Soru Mi5s Alınır Mı?

bycool44

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mert
Cihazım
mi5s
Konular
5
Mi5s almayı düşünüyorum sizce almalıyı mıyım? foruma bakılırsa sorunlu bir telefon sizin fikriniz ne olurdu?

bycool44

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mert
Cihazım
mi5s
Konular
5
odaklama sorunu yaşadık malesef ve iade aldim. sola kaydırma sorunu yaşamadım...

odaklama telefona bağlı bir şey o zaman değişebilir yani telefonu incelerken nasıl anlıyabilirim?

internetten almak sizce sakıncalı mı?

kılıf ve cam aldınız mı ne kdr para verdiniz? ben telefonculardan almayı planlıyorum bu telefona uyan kılıf veya cam bulmak zor mu?

Oyla:

bulent_dt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bülent
Cihazım
mi 9t pro
Konular
4
Odaklanma sorunu olmadı. Hoparlör sesi de net ama biraz daha yüksek olabilirdi

Oyla:

bycool44

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mert
Cihazım
mi5s
Konular
5
Odaklanma sorunu olmadı. Hoparlör sesi de net ama biraz daha yüksek olabilirdi
odaklama telefona bağlı bir şey o zaman değişebilir yani telefonu incelerken nasıl anlıyabilirim?

kılıf ve cam aldınız mı ne kdr para verdiniz? ben telefonculardan almayı planlıyorum bu telefona uyan kılıf veya cam bulmak zor mu?

Oyla:

zlatan_1903

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
10
Kırılmaz cam bendeki tam olmadı takmadım o yüzden ama zannedersem gorilla 4 kullanılmış kırılmaz cama gerek yok tabi kişisel tercih başka

Oyla:

zlatan_1903

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
10
Arkadaşlar gelen mesajda sadece numara gözüküyor ama mesaj listesinde isim yazıyor bunun ayarını nereden yapabilirim.

Oyla:

andersin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
4
Ben gibi fazla açılmadan telefon almak istiyorsan gönül rahatlığıyla al. Kamerası süper oyun performansına kimse laf edemez xperia z5 kullanıyordum buna geçtim aynı oyunları denedim hiç ısınmıyor desem yalan olmaz. Xperia ne oldu eşime gitti:)

Oyla:

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
Arkadaşlar gelen mesajda sadece numara gözüküyor ama mesaj listesinde isim yazıyor bunun ayarını nereden yapabilirim.
Numaraların başına +90 koyman lazım bunun play de uygulaması vardı forumda da konusu olacaktı bi araştır istersen

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Kırılmaz cam bendeki tam olmadı takmadım o yüzden ama zannedersem gorilla 4 kullanılmış kırılmaz cama gerek yok tabi kişisel tercih başka

Gorilla glass 4 çiziliyor hocam kırılmıyor ama çiziliyor ben bizzat yaşadım şuan ekranda serçe parmağımın 3 te 1 ikadar sağ üst te bir çizik var birde o bölgede kılcal 3 tane

Oyla:

zlatan_1903

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
10
Teşekkürler hocam kırılmaz cam tam oturmuyor ekrana ama mecbur takayım öyleyse.clap~~
Gorilla glass 4 çiziliyor hocam kırılmıyor ama çiziliyor ben bizzat yaşadım şuan ekranda serçe parmağımın 3 te 1 ikadar sağ üst te bir çizik var birde o bölgede kılcal 3 tane

Oyla:
Üst Alt