Soru Mi5s Alınır Mı?

bycool44

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mert
Cihazım
mi5s
Konular
5
Mi5s almayı düşünüyorum sizce almalıyı mıyım? foruma bakılırsa sorunlu bir telefon sizin fikriniz ne olurdu?

bycool44

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mert
Cihazım
mi5s
Konular
5
Global rom yüklü geliyor, güncelleme alıyor.
Kamerada hiç bir sorun yok.
Hoparlör sesi normal. Ben hiç kulaklık kullanmadım.
Tavsiyem tam oturan kılıf ve cam bulup takmak. Piyasada satılanlar bir kısmı tam oturmuyor.

kılıf ve cam önerisi alabilir miyim o zaman? yada basit telefoncular var 10 liraya satıyorlar orada da olur mu?

Oyla:

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
doğa mobile felan hikaye hem gelirse kafadan 400 tl artar her cihaz

mi 5 ois ve kızlıötesi , parmak izi stabilitesi ve aynı zamanda yazılım bolluğu ile bir tık önde Mi 5s e göre

mi 6 beklerim demeyin en fazla 100 tl iner

Oyla:

Chandler Muriel Bing

I'm hopeless and awkward and desperate for love.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Çok Değişken
Meslek
Cep Teknik
Konular
27
Mi5s almayı düşünüyorum sizce almalıyı mıyım? foruma bakılırsa sorunlu bir telefon sizin fikriniz ne olurdu?

5 6 ay boyunca 5s kullandım su ana kadar gördüğüm en iyi cihaz ekranı IPS ekrana görene AMOLED gibi kesinlikle alınacak bir cihaz bütçe elveriyorsa 4/128 tercih etmenizi tavsiye ederim

Oyla:

zlatan_1903

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
10
Kızıl ötesi ve oıs benim için eksiklik değil mi5s aldım işlemci daha güçlü snapdragon 821 ile geliyor.

Oyla:

bulent_dt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bülent
Cihazım
mi 9t pro
Konular
4
7-8 aydır eşim ve ben kullanıyoruz. herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadık. fiyatına göre çok iyi telefon bence. performans çok iyi.
bahsedilen sorunlar genelde yazılımla düzelecek sorunlar. internette rastladığım haberlere göre yaklaşık 1 ay içinde miui 9 ve android 7 güncellemesi gelecek imiş. herhalde daha sorunsuz olacaktır.

benim en büyük şikayetim çizilmeye dayanıksız ekran camı.
ekranına uygun koruyucu bulamamak. ekran şeklinden dolayı bu normal görünüyor ama koruyucusuz kullanıma da uygun değil. 1-2 ay itinalı kullanmama rağmen kılcal çizilmeler oldu. (sanırım aynı şeyi mi6 ya da yaptılar. koruyucusuz kullanmak zor gibi)
bir de eşime aldığım telefonun ekranında nano veya temperli cam tam oturuyor ama benim telefonumda kenarlarda 2mm kadar koruyucu havada kalıyor. kenardaki camın eğimi erken başlamış gibi. internette benzerlerini de gördüm. malzeme kalitesinden bahsettiğimiz bir telefon için bu biraz tuhaf.

sonuç olarak insanın aklına fiyatı gelince kafaya takılmayacak sorunlar:)

Oyla:

Esen71

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi 5s
Konular
8
kılıf ve cam önerisi alabilir miyim o zaman? yada basit telefoncular var 10 liraya satıyorlar orada da olur mu?
Hepsiburada
Teleplus Xiaomi Mi 5 S Full Kapatan Kırılmaz Cam Ekran Koruyucu - Gold
Satıcı: Teleplus
Adet: 1
Fiyat: 25,90 TL

Microsonic Xiaomi Mi 5S Kılıf Premium Slim - Gold
Satıcı: Delta İthalat
Fiyat: 19,99 TL

Oyla:

bycool44

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mert
Cihazım
mi5s
Konular
5
Hepsiburada
Teleplus Xiaomi Mi 5 S Full Kapatan Kırılmaz Cam Ekran Koruyucu - Gold
Satıcı: Teleplus
Fiyat: 25,90 TL

Microsonic Xiaomi Mi 5S Kılıf Premium Slim - Gold
Satıcı: Delta İthalat
Fiyat: 19,99 TL

pahalı gibi biraz

Oyla:

bycool44

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mert
Cihazım
mi5s
Konular
5
Kızıl ötesi ve oıs benim için eksiklik değil mi5s aldım işlemci daha güçlü snapdragon 821 ile geliyor.

7-8 aydır eşim ve ben kullanıyoruz. herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadık. fiyatına göre çok iyi telefon bence. performans çok iyi.
bahsedilen sorunlar genelde yazılımla düzelecek sorunlar. internette rastladığım haberlere göre yaklaşık 1 ay içinde miui 9 ve android 7 güncellemesi gelecek imiş. herhalde daha sorunsuz olacaktır.

benim en büyük şikayetim çizilmeye dayanıksız ekran camı.
ekranına uygun koruyucu bulamamak. ekran şeklinden dolayı bu normal görünüyor ama koruyucusuz kullanıma da uygun değil. 1-2 ay itinalı kullanmama rağmen kılcal çizilmeler oldu. (sanırım aynı şeyi mi6 ya da yaptılar. koruyucusuz kullanmak zor gibi)
bir de eşime aldığım telefonun ekranında nano veya temperli cam tam oturuyor ama benim telefonumda kenarlarda 2mm kadar koruyucu havada kalıyor. kenardaki camın eğimi erken başlamış gibi. internette benzerlerini de gördüm. malzeme kalitesinden bahsettiğimiz bir telefon için bu biraz tuhaf.

sonuç olarak insanın aklına fiyatı gelince kafaya takılmayacak sorunlar:)

hoparlörde sesin az çıktığı söyleniyor doğru mu?

Oyla:
Üst Alt