Aynı zamanda da her geçen gün daha da büyüyen ve gelişen bir firma kesinlikle hataları düzeltir çünkü Xiaomi dünya genelinde milyonlarca sattıaynen. her güncellemede üstüne katan bir firma. 9 güncellemesinde benim ön görümce eksikleri giderecektir.
Sana kalmış birşey mi 6 da da sorunlar yok değil onlarda düzelecektir ayrıca çıkış tarihi ağustos olması lazım forumda yazarbekliyeyim mi sence ne zaman çıkar
hayır mi6 yı değil yeni güncellemeyiSana kalmış birşey mi 6 da da sorunlar yok değil onlarda düzelecektir ayrıca çıkış tarihi ağustos olması lazım forumda yazar
Pardon benim hatam imla hatası MIUI 9 ,ağustosa çıkar, mi 6 çıktı zaten. Yeni güncellemede MIUI 9 olurhayır mi6 yı değil yeni güncellemeyi
Pardon benim hatam imla hatası MIUI 9 ,ağustosa çıkar, mi 6 çıktı zaten. Yeni güncellemede MIUI 9 olur
Kişiden kişiye değişir kızılötesi elektronik cihazları kontrol edebilmeni sağlar ois de çok video çekmiyorsan gerekli değil ama 5s mi prime mı onu bilememmi5s te ois ve kızıl ötesi olmaması mi5 primede olması beni düşündürüyor sence hangisi alınır?
Hocam bence doğa mobile güvenmektense cepport'tan alın hem forumdaki yetkililerde sorunlarınızda yardımcı olacaklardır. Doğa mobilin geçmişini bilmiyorum ama başınız ağrırsa siz sıkıntı çekersiniz.Bence biraz daha beklenip mi 6 alınabilir mi5s forumda yazılanlara göre sıkıntılı ayrıca delta servis ne kadar iyi olur onu da bilmiyorum ben mi6 alacağım ama şu doğa mobil in satışa çıkarmasını bekleyeceğim
Haklısın hocam zaten bende çıkar çıkmaz hemen almam biraz beklerim daha neyin ne olduğu belli değil bakarsınız hiç satışa çıkmazHocam bence doğa mobile güvenmektense cepport'tan alın hem forumdaki yetkililerde sorunlarınızda yardımcı olacaklardır. Doğa mobilin geçmişini bilmiyorum ama başınız ağrırsa siz sıkıntı çekersiniz.
aynen. her güncellemede üstüne katan bir firma. 9 güncellemesinde benim ön görümce eksikleri giderecektir.