Kasa oldukça iyi siz leğen samsung elinize aldinizmi hiç? premium hissati vermeyen vasat cihazlara göre kat kat iyi.
bildirim eşimin cihazinda çatır çatır geliyorken
kardeşimin cihazında bir geliyor bir gelmiyor, Güncelleme verilmesi şart.
şarj konusunda şuanda hiç bir sorunumuz yok. %20 altına düşürmeden şarj ediyoruz ve kesinlikle %100 de %100 olmadan şarjdan almıyoruz. Her ne kadar %100 de 100 olduğunda telefon şarj olmayı kessede şarjda birakmamaya özen gösteriyoruz. gömülü bataryalar herzaman tizizlik içeriyor.
sorun olmuyor ama alışkanlık.Lityum İyon pillerde sıkıntı olmuyordu diye biliyorum %100 olmadan çıkarınca
hafıza önemli ise 64 gbyazılımında sıkıntılar olduğu söyleniyor ve sence 32 gb mı 64 gb mı
32 gb alsan bile ne kadar doldurabileceksin ayrıca ram da önemli bunun haricinde zaten birsürü bulut depolama uygulamaları mevcutyazılımında sıkıntılar olduğu söyleniyor ve sence 32 gb mı 64 gb mı
bakın ram sömüren bir sisteme sahip android ben ram taraftarıyım ram işlemci iyi olduktan sonra cihaz her türlü kendini götürüyor. birde arşiv yapmak gibi alışkanlığınız varsa mükemmel olur.32 gb alsan bile ne kadar doldurabileceksin ayrıca ram da önemli bunun haricinde zaten birsürü bulut depolama uygulamaları mevcut
bencede 32 yeterli ama sorayım dedim32 gb alsan bile ne kadar doldurabileceksin ayrıca ram da önemli bunun haricinde zaten birsürü bulut depolama uygulamaları mevcut
arşiv alışkanlığım yokbakın ram sömüren bir sisteme sahip android ben ram taraftarıyım ram işlemci iyi olduktan sonra cihaz her türlü kendini götürüyor. birde arşiv yapmak gibi alışkanlığınız varsa mükemmel olur.
arşiv yapmanı önerebilirim sana 4 yıl sonra baktığında vay be neler değişmiş diyeceksin. Zamanı durdurmuş oluyorsun fotograflarında birde öyle düşün. Arşivcilik iyidir.bencede 32 yeterli ama sorayım dedim
arşiv alışkanlığım yok
cihazın sorunları hakkında ne düşünüyorsunuz?
aynen. her güncellemede üstüne katan bir firma. 9 güncellemesinde benim ön görümce eksikleri giderecektir.MIUI 9 da ne olup bitecek öğreneceğiz