Hocam siz olayı çok farklı yerden anlamışsınız
Öncelikle diğerlerinin
vermedikleri güncellemeleri alabilmeniz için bizler bu rehberleri hazırlıyoruz. Diğer yandan alınan cihazların çok büyük çoğunluğu normal olarak güncelleniyor ve güncelleme desteği diğer firmaların aksine ücretsiz bir şekilde yıllar boyunca devam ediyor. Aslında ücret konusunu tam anlayamadım da...
Eğer ki ücretli destekten bahsediyorsanız... Cihazınızı aldığınız gibi kullanabilir son derece basit işlemlerle daha da kullanışlı hale getirebilirsiniz. Eğer ki cihazınızdaki sürümü beğenmiyorsanız, bir sorununuz varsa ve bunları kendi bilginizle halledemiyorsanız da rehberlerimizi kullanarak öğrenebilir ve yine kendiniz halledebilirsiniz. Sorun oluştuğunda yine foruma yazarak yardım isteyebilir ve sorunuzu çözebilirsiniz. Eğer ki bunlara rağmen hala ben yapamıyorum, öğrenmek istemiyorum, vaktim yok veya uğraşmak istemiyorum derseniz de bu işlemleri sizin yerinize yapabilecek arkadaşlarımız da var. İşte bu arkadaşlarımız sizin yapmanız gereken şeyleri sizin yerinize yaptıklarında bir miktar ücret talep edebiliyorlar ki buradaki sorunu bir türlü anlayamıyorum... Binlerce lira vererek alınan ama çöp haline getirilen cihazları bu arkadaşlar cüzi ücretlerle hayata döndürüyorlar. Bu arkadaşlar olmasa tek seçeneğiniz anlayan bir telefoncu bulmak -ki pek çok şehirde sadece aramak bile günler alıyor- ve yüzlerce lira vererek beklemek...
Bir diğer boyutu ise arkadaşlarımızın karakterleri. Saatlerce hiç bir karşılık beklemeden tek bir kişiye yardımcı olmak için nasıl didindiklerini bu kişilerin forum mesajlarına bakarak da gözlemleyebilirsiniz. En son raddede başka çözüm bulunamadığında ücretli yardım teklifinde bulunuyorlar...
Özetle bu sistem bana son derece mantıklı geliyor. Bir kaç kişi rahatsız diye pek çok kullanıcımız için can simidi olan bu arkadaşlarımızın bu işi yapmalarının engellenmesi çok fazla mağduriyete yol açacak gibi görünüyor... Yani ücretli yardım istemiyorsanız almazsınız, sorununuzu burada ücretsiz sunduğumuz kaynakları kullanarak kendiniz çözebilirsiniz...