Rehber Mi5 Unlock == Videolu Anlatım==

WaTCHMaN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
WaTCHMaN
Cihazım
Mi Mix 2
Konular
35
Doğrulanamadı, bir veya iki dakika bekleyiniz hatasının kesinleşen bir çözümü yok mu?
[doublepost=1522336248,1522336070][/doublepost]Bir buçuk aydır aynı hatayı alıyorum denemediğim yöntem kalmadı hâlâ bir çözüm bulan yok sanırım

Alittleboy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi Mi5s
Konular
5
Miunlock değişmiş. Sizdeki gibi değil artık. Ne yapmam lazım?

ScoRPioN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa Kandemir
Cihazım
Etab5 - Mi6
Konular
21
merhaba hocam, ben herşeyi önceden yapıp ayarlamıştım hesabı ekleme vs. sadece mi6 cihazımdankilit açma kısmında yapılması gerekeni bugün yaptım cihazı developer yaptım vs. ama diğerlerini belki 1 ay oldu yapalı, şu an deniyorum açmayı ama hata veriyor ve 72 saat sonra dene gibi birşey diyor, benim bildiğim o sitede yapılan şeyden sonra oluyordu 72 saat bekleme işi ama, şimdi başka çarem yokmu beklememmi lazım

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
merhaba hocam, ben herşeyi önceden yapıp ayarlamıştım hesabı ekleme vs. sadece mi6 cihazımdankilit açma kısmında yapılması gerekeni bugün yaptım cihazı developer yaptım vs. ama diğerlerini belki 1 ay oldu yapalı, şu an deniyorum açmayı ama hata veriyor ve 72 saat sonra dene gibi birşey diyor, benim bildiğim o sitede yapılan şeyden sonra oluyordu 72 saat bekleme işi ama, şimdi başka çarem yokmu beklememmi lazım
Geliştirici seçeneklerden hesap ekledikten sonra süre başlar.

ScoRPioN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa Kandemir
Cihazım
Etab5 - Mi6
Konular
21
Geliştirici seçeneklerden hesap ekledikten sonra süre başlar.
sonradan dikkatli okuduktan sonra farkettim mecbur o zaman beklemek, sağolun. umarım 3 gün sonra sorunsuzca hallederim şunu ve twrp işini

passenger

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Redmi Note 2
Konular
3
hocam elinize saglik. Daha once buraya bakarak redmi pro telefonum icin sikintisiz bir sekilde yapmistim. Telefon degistirdim mi 5s aldim. Tekrardan ayni islemi yapmak istiyorum. Ancak mi hesabim ayni oldugu icin bootloader kilidini acamadim. Yardimci olabilir misiniz ?

gencaksoy

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
M.Akif
Cihazım
Mi5s
Konular
10
Doğrulanamadı, bir veya iki dakika bekleyiniz hatasının kesinleşen bir çözümü yok mu?
[doublepost=1522336248,1522336070][/doublepost]Bir buçuk aydır aynı hatayı alıyorum denemediğim yöntem kalmadı hâlâ bir çözüm bulan yok sanırım
bende bulamadım herşeyi denedim

bekkir74

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bekir
Cihazım
Discovery1
Konular
0
arkadaşlar bl kilidini açmak için gerekli formda en üstteki isim kısmına ne yazdıysam beğendiremedim, doğru ismi yaz diyor nedir bu doğru isim? ikinci sorum kilidi açmak için global sürümü değiştirmelimiyim?

SERKNX

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Turgay
Cihazım
Redmi 4x
Konular
0
Hocam şu son aşamada isim soy isim giriyorum uygula diyorum doğru isim girin diyor bunu nasıl aşabilirim girdiğim isimde doğru sürekli doğru isim girin diyor isimde Türkçe karakterler mevcut karakterleri değiştiriyorum yine aynı ne yapmalıyım çözemedim yardımcı olabilirmisiniz
[doublepost=1525560696,1525559454][/doublepost]
arkadaşlar bl kilidini açmak için gerekli formda en üstteki isim kısmına ne yazdıysam beğendiremedim, doğru ismi yaz diyor nedir bu doğru isim? ikinci sorum kilidi açmak için global sürümü değiştirmelimiyim?

Çözemedi isen bende az önce denerken çözdüm gibi yazdığım mail adresindeki ismi girdim kabul etti mail de isim yanında devamı olarak rakamlarda vardı onları girmedim sadece ismi girdim dene istersen şöyle bir sayfa çıktı
Gönderilen. Lütfen inceleme için bekleyin.
Başvurunuz onaylandıktan sonra cep telefonunuza bir SMS bildirimi göndereceğiz.
10 gün sonra herhangi bir bilgi almadıysanız, lütfen MIUI Global Forum'un Şikayet / Tavsiye bölümünde bir ileti dizisi gönderin.
[doublepost=1525561049][/doublepost]
Hocam şu son aşamada isim soy isim giriyorum uygula diyorum doğru isim girin diyor bunu nasıl aşabilirim girdiğim isimde doğru sürekli doğru isim girin diyor isimde Türkçe karakterler mevcut karakterleri değiştiriyorum yine aynı ne yapmalıyım çözemedim yardımcı olabilirmisiniz

Çözemedi isen bende az önce denerken çözdüm hesap açtığım mail adresindeki ismi girdim kabul etti mail de isim yanında devamı olarak rakamlarda vardı onları girmedim sadece ismi girdim sende dene istersen

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

Çözemedi isen bende az önce denerken çözdüm gibi yazdığım mail adresindeki ismi girdim kabul etti mail de isim yanında devamı olarak rakamlarda vardı onları girmedim sadece ismi girdim dene istersen şöyle bir sayfa çıktı
Gönderilen. Lütfen inceleme için bekleyin.
Başvurunuz onaylandıktan sonra cep telefonunuza bir SMS bildirimi göndereceğiz.
10 gün sonra herhangi bir bilgi almadıysanız, lütfen MIUI Global Forum'un Şikayet / Tavsiye bölümünde bir ileti dizisi gönderin.
[doublepost=1525561049][/doublepost]

Ek bilgi olarak ekleyelim hocam... Çoğu zaman sayfa çevirisi yapıldığında hata veriyor. Bunun dışında isim olarak türkçe karakter içermeyen sadece isim olması gerekli. Soyadı yazılmayacak. Örneğin "Barış Manço" yerine o bölüme "baris" yazılması gerekli.

Üst Alt