Yardım mi5 kapandı açılmıyor

hamakamaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ALİ
Cihazım
POCO X3 PRO
Konular
7
Telefonu bügün şarjı yüzde 50 civarlarındayken şarjdan çektim cebime koyup evden çıktım evden çıkınca telefona baktım ekran tamamen gitmişti ve cihaz fazla ısınıyodu açmaya çalıştım açamadım cihazı. bi süre sonra ısınması geçti ama ne şarj oluyor ne pc ye bağlanıyo ne fastboot moda giriyo cihaza ne oldu bilgi verebilir misiniz ve nasıl düzelir bu durum

Tugrulxioami

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuğrul
Cihazım
Mi 5
Konular
13
Bir bilgim yok, hepsi buradadan aldım ve hiçbir işlem yapmadım
aynı durumu geçen zaman ben de yaşadım fotoğraflar vs yedek almıştım bilgisyara ama son bir buçuk ay olanı almamıştım telefonu almak için tek bir yöntem var cihaza fastboot stock rom kurmak ben o şekilde yaptım açıldı ama hafıza da ne var ne yok silinmiş

Oyla:

302vhb

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
vehbi balcı
Cihazım
xiaomi redmi
Konular
1
aynı durumu geçen zaman ben de yaşadım fotoğraflar vs yedek almıştım bilgisyara ama son bir buçuk ay olanı almamıştım telefonu almak için tek bir yöntem var cihaza fastboot stock rom kurmak ben o şekilde yaptım açıldı ama hafıza da ne var ne yok silinmiş
xiaomi teknik servise yolladım sonucu buradan yazarım.

Oyla:

mftaskin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
mi5 3/64
Konular
0
cihazım kapandı tekrar açılmıyor. şarja takınca "mi" ve "unlocked" yazıyor. sonraki ekranda "mi" ve "android" çıkıyor. 2 sn sonra ekran kararıyor. bilgisayara bağladığımda ise hiçbir hareket yok. yardım ederseniz sevinirim. şimdiden teşekkür ederim....

Son düzenleme:
Oyla:

Tugrulxioami

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuğrul
Cihazım
Mi 5
Konular
13
cihazım kapandı tekrar açılmıyor. şarja takınca mi ve altında bootloader unlock yazıyor. sonraki ekranda mi ve android çıkıyor. 2 sn sonra ekran kararıyor. bilg bağladığımda ise hiçbir hareket yok. yardım ederseniz sevinirim. şimdiden teşekkür ederim....
hocam dediğim gibi bu gibi yazılımsal sorunların en güzel tedavi yöntemi mi flash ile orjinal rom kurmak.

Oyla:

mftaskin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
mi5 3/64
Konular
0
öncelikle cevabınız için çok çok teşekkür ederim. 64 bitlik w10 bilgisayarım görmüş olsa, kurduğum 2016.04.01.0(64bit) mi flash ile fastboot rom kuracağım ancak cihazı göremiyorum maalesef. şu an şarjda. uzun soluklu bir dolum olsun bakalım.

Oyla:

302vhb

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
vehbi balcı
Cihazım
xiaomi redmi
Konular
1
Cihaz geldi, anakartı değiştirdiklerini söylediler. Bilgiler kurtarılmış ve telefon çalışıyor.Buraya kadar herşey çok güzel. Fakat yakınlık sensörü çalışmıyor, arama yapınca ekran kapanıyor. onun için tekrar servise göndermem gerekli, sebebi hakkında bir fikrim yok.

Oyla:

Kasım

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kasım
Cihazım
xiaomi mi 5
Konular
1
Telefonumu bir yıldan fazladır sorunsuz kullanırken bugun şarjı bittikten sonra hiçbir şekilde açılmadı şarja takarkende kırmızı bildiri ışıgı yanmıyor hiç bir şekilde mi amblemi veya ekranda görüntü gelmiyor sorun neyden kaynaklanabilir garantisi var fakat uzun bir süreç oldugu için nasıl alternatif bir yol izleyebilirim. Not: yedek telefonum olmadıgı için garantiye sıcak bakmıyorum.

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Telefonumu bir yıldan fazladır sorunsuz kullanırken bugun şarjı bittikten sonra hiçbir şekilde açılmadı şarja takarkende kırmızı bildiri ışıgı yanmıyor hiç bir şekilde mi amblemi veya ekranda görüntü gelmiyor sorun neyden kaynaklanabilir garantisi var fakat uzun bir süreç oldugu için nasıl alternatif bir yol izleyebilirim. Not: yedek telefonum olmadıgı için garantiye sıcak bakmıyorum.
Telefonu bilgisayara bağlayıp aygıt yöneticisinde ne olarak göründüğüne bakin

Oyla:

Kasım

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kasım
Cihazım
xiaomi mi 5
Konular
1
E="halilmetekirikkale, post: 245869, member: 23637"]Telefonu bilgisayara bağlayıp aygıt yöneticisinde ne olarak göründüğüne bakin[/QUOTE bilgisayara takınca sadece ses geliyor USB aygıtı taninmadi diyor aygıt yöneticisnde hiç bir şekilde gözükmüyor

Oyla:
Üst Alt