Yardım mi5 kapandı açılmıyor

hamakamaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ALİ
Cihazım
POCO X3 PRO
Konular
7
Telefonu bügün şarjı yüzde 50 civarlarındayken şarjdan çektim cebime koyup evden çıktım evden çıkınca telefona baktım ekran tamamen gitmişti ve cihaz fazla ısınıyodu açmaya çalıştım açamadım cihazı. bi süre sonra ısınması geçti ama ne şarj oluyor ne pc ye bağlanıyo ne fastboot moda giriyo cihaza ne oldu bilgi verebilir misiniz ve nasıl düzelir bu durum

taner öztürk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taner öztürk
Cihazım
mi 5
Meslek
özel güvenlik
Konular
2
Bilgisayardan yapacaksınız evet. Forumda anlatım mevcut mi flash ile rom kurma şeklinde.
eve gidince yapmaya çalışacağım.youtube den de baktım chatin_62 nasıl yapıldığını anlatıyor.inşallah yaparım.telefon düzelir.yardımlarınız için teşekkür ederim hocam .saygılar.
[doublepost=1523106692,1523106427][/doublepost]
Bilgisayardan yapacaksınız evet. Forumda anlatım mevcut mi flash ile rom kurma şeklinde.
eve gidince yapmaya çalışacağım youtube den baktım chatin_62 anlatıyor nasıl yapıldığını.inşallah telefon düzelir.yardımlarınız için teşekkürler.
[doublepost=1523119662][/doublepost]
eve gidince yapmaya çalışacağım.youtube den de baktım chatin_62 nasıl yapıldığını anlatıyor.inşallah yaparım.telefon düzelir.yardımlarınız için teşekkür ederim hocam .saygılar.
[doublepost=1523106692,1523106427][/doublepost]
eve gidince yapmaya çalışacağım youtube den baktım chatin_62 anlatıyor nasıl yapıldığını.inşallah telefon düzelir.yardımlarınız için teşekkürler.
selamün aleyküm.hocam mi flash programını kurdum.telefonu fastboot aldım.bilgisayara bağladım.global romu indirdim ve program üzerinden bulup flash yaptım fakat.kırmızı renk ile belirtilmemiş hata (0x80004005:error:cannot load C\USERS\TANER: NO ERROR hatısı verdi ne yapmalıyım.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Bir ekran görüntüsü atarsanız belki hatayı görürüz?

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
windows 10 pro 64 bit kullanıyorum.
İndirdiğiniz rom dosya ismini basit bişey yapın mesela global1 yazın ve öyle deneyin. İsim çok karışık ve simgelerle dolu olmasın. Ayrıca zenex hocamın dediği gibi ss atarsanız varsayım yerine kesin çözüm bulunur.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

taner öztürk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taner öztürk
Cihazım
mi 5
Meslek
özel güvenlik
Konular
2
İndirdiğiniz rom dosya ismini basit bişey yapın mesela global1 yazın ve öyle deneyin. İsim çok karışık ve simgelerle dolu olmasın. Ayrıca zenex hocamın dediği gibi ss atarsanız varsayım yerine kesin çözüm bulunur.

[doublepost=1523126903,1523126871][/doublepost]dosya yı C klasörünün içine atıp da denedim olmadı.
[doublepost=1523127043][/doublepost]
[doublepost=1523126903,1523126871][/doublepost]
dosya yı C klasörünün içine atıp da denedim olmadı.

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    86,8 KB · Görüntüleme: 53
  • Adsız1.png
    Adsız1.png
    74,7 KB · Görüntüleme: 60
Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Oyla:

taner öztürk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taner öztürk
Cihazım
mi 5
Meslek
özel güvenlik
Konular
2
Romun içinden de bir foto ekleyin.
hocam hakkınızı helal edin .zaman ayırdınız.işlemi tamamladım.yanlış yaptığım şey ise dosya seçerken üstteki olanı seçiyordum.bir de altındakini deneyeyim dedim.hemen yükleme başladı.böyle şeyleri bilmediğimden dolayı yanlış yapıyormuşum.tekrardan hakkınızı helal edin.ALLAH razı olsun.Teşekkürler.resimleri atıyorum başkası yanlış yapmasın.1.resim yanlış olan 2. si doğru olanı

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    146,9 KB · Görüntüleme: 56
  • Adsız1.png
    Adsız1.png
    124,4 KB · Görüntüleme: 56
Oyla:

taner öztürk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taner öztürk
Cihazım
mi 5
Meslek
özel güvenlik
Konular
2
hocam hakkınızı helal edin .zaman ayırdınız.işlemi tamamladım.yanlış yaptığım şey ise dosya seçerken üstteki olanı seçiyordum.bir de altındakini deneyeyim dedim.hemen yükleme başladı.böyle şeyleri bilmediğimden dolayı yanlış yapıyormuşum.tekrardan hakkınızı helal edin.ALLAH razı olsun.Teşekkürler.resimleri atıyorum başkası yanlış yapmasın.1.resim yanlış olan 2. si doğru olanı
Hayırlı geceler

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62

Cümlemizden inşallah, geçmiş olsun.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt