Xiaomi bekleme sürelerini uzattı. 1000 saat beklemek zorunda kalanlar var. Anormallik yok yaniHerkese 360 saat bekleme gelirken bana neden 720 saat geldi bunda bir anormallik varmıdır sizce ? Teşekkürler.
hocam merhabalar bende indirme ekranı geldi indirdim ama telefonu fastbood ile açıp pc'ye bağladığımda mi'nin programı bir türlü görmüyor unlock seçeneği aktifleşmiyor denilen driverleri yükledim ama sonuç alamadım bir el atsanız sevinirim
Evet hocam. Belirtilen süre kadar bekleyip tekrar deneyin. Kilidiniz açılacaktır.Hocam bu sorunu çözdüm şimdi tam %99 olduğunda "Couldn't Unlock" başlığı altında 497 saat sonra cihazı kilidini açmayı tekrar dene felan diyor bu o kadar zamandan sonra mı unlock yapabilirim
Teşekkür ederim HocamEvet hocam. Belirtilen süre kadar bekleyip tekrar deneyin. Kilidiniz açılacaktır.
Siyah ekranda kalmasının SMS onayı ile ilgisi yok. Onay olmadan işlemlere devam edemez, Unlock uygulamasını çalıştıramazsınız. Başka yerden Unlock indirip denerseniz de işleme devam etmez ve size bir hata mesajı verir.selam hocam benim sorunum bu sms onayı almadan işleme başladım.Şimdi telefon mi siyah ekranda kaldı.Nasıl yardımcı olabilirsiniz.Acil yardımlarınızı bekliyorum lütfen