Ben gibi fazla açılmadan telefon almak istiyorsan gönül rahatlığıyla al. Kamerası süper oyun performansına kimse laf edemez xperia z5 kullanıyordum buna geçtim aynı oyunları denedim hiç ısınmıyor desem yalan olmaz. Xperia ne oldu eşime gitti
valla hocam helal olsun aynı soruları usanmadan nasıl bu kadar cok sorabiliyorsun günlerdir aynı sorular ve bende dahil birçok arkadaş sıkılmadan cevap verdik fakat artık yeter bencekişisel düşüncem artık sizinde tamam ben bu cihazı alıyorum yada bu cihaz alınmaz deyip kapatmak olacak.sağlıcakla kalın iyi forumlarhoparlör ve kulaklıkta ses nasıl çıkıyor? uygulamalarda yana kaydırma sorunu var mı?
telefoncularda ki cam ve kılıfların hepsi uyuyor mu? ve gerek var mı?
ses ben gibi takıntılıysan ya kaliteli bir kulaklık alacaksın bende logitech g430 var gerçekten çok memnun olsun hoparlör de sorun yaşayacağını sanmıyorum. kılıf ve koruyucu film ikisi kutu içinde gönderdiler saolsunlar sorunsuz kendim yapabildim. umarım faydalı olmuştur. Fazla söze gerek yok xperia z5ten geçtim ben çok memnun kaldım oyun ve internette gezinme çok kaliteli.hoparlör ve kulaklıkta ses nasıl çıkıyor? uygulamalarda yana kaydırma sorunu var mı?
telefoncularda ki cam ve kılıfların hepsi uyuyor mu? ve gerek var mı?
migrosta alacam büyük ihtimal onlar verir mi sen nerden aldınses ben gibi takıntılıysan ya kaliteli bir kulaklık alacaksın bende logitech g430 var gerçekten çok memnun olsun hoparlör de sorun yaşayacağını sanmıyorum. kılıf ve koruyucu film ikisi kutu içinde gönderdiler saolsunlar sorunsuz kendim yapabildim. umarım faydalı olmuştur. Fazla söze gerek yok xperia z5ten geçtim ben çok memnun kaldım oyun ve internette gezinme çok kaliteli.
Ben Gittigidiyor'da bakınıyorum miuiturkiye ile alakalı gördüm bir satıcı aldım. 1300 TL aldım buranın mi4 varken çok takipteydim. Sana tavsiyem sağlam bir kulaklık alman ses önemli diyorsan. Müziklerini flac ve en kotu 320kbps müzik dinle.migrosta alacam büyük ihtimal onlar verir mi sen nerden aldın
kılıf ve kırılmaz cam ı kutuda verirler mi? yoksa ne önerirsin?Ben Gittigidiyor'da bakınıyorum miuiturkiye ile alakalı gördüm bir satıcı aldım. 1300 TL aldım buranın mi4 varken çok takipteydim. Sana tavsiyem sağlam bir kulaklık alman ses önemli diyorsan. Müziklerini flac ve en kotu 320kbps müzik dinle.
Zaten cam ve kılıflı fiyatı 40 TL farkla geliyor. Cam koruyucusu saglam kaliteli ama kılıf seffaf silikon 10 üzerinden 7-8 eder 3 de satın aldım ertesi gün saat 9da kapıdaydı.kılıf ve kırılmaz cam ı kutuda verirler mi? yoksa ne önerirsin?