Rehber Mi5 Unlock == Videolu Anlatım==

kuzgunn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
3
Merhaba iyi çalışmalar ben mi hesabını açmak için test pointi kullanarak yazılım yüklemek istedim fakat önce bootloader kilidini açmam gerekiyormuş bootloder kilidini açmak için miye kaydoldum ve unlock programıyla açmaya çalışıyorum fakat geliştirici seçeneklerini açmam gerektiğini söylüyor cihazın menüsüne geçici olarak ulaşma şansım varmı
[doublepost=1527291995,1527290305][/doublepost]
:( benim elimde kiltli bir tane mi 5 var edl moduyla rom kabul etmedi ve bootloder kaldırmak için pcden bi tane mi hesabı açtım cihazdaki mi hesabını farklı bilmiyoruz tabiki ve benden geliştirici seçeneklerini açmamı istedi menüye ulaşamadığım için açamadım nasıl açarım kalakaldım :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam aynı sorun bende de var. Eğer sorunu giderebildiysen bana da anlatabilirmisin?

mevlutsanal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mevlüt
Cihazım
meizu mx5
Konular
0
Hocam öncelikle emeğiniz için teşekkürler

bu bağlantıya mi hesabım ile girdiğimde direk download linki geldi ve dosyayı indirip direk unlock işlemini yapmak istedim fakat işelmin unlock kısmında 72 saat sonra uyarısı verdi

siz anlatımda şu şekilde belirtmişsiniz ; ''siteye girdiğinde başvuru ekranı yerine download ekranı ile karşılaşabilirler. Bu zaten sizin Unlock için yetkili olduğunuz ve başvuru yapmanıza gerek yok manasına gelir. ''

şimdi bu durumda '' '' adresine girip unlock dosyasını download edip sonrasında sms bekleyip sms geldikten sonra 72 saat beklememizmi gerek nasıl yapmamız gerek bu kısmı anlayamadım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

• 1531916074309.png
    1531916074309.png
    92,3 KB · Görüntüleme: 19
  • 1531916542736.png
    1531916542736.png
    94,2 KB · Görüntüleme: 18
  • 1531916810987.png
    1531916810987.png
    94,2 KB · Görüntüleme: 16
  • 1531916937603.png
    1531916937603.png
    94,2 KB · Görüntüleme: 16

mevlutsanal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mevlüt
Cihazım
meizu mx5
Konular
0
Hocam öncelikle emeğiniz için teşekkürler

bu bağlantıya mi hesabım ile girdiğimde direk download linki geldi ve dosyayı indirip direk unlock işlemini yapmak istedim fakat işelmin unlock kısmında 72 saat sonra uyarısı verdi

siz anlatımda şu şekilde belirtmişsiniz ; ''siteye girdiğinde başvuru ekranı yerine download ekranı ile karşılaşabilirler. Bu zaten sizin Unlock için yetkili olduğunuz ve başvuru yapmanıza gerek yok manasına gelir. ''

şimdi bu durumda '' '' adresine girip unlock dosyasını download edip sonrasında sms bekleyip sms geldikten sonra 72 saat beklememizmi gerek nasıl yapmamız gerek bu kısmı anlayamadım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

konu ile alakalı bilgi sahibi bir arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim be gardaşlar

mevlutsanal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mevlüt
Cihazım
meizu mx5
Konular
0
72 saat beklemeniz gerek hocam

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şimdi kontrol ettim süre 71 saate düşmüş çok teşekkür ederim üstadım bunun dışında birşey daha sormak istiyorum

Ben cihazı 2. El aldım mi5 global Stable rom ile aldım bootloader pasifti miflash ile global developer rom yükledim bootloader yeniden kendiliğinden aktif oldu cihaz kilitli hale geldi bu durum neden kaynaklandı cihaz kilidini açan Mi hesabı farklı hesaptı ondanmı kaynaklandı birdaha bu durumu yaşamamak için ne yapmalıyım çok teşekkür ederim

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Şimdi kontrol ettim süre 71 saate düşmüş çok teşekkür ederim üstadım bunun dışında birşey daha sormak istiyorum

Ben cihazı 2. El aldım mi5 global Stable rom ile aldım bootloader pasifti miflash ile global developer rom yükledim bootloader yeniden kendiliğinden aktif oldu cihaz kilitli hale geldi bu durum neden kaynaklandı cihaz kilidini açan Mi hesabı farklı hesaptı ondanmı kaynaklandı birdaha bu durumu yaşamamak için ne yapmalıyım çok teşekkür ederim

Romu ne ile atmıştınız bir öncekinde?
Twrp? mi Flash?

mevlutsanal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mevlüt
Cihazım
meizu mx5
Konular
0
Romu ne ile atmıştınız bir öncekinde?
Twrp? mi Flash?

Ben cihazı global Stable olarak aldım MİFLASH ile global developer rom yükledim sonrasında twrp yüklemeye çalıştım şifre hatası verdi forumdaki yönergeleri yaparak düzeltmeye çalıştım twrp ile tekrar developer romu kurmaya çalıştım olmayınca son olarak tekrar MiFlas ile developer rom'u clean all yaparak tekrar kurdum. Bunların sonucunda cihaz tekrar bootloader kilitli hale geldi maalesef durum bu

Mertal

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Ben cihazı global Stable olarak aldım MİFLASH ile global developer rom yükledim sonrasında twrp yüklemeye çalıştım şifre hatası verdi forumdaki yönergeleri yaparak düzeltmeye çalıştım twrp ile tekrar developer romu kurmaya çalıştım olmayınca son olarak tekrar MiFlas ile developer rom'u clean all yaparak tekrar kurdum. Bunların sonucunda cihaz tekrar bootloader kilitli hale geldi maalesef durum bu

Clean all yaparken kapanmış olabilir hocam :)
Bir dahaki rom değişiminde yine çetin hocamızın hazırlamış olduğu aşağıdaki rehberi uygulayın hiç bir sorun çıkmayacaktır :) Clean all seçeneği yerine "Flash all except storage" seçeneğini işaretleyin :)
Zaten rehbere iyi bakarsanız rahatlıkla yaparsınız :)

mevlutsanal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mevlüt
Cihazım
meizu mx5
Konular
0
Clean all yaparken kapanmış olabilir hocam :)
Bir dahaki rom değişiminde yine çetin hocamızın hazırlamış olduğu aşağıdaki rehberi uygulayın hiç bir sorun çıkmayacaktır :) Clean all seçeneği yerine "Flash all except storage" seçeneğini işaretleyin :)
Zaten rehbere iyi bakarsanız rahatlıkla yaparsınız :)

Eyvallah üstadım acı bir şekilde tecrübe etmiş olduk birdaha clean all seçeneğinden uzak durmamız gerek demekki ilgin alakan için çok teşekkür ederim sağol varol

Mertal

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Eyvallah üstadım acı bir şekilde tecrübe etmiş olduk birdaha clean all seçeneğinden uzak durmamız gerek demekki ilgin alakan için çok teşekkür ederim sağol varol

Rica ederim hocam :)
Yardımcı olabildiysem ne mutlu :)

Üst Alt