Hocam şu son aşamada isim soy isim giriyorum uygula diyorum doğru isim girin diyor bunu nasıl aşabilirim girdiğim isimde doğru sürekli doğru isim girin diyor isimde Türkçe karakterler mevcut karakterleri değiştiriyorum yine aynı ne yapmalıyım çözemedim yardımcı olabilirmisiniz
[doublepost=1525560696,1525559454][/doublepost]
arkadaşlar bl kilidini açmak için gerekli formda en üstteki isim kısmına ne yazdıysam beğendiremedim, doğru ismi yaz diyor nedir bu doğru isim? ikinci sorum kilidi açmak için global sürümü değiştirmelimiyim?
Çözemedi isen bende az önce denerken çözdüm gibi yazdığım mail adresindeki ismi girdim kabul etti mail de isim yanında devamı olarak rakamlarda vardı onları girmedim sadece ismi girdim dene istersen şöyle bir sayfa çıktı
Gönderilen. Lütfen inceleme için bekleyin.
Başvurunuz onaylandıktan sonra cep telefonunuza bir SMS bildirimi göndereceğiz.
10 gün sonra herhangi bir bilgi almadıysanız, lütfen MIUI Global Forum'un Şikayet / Tavsiye bölümünde bir ileti dizisi gönderin.
[doublepost=1525561049][/doublepost]
Hocam şu son aşamada isim soy isim giriyorum uygula diyorum doğru isim girin diyor bunu nasıl aşabilirim girdiğim isimde doğru sürekli doğru isim girin diyor isimde Türkçe karakterler mevcut karakterleri değiştiriyorum yine aynı ne yapmalıyım çözemedim yardımcı olabilirmisiniz
[doublepost=1525560696,1525559454][/doublepost]
Çözemedi isen bende az önce denerken çözdüm hesap açtığım mail adresindeki ismi girdim kabul etti mail de isim yanında devamı olarak rakamlarda vardı onları girmedim sadece ismi girdim sende dene istersen