Soru Mi5s Alınır Mı?

bycool44

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mert
Cihazım
mi5s
Konular
5
Mi5s almayı düşünüyorum sizce almalıyı mıyım? foruma bakılırsa sorunlu bir telefon sizin fikriniz ne olurdu?

scrooldream

TENGRİ BİZ MENEN!
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Android
Cihazım
NOTE4x Mi6
Meslek
Toyota Robot Teknisyeni
Konular
12
2017 yılında kurulmuş daha işçi alımı bile gerçekleştirmemiş ve de destek vereceği pilot bölgeler oluşturulmamış bir firmadan beklenti beklemeyin, kim bilir ne zamana. Kafası karışmasın dostumuzun Xiaomi cihazlarını( istediğin cihazı) ithalat garantisi altında satın alabilirsiniz. Burda senin her türlü durumuna yardım edilecektir. Gerek biz ve de yetkililer kimsenin hakkını bırakmaz :) kafana hiçbiseyi takma en küçük problemini buraya duyur

Oyla:

bycool44

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mert
Cihazım
mi5s
Konular
5
2017 yılında kurulmuş daha işçi alımı bile gerçekleştirmemiş ve de destek vereceği pilot bölgeler oluşturulmamış bir firmadan beklenti beklemeyin, kim bilir ne zamana. Kafası karışmasın dostumuzun Xiaomi cihazlarını( istediğin cihazı) ithalat garantisi altında satın alabilirsiniz. Burda senin her türlü durumuna yardım edilecektir. Gerek biz ve de yetkililer kimsenin hakkını bırakmaz :) kafana hiçbiseyi takma en küçük problemini buraya duyur

garanti sorunum değil yazılımsal sorunlar çok varmış rom atıyorlar sürekli ve ois-kızılötesi olmaması kötü

Oyla:

drgood

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi5
Konular
5
Alınır.Ben daha önce mi5 de kullandım gayet alınabilir bi telefon mi5s.yazılımsal sıkıntıları global betayla giderebilirsiniz.ben şu an xiaom eu rom kullanıyorum (yetmez derseniz miui 9 gelene kadar xiaomi eu kullanın.xiaomi eu china romuna dil ve google play eklenmiş hali) bence herkesi mutlu eder. xiaomi şu an çift kamera olayını tam olarak çözememiş gibi duruyor o yüzden en iyi kameraya sahip xiaomi, mi5s.son olarak xiaomi çok düşük fiyata elinden gelenin en iyisini yapıyor ama telefonun 1200 liralık olduğunu unutmayın eksikleri var tabii ki ama bu fiyatlara bu kadar özellik sunan başka tel bulamazsınız.

Oyla:

bycool44

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mert
Cihazım
mi5s
Konular
5
Alınır.Ben daha önce mi5 de kullandım gayet alınabilir bi telefon mi5s.yazılımsal sıkıntıları global betayla giderebilirsiniz.ben şu an xiaom eu rom kullanıyorum (yetmez derseniz miui 9 gelene kadar xiaomi eu kullanın.xiaomi eu china romuna dil ve google play eklenmiş hali) bence herkesi mutlu eder. xiaomi şu an çift kamera olayını tam olarak çözememiş gibi duruyor o yüzden en iyi kameraya sahip xiaomi, mi5s.son olarak xiaomi çok düşük fiyata elinden gelenin en iyisini yapıyor ama telefonun 1200 liralık olduğunu unutmayın eksikleri var tabii ki ama bu fiyatlara bu kadar özellik sunan başka tel bulamazsınız.

hoparlörü ve kulaklığı çok kötü diyorlar ona ne dersin?

Oyla:

Esen71

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi 5s
Konular
8
Ben ikinci 5s'i HB'den aldım bile. 64 GB. Fiyat da gayet makul 1225 tl. 2 gün içinde 1199 TL olmuş.

Oyla:

bycool44

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mert
Cihazım
mi5s
Konular
5
Ben ikinci 5s'i HB'den aldım bile. 64 GB. Fiyat da gayet makul 1225 tl. 2 gün içinde 1199 TL olmuş.
sorunlarını anlatır mısın?
hoparlör ve kulaklıktan ses az geliyormuş
kamera da foto veya video çekerken titriyor mu?
rom güncelleme alıyor mu ?

Oyla:

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
bence rahatlıkla mi5s alınır yaklaşık 2 aydır kullanıyorum kardeşimede aldık ikmizde çok memnunuz özelliklede global Betaya geçtikten sonra cihaz daha bir performanslı çalışıyor kamera gece çekimi dışında gayet iyi ses için bir şey diyemiyeceğim çünkü Htc m8den geçince hangi cihaz olursa olsun ses tatmin etmior maalesef

Oyla:

Esen71

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi 5s
Konular
8
Global rom yüklü geliyor, güncelleme alıyor.
Kamerada hiç bir sorun yok.
Hoparlör sesi normal. Ben hiç kulaklık kullanmadım.
Tavsiyem tam oturan kılıf ve cam bulup takmak. Piyasada satılanlar bir kısmı tam oturmuyor.

Oyla:
Üst Alt