Rehber Mi5 Unlock == Videolu Anlatım==

sparco7000

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Orm. End. Müh.
Konular
5
Arkadaslar kusura bakmayin. Redmi pro konusuna yazdim ancak anlayan cikmadi sanirim yardimci olur musunuz.
Yeni aldığım redmi pro (3-64) cihazıma eu rom yüklemek istiyorum. Buradaki unlock yapma işlemlerini uyguluyorum ancak %50 de hata veriyor. sanırım tek sorunum şuan için üzerinde bulunan 8,0,4,0 miui global 8.0 kararlı (LXKCNMA) rom. çin developer romunu indirdim ancak güncelleme ile dosyayı seçtiğimde bilgi toplanıyor kısmında biraz bekliyor ve güncelleme doğrulanamıyor ( güncelleme paketi doğrulanamadı.) yazısı çıkıyor. dosya hatalı inmiş olabilir diye düşündüm ancak tekrar indirip denediğimde yine aynı hatayı aldım. neler yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.

sparco7000

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Orm. End. Müh.
Konular
5
Arkadaslar kusura bakmayin. Redmi pro konusuna yazdim ancak anlayan cikmadi sanirim yardimci olur musunuz.
Yeni aldığım redmi pro (3-64) cihazıma eu rom yüklemek istiyorum. Buradaki unlock yapma işlemlerini uyguluyorum ancak %50 de hata veriyor. sanırım tek sorunum şuan için üzerinde bulunan 8,0,4,0 miui global 8.0 kararlı (LXKCNMA) rom. çin developer romunu indirdim ancak güncelleme ile dosyayı seçtiğimde bilgi toplanıyor kısmında biraz bekliyor ve güncelleme doğrulanamıyor ( güncelleme paketi doğrulanamadı.) yazısı çıkıyor. dosya hatalı inmiş olabilir diye düşündüm ancak tekrar indirip denediğimde yine aynı hatayı aldım. neler yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.

GÜNCEL KAL

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
Redmi Pro
Konular
7
Unlock işlemlerinde Win 8.1 64 bit bigisayar ile bu işlemleri denerken bir sıkıntı çıkıyormu?

gokboru9

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
adem
Cihazım
redmı pro
Konular
1

Ekli dosyalar

• hata.jpg
    hata.jpg
    33,7 KB · Görüntüleme: 30
Moderatör tarafında düzenlendi:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Unlock işlemlerinde Win 8.1 64 bit bigisayar ile bu işlemleri denerken bir sıkıntı çıkıyormu?

Driverlarını Yükledikten Sonra Sorun Çıkarmaz Hocam ;)

gokboru9
Tüm Konuyu Alıntı Yapmak Yasaktır. Lütfen Mesajınızı Yeniden Düzenleyin. Yoksa Uyarı Alırsınız..

xiaomi99

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Pro
Konular
7
üstadlar bende unlock için başvuru yapmak istiyorum. siteye giriyorum mail adresimi ve şifreyi girdikten sonra ekteki çince sayfaya yönleniyor ne yapmam lazım.

Ekli dosyalar

• Screenshot.png
    Screenshot.png
    36,5 KB · Görüntüleme: 24

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
üstadlar bende unlock için başvuru yapmak istiyorum. siteye giriyorum mail adresimi ve şifreyi girdikten sonra ekteki çince sayfaya yönleniyor ne yapmam lazım.
Birinci olarak Çince siteler I için Google Chrome browser kullanıp İngilizce tercüme edebilirsiniz. Türkçe de yapabilirsiniz ama tavsiye etmiyorum, saçma şeyler gelebiliyor. Verilen ekranda sizden forumda kullandığınız nickname'inizi istiyor.

İkinci olarak lütfen verilen linkleri kullanın . Bakın 1.maddede ne yazıyor?

1. adresinden Unlock yetkisi için başvuru yapılmış ve SMS ile onaylanmış olması.

MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

xiaomi99

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Pro
Konular
7
Birinci olarak Çince siteler I için Google Chrome browser kullanıp İngilizce tercüme edebilirsiniz. Türkçe de yapabilirsiniz ama tavsiye etmiyorum, saçma şeyler gelebiliyor. Verilen ekranda sizden forumda kullandığınız nickname'inizi istiyor.

İkinci olarak lütfen verilen linkleri kullanın . Bakın 1.maddede ne yazıyor?

1. adresinden Unlock yetkisi için başvuru yapılmış ve SMS ile onaylanmış olması.

MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

üstadım forum derken bu forum mu? benim adım ali ama ali yazdım yine kabul etmedi

nofix

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
No
Cihazım
Mi5
Konular
0
Arkadaşlar, HTC'de olduğu gibi boot kilidi açılmış telefonu yükleme yaptıktan sonra yeniden kilitleyebiliyor muyuz? (Mi5 - 8.1.2.0 I Kararlı)

Üst Alt