Üst Alt