odaklama sorunu yaşadık malesef ve iade aldim. sola kaydırma sorunu yaşamadım...odaklanma sorunu ve uygulamalarda sağa kaydırma sorunu var mı?
odaklama sorunu yaşadık malesef ve iade aldim. sola kaydırma sorunu yaşamadım...
odaklama telefona bağlı bir şey o zaman değişebilir yani telefonu incelerken nasıl anlıyabilirim?Odaklanma sorunu olmadı. Hoparlör sesi de net ama biraz daha yüksek olabilirdi
odaklama telefona bağlı bir şey o zaman değişebilir yani telefonu incelerken nasıl anlıyabilirim?
internetten almak sizce sakıncalı mı?
kılıf ve cam aldınız mı ne kdr para verdiniz? ben telefonculardan almayı planlıyorum bu telefona uyan kılıf veya cam bulmak zor mu?
Numaraların başına +90 koyman lazım bunun play de uygulaması vardı forumda da konusu olacaktı bi araştır istersenArkadaşlar gelen mesajda sadece numara gözüküyor ama mesaj listesinde isim yazıyor bunun ayarını nereden yapabilirim.
Kırılmaz cam bendeki tam olmadı takmadım o yüzden ama zannedersem gorilla 4 kullanılmış kırılmaz cama gerek yok tabi kişisel tercih başka
Gorilla glass 4 çiziliyor hocam kırılmıyor ama çiziliyor ben bizzat yaşadım şuan ekranda serçe parmağımın 3 te 1 ikadar sağ üst te bir çizik var birde o bölgede kılcal 3 tane