Rehber Mi5 Unlock == Videolu Anlatım==

mağdur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
0
beyler biri el atsın

ben sadece bir tema için geçici olarak mi hesabı açtım ve sonra sildim. Ardından da teli formatladım , teli açtığımda eski mi hesabımın şifresini istedi bende düzeltirim diye bilgisayardan bir daha mi hesabı açtım ardından da teli yeniden başlattım ama hala eski hesabın şifresini istiyor. Bu arada sildiğim hesabın kullanıcı adını da tam olarak bilmiyorum.(bu arada tüm mi hesaplarını tel numarası ile açtım).

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
beyler biri el atsın

ben sadece bir tema için geçici olarak mi hesabı açtım ve sonra sildim. Ardından da teli formatladım , teli açtığımda eski mi hesabımın şifresini istedi bende düzeltirim diye bilgisayardan bir daha mi hesabı açtım ardından da teli yeniden başlattım ama hala eski hesabın şifresini istiyor. Bu arada sildiğim hesabın kullanıcı adını da tam olarak bilmiyorum.(bu arada tüm mi hesaplarını tel numarası ile açtım).
hocam şu sayfayı bir inceleyin

mağdur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
0
hocam şu sayfayı bir inceleyin

hocam bu sayfada herhangi bir işlem yapmaya kalkınca benim yeni hesabı gösteriyor. benim işim eski hesapla. ne yapmam lazım bilmiyorum.
Bilen birileri varsa lütren yardım etsinn ACİLLL.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
beyler biri el atsın

Öncelikle lütfen emir kipleriyle mesaj yazmayınız.
Sorunuza gelince geçmiş olsun demekten başka bizim elimizden birşey gelmez maalesef. Yapabileceğiniz şey Xiaomi ile iletişime geçip durumu anlatmanız ve blokeyi kaldırtmanız. Alternatif olarak cihazın sizin olduğunu ispat edecek evraklarla bu işi yapan kişilere başvurup, Mi hesabını bypass ettirmek ve bundan böyle güncelleme almadan, rom yüklemeden MIUI'nin nimetlerinden mahrum kalarak cihazınızı kullanmaya devam etmeniz.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

tgy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bulut
Cihazım
Redmi 5
Konular
46
Nerden bulaştım bu saçma işlere anlamış değilim ne gıcık işlemler detaylı işlemlermiş. beta yüklemiştim şimdi kararlıya geçmek izin eziyet çekiyorum resmen videoda anlatım eski gibi sanki bende öyle bir sms kodu alanı filan çıkmıyor.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Öncelikle lütfen emir kipleriyle mesaj yazmayınız.
Sorunuza gelince geçmiş olsun demekten başka bizim elimizden birşey gelmez maalesef. Yapabileceğiniz şey Xiaomi ile iletişime geçip durumu anlatmanız ve blokeyi kaldırtmanız. Alternatif olarak cihazın sizin olduğunu ispat edecek evraklarla bu işi yapan kişilere başvurup, Mi hesabını bypass ettirmek ve bundan böyle güncelleme almadan, rom yüklemeden MIUI'nin nimetlerinden mahrum kalarak cihazınızı kullanmaya devam etmeniz.

Küçük bir düzeltme yapıyım hocam, mi5 den tamamen kaldırabiliyorum hesabı, güncelleme alıyor ve kendi hesabını girebiliyor cihaza arkadaşlar.

tgy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bulut
Cihazım
Redmi 5
Konular
46
Birileri allah rızası için yardım etsin kırıp atıcam bu cihazımı yoksa. ne kadar ugraştırıyor saçma bir rom atmak için ya verilen bilgiler eski kalmış galiba sms filan gelmiyor öyle bi sayfa açılmıyor cihazı görmüyor pc abd romları yüklenmiyor team ile bağlanıp biri yardım edebilir mi

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Küçük bir düzeltme yapıyım hocam, mi5 den tamamen kaldırabiliyorum hesabı, güncelleme alıyor ve kendi hesabını girebiliyor cihaza arkadaşlar.
Güzel haber, tebrikler.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Birileri allah rızası için yardım etsin kırıp atıcam bu cihazımı yoksa. ne kadar ugraştırıyor saçma bir rom atmak için ya verilen bilgiler eski kalmış galiba sms filan gelmiyor öyle bi sayfa açılmıyor cihazı görmüyor pc abd romları yüklenmiyor team ile bağlanıp biri yardım edebilir mi
Öncelikle sakin olmanız gerekiyor. SMS olayına bu kadar takılmanıza gerek yok. Unlock sitesini açtığınızda başvurunuz alınmıştır, işlemler devam ediyor diye bir ekran geliyorsa henüz yetki almamışsınız demektir. Download ekranı geliyorsa onay alınmış demektir, işlemlere devam edebilirsiniz.
Adb, cihazınızı görmüyorsa çözümünü yazdım.
Hangi sayfa açılmıyor anlamadım.
Adb romu nedir anlamadım.
Bilmeyen birine ayakkabı bağlamak ta, kravat bağlamak ta çok zor gelebilir.

tgy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bulut
Cihazım
Redmi 5
Konular
46
Bilinçli olarak hiç bişi yapmadım ama fastboot modda programı açtım böyle diyor.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Üst Alt