Yardım mi5 kapandı açılmıyor

hamakamaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ALİ
Cihazım
POCO X3 PRO
Konular
7
Telefonu bügün şarjı yüzde 50 civarlarındayken şarjdan çektim cebime koyup evden çıktım evden çıkınca telefona baktım ekran tamamen gitmişti ve cihaz fazla ısınıyodu açmaya çalıştım açamadım cihazı. bi süre sonra ısınması geçti ama ne şarj oluyor ne pc ye bağlanıyo ne fastboot moda giriyo cihaza ne oldu bilgi verebilir misiniz ve nasıl düzelir bu durum

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
bunu yükleyin ve yeniden başlatın bilgisayarı.Qualcom 9008 olarak görünürse edl moda düşmüştür telefon.Telefonu bilgisayara takılı bırakın şarjı bitsin.Şarj bittikten sonra güç tuşuna uzun basıp açmayı deneyin.

Oyla:

Kasım

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kasım
Cihazım
xiaomi mi 5
Konular
1
Teşekkürler deneyip haber verecegim

Oyla:

smlbrk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ismail
Cihazım
mi5
Konular
3
Merhaba, cihaz aniden cebimdeyken kapandı ve açılmadı. gerekli tüm işlemleri yaptım. Arka kapağı söküp test point ile aygıt yöneticisinden 9008i gördüm. mi flash tool ile stabil sürümü attım. Fakat sonuç yine aynı hiçbir şekilde açılmadı. Bir yerde hata mı yaptım diyeceğim, hayır gayet de burada yazılanlardan bilgi edinip yola çıkarak işlemleri sırasıyla yaptım. Acaba sorun ne olabilir ? bl açık değil

Oyla:

mguney

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
mi5
Konular
1
Merhaba. Bu konuyu tamamen okudum ancak benim durumumda birini göremediğim için mesaj yazdım.
Şöyleki telefonum mi5. Şu andaki arızası telefonumun şarj durumu ne olursa olsun belirsiz zamanlarda kapanmadı ve normal yollarla açılmaması. Sadece pilini söküp takınca açılabiliyor. Bu da hergün olunca çok can sıkıyor. Açtıktan sonra yine kapanıyor ama ben nasıl kapandığını bilmiyorum. Elime alıp baktığımda kapanmış oluyor.

Oyla:

taner öztürk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taner öztürk
Cihazım
mi 5
Meslek
özel güvenlik
Konular
2
Home tuşunun işlevi yok mi5 te. O gördüğünüz ekrana ses açma ve güçle girilir. Recovery dir. Yeni cihazlarda pc suite için kullanılıyor. Cihazı ses kısma güç ile fastboot a alıp fastboot tan rom atınız.

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
selamün aleyküm .hocam.mi 5 telefonum var.şu ana kadar sıkıntı yaşamadım ama .bugün telefon da sorun yaşadım.telefon açıldığında kısa süreli mavi ekran geliyor daha sonra kilit ekranı çıkıyor .ondan sonrada ekran siyah olarak kalıyor.kapasitif tuşların ışıkları yanıyor .fakat telefonu kullanamıyorum.acil yardımınıza ihtiyacım var.saygılar

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
selamün aleyküm .hocam.mi 5 telefonum var.şu ana kadar sıkıntı yaşamadım ama .bugün telefon da sorun yaşadım.telefon açıldığında kısa süreli mavi ekran geliyor daha sonra kilit ekranı çıkıyor .ondan sonrada ekran siyah olarak kalıyor.kapasitif tuşların ışıkları yanıyor .fakat telefonu kullanamıyorum.acil yardımınıza ihtiyacım var.saygılar
Bootloader kilidiniz açık mı?

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Oyla:

taner öztürk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taner öztürk
Cihazım
mi 5
Meslek
özel güvenlik
Konular
2
Fastboot tan mi flash ile rom yüklemeyi deneyiniz.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hızlı dönüşünüz için teşekkürler.ben şuan çalışıyorum.mola süresinde size yazabiliyorum.bu dediğiniz şeyi bilgisayardan mı yapacağım.bide nasıl yapılacağı konusunda hiçbir bilgim yok.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
hızlı dönüşünüz için teşekkürler.ben şuan çalışıyorum.mola süresinde size yazabiliyorum.bu dediğiniz şeyi bilgisayardan mı yapacağım.bide nasıl yapılacağı konusunda hiçbir bilgim yok.
Bilgisayardan yapacaksınız evet. Forumda anlatım mevcut mi flash ile rom kurma şeklinde.

Oyla:
Üst Alt