- Adım
- Ömer Faruk K
- Cihazım
- Redmi 6 Pro
- Meslek
- Technician
- Konular
- 90
telefon fastboot ta kaldı ne yapmalıyım ?
Mi Yazısını Görene Kadar Güç Düğmesine Basın
telefon fastboot ta kaldı ne yapmalıyım ?
Bu forum değil, elbette en.miui formundaki nickname'inizi yazacaksınız da ben hala niçin bu ekranda ısrar ettiğinizi anlamakta güçlük çekiyorum. Yukarda verdiğim linke girince bu ekran nasıl geliyor anlam veremiyorum. Şimdi tekrar denedim böyle bir ekran gelmiyor. Lütfen adımları dikkatle ve iyice okuyarak yapın.üstadım forum derken bu forum mu? benim adım ali ama ali yazdım yine kabul etmedi
Fastboot oem device-info komutu sadece snapdragon işlemcili cihazlarda çalışır hocam. Sizin cihazınız MTK işlemciliMerhaba, Hb alınma Redmi Pro cihazım için unlock kodu sabah geldi ve hemen konuya daldım.
Herşeyi nokta nokta yaptım fakat olmadı sanırım ve nedeni çin roomu yüklü değil diye galiba.
Fakat unlock aracına göre oldu gösteriyor, komut verince yanlış komut diyor. Dedim belki rom yüklemeden hallederiz ama yemedi.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Fastboot oem device-info komutu sadece snapdragon işlemcili cihazlarda çalışır hocam. Sizin cihazınız MTK işlemcili
Cuma gecesi redmi pro cihazım için unlock başvurusunda bulundum hala bir cevap almadim. Sorum şu, bazı kaynaklarda başvuru yaparken cihazın üstünde orjinal bi rom olması gerektiği yaziyor. Benim cihazimda da fake bir rom yuklu olarak geldi, bu halde istekte bulundum. Sorun çıkar mi, bilgili olan var mı? Ayrıca ne zaman cevap alırım.
Evet bi numarasının içinde CN ibaresi var Çin romu olmalı. Siteden yararlanıp sorun çıkmadan bir eu romu atıp kullanırım umarım. Teşekkürler hızlı cevap için.Üzerindeki De Oynanmış Çin Sürümü Olduğu İçin, Sorun Çıkarmayacaktır.
Onay En Az 3, En Fazla 10 Günde Gelir.
Cevap için teşekkürler üstad, birşey daha öğrendik. Evet Redmi Pro MTK işlemci var. O zaman benim cihaz unlocked oldu sanırım galiba.
Burdaki anlatım ile room atabilirim artık sanırım.
İyi günler unlock işlemi için mi5 global son sürümde edl moda geçmiyor adb de bu işlemi yapmanız için kilidi açın diyor(FAILED (uzak: Bu komutu kullanmak için cihazın kilidini açmanız gerekir) Bitti. Toplam süre: 0.014s).Cihazı cepport tan aldım.