Soru Mi5s Alınır Mı?

bycool44

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mert
Cihazım
mi5s
Konular
5
Mi5s almayı düşünüyorum sizce almalıyı mıyım? foruma bakılırsa sorunlu bir telefon sizin fikriniz ne olurdu?

msy

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Mi 6 (Yknda)
Konular
13
aynen. her güncellemede üstüne katan bir firma. 9 güncellemesinde benim ön görümce eksikleri giderecektir.
Aynı zamanda da her geçen gün daha da büyüyen ve gelişen bir firma kesinlikle hataları düzeltir çünkü Xiaomi dünya genelinde milyonlarca sattı

Oyla:

bycool44

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mert
Cihazım
mi5s
Konular
5
Sana kalmış birşey mi 6 da da sorunlar yok değil onlarda düzelecektir ayrıca çıkış tarihi ağustos olması lazım forumda yazar
hayır mi6 yı değil yeni güncellemeyi

Oyla:

bycool44

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mert
Cihazım
mi5s
Konular
5
Pardon benim hatam imla hatası MIUI 9 ,ağustosa çıkar, mi 6 çıktı zaten. Yeni güncellemede MIUI 9 olur

mi5s te ois ve kızıl ötesi olmaması mi5 primede olması beni düşündürüyor sence hangisi alınır?

Oyla:

msy

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Mi 6 (Yknda)
Konular
13
mi5s te ois ve kızıl ötesi olmaması mi5 primede olması beni düşündürüyor sence hangisi alınır?
Kişiden kişiye değişir kızılötesi elektronik cihazları kontrol edebilmeni sağlar ois de çok video çekmiyorsan gerekli değil ama 5s mi prime mı onu bilemem

Oyla:

yusufalig

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 6
Konular
5
Bence biraz daha beklenip mi 6 alınabilir mi5s forumda yazılanlara göre sıkıntılı ayrıca delta servis ne kadar iyi olur onu da bilmiyorum ben mi6 alacağım ama şu doğa mobil in satışa çıkarmasını bekleyeceğim
Hocam bence doğa mobile güvenmektense cepport'tan alın hem forumdaki yetkililerde sorunlarınızda yardımcı olacaklardır. Doğa mobilin geçmişini bilmiyorum ama başınız ağrırsa siz sıkıntı çekersiniz.

Oyla:

msy

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Mi 6 (Yknda)
Konular
13
Hocam bence doğa mobile güvenmektense cepport'tan alın hem forumdaki yetkililerde sorunlarınızda yardımcı olacaklardır. Doğa mobilin geçmişini bilmiyorum ama başınız ağrırsa siz sıkıntı çekersiniz.
Haklısın hocam zaten bende çıkar çıkmaz hemen almam biraz beklerim daha neyin ne olduğu belli değil bakarsınız hiç satışa çıkmaz :)

Oyla:
Üst Alt