Mi5s Plus düşünebilirsin.ois ve kızılötesi yok prime de var sence hangisi alınır?
2017 yılında kurulmuş daha işçi alımı bile gerçekleştirmemiş ve de destek vereceği pilot bölgeler oluşturulmamış bir firmadan beklenti beklemeyin, kim bilir ne zamana. Kafası karışmasın dostumuzun Xiaomi cihazlarını( istediğin cihazı) ithalat garantisi altında satın alabilirsiniz. Burda senin her türlü durumuna yardım edilecektir. Gerek biz ve de yetkililer kimsenin hakkını bırakmaz kafana hiçbiseyi takma en küçük problemini buraya duyur
Alınır.Ben daha önce mi5 de kullandım gayet alınabilir bi telefon mi5s.yazılımsal sıkıntıları global betayla giderebilirsiniz.ben şu an xiaom eu rom kullanıyorum (yetmez derseniz miui 9 gelene kadar xiaomi eu kullanın.xiaomi eu china romuna dil ve google play eklenmiş hali) bence herkesi mutlu eder. xiaomi şu an çift kamera olayını tam olarak çözememiş gibi duruyor o yüzden en iyi kameraya sahip xiaomi, mi5s.son olarak xiaomi çok düşük fiyata elinden gelenin en iyisini yapıyor ama telefonun 1200 liralık olduğunu unutmayın eksikleri var tabii ki ama bu fiyatlara bu kadar özellik sunan başka tel bulamazsınız.
sorunlarını anlatır mısın?Ben ikinci 5s'i HB'den aldım bile. 64 GB. Fiyat da gayet makul 1225 tl. 2 gün içinde 1199 TL olmuş.