Yardım mi5 kapandı açılmıyor

hamakamaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ALİ
Cihazım
POCO X3 PRO
Konular
7
Telefonu bügün şarjı yüzde 50 civarlarındayken şarjdan çektim cebime koyup evden çıktım evden çıkınca telefona baktım ekran tamamen gitmişti ve cihaz fazla ısınıyodu açmaya çalıştım açamadım cihazı. bi süre sonra ısınması geçti ama ne şarj oluyor ne pc ye bağlanıyo ne fastboot moda giriyo cihaza ne oldu bilgi verebilir misiniz ve nasıl düzelir bu durum

mustafacıbanoglu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 5
Konular
0
Bootloader interface olarak algılıyorsa cihaz fastboot ta demektir ekrana görüntü gelmiyor galiba fastboot ta olduğu halde. Rom atmayı deneyin o şekilde ve edl den bir değişim olacakmı bakın olmazsa anakart arızalanmış demektir.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
siz bu mesajınızda demiştiniz

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Oyla:

mustafacıbanoglu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 5
Konular
0
Şuan tekrar "Android Bootloader Interface" olarak gördü uğraşırken. Pardon rom diyecektim root demişim kusura bakmayın. rom nasıl atabilirim peki bu haliyle.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Oyla:

talhag

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Talha GEDİK
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
0
dün akşam yatarken şarja takıp yattım. sabah kalktığımda telefon kapalıydı ve hala da açılmadı. telefonu şarja taktığımda kırmızı ışık önce hızlı daha sonra yavaş bir şekilde yanıp sönüyor. telefonum zaten yavaş şarj olmaya başlamıştı şimdi de böyle bir problem geldi başıma. ne yapmam lazım ?

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
dün akşam yatarken şarja takıp yattım. sabah kalktığımda telefon kapalıydı ve hala da açılmadı. telefonu şarja taktığımda kırmızı ışık önce hızlı daha sonra yavaş bir şekilde yanıp sönüyor. telefonum zaten yavaş şarj olmaya başlamıştı şimdi de böyle bir problem geldi başıma. ne yapmam lazım ?
Telefonu bilgisayara bağlayın ve aygıt yöneticisinde ne olarak görünüyor bakın. Ayrıca başka şarj aleti ve kablo ile şarj etmeyi deneyin.

Oyla:

DarkDays55

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Can
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
0
Servise göndereli neredeyse 1 ay oldu. Sonunda servis geri dönüş yaptı. Telefonu başka bir yerde(başka bir serviste vs.) açtırdığınız,tamir ettirmeye çalıştığınız için garanti kapsamı dışındadır deyip tamir için 850 TL istiyorlar.Bunca gündür bu geri dönüşü yapmak için neyi beklediler bilmiyorum. Fakat ben telefonu açmadım,hiçbir yere göndermedim de. Bana önerebileceğiniz başka bir çözüm önerisi var mı? Zenex

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Servise göndereli neredeyse 1 ay oldu. Sonunda servis geri dönüş yaptı. Telefonu başka bir yerde(başka bir serviste vs.) açtırdığınız,tamir ettirmeye çalıştığınız için garanti kapsamı dışındadır deyip tamir için 850 TL istiyorlar.Bunca gündür bu geri dönüşü yapmak için neyi beklediler bilmiyorum. Fakat ben telefonu açmadım,hiçbir yere göndermedim de. Bana önerebileceğiniz başka bir çözüm önerisi var mı? Zenex
@cantara hocam yardımcı olabilir.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt