Bilgisayardan yapacaksınız evet. Forumda anlatım mevcut mi flash ile rom kurma şeklinde.
eve gidince yapmaya çalışacağım.youtube den de baktım chatin_62 nasıl yapıldığını anlatıyor.inşallah yaparım.telefon düzelir.yardımlarınız için teşekkür ederim hocam .saygılar.
[doublepost=1523106692,1523106427][/doublepost]
Bilgisayardan yapacaksınız evet. Forumda anlatım mevcut mi flash ile rom kurma şeklinde.
eve gidince yapmaya çalışacağım youtube den baktım chatin_62 anlatıyor nasıl yapıldığını.inşallah telefon düzelir.yardımlarınız için teşekkürler.
[doublepost=1523119662][/doublepost]
eve gidince yapmaya çalışacağım.youtube den de baktım chatin_62 nasıl yapıldığını anlatıyor.inşallah yaparım.telefon düzelir.yardımlarınız için teşekkür ederim hocam .saygılar.
[doublepost=1523106692,1523106427][/doublepost]
eve gidince yapmaya çalışacağım youtube den baktım chatin_62 anlatıyor nasıl yapıldığını.inşallah telefon düzelir.yardımlarınız için teşekkürler.
selamün aleyküm.hocam mi flash programını kurdum.telefonu fastboot aldım.bilgisayara bağladım.global romu indirdim ve program üzerinden bulup flash yaptım fakat.kırmızı renk ile belirtilmemiş hata (0x80004005:error:cannot load C\USERS\TANER: NO ERROR hatısı verdi ne yapmalıyım.