- Adım
- 7.0
- Cihazım
- redmi 5 plus
- Konular
- 1
Teşekkür ederim
o zaman tavsiyem tuşlu telefon geçmeniz hem güvenli hemde daha uzun şarj gider tabi bu tavsiyem sadece.valla artık uygulama güncellemelerinden de geçtik. netflixim yok whatsapp gibi şeylerde zaten uzun süre düşük sürümlere güncelleme veriyor. gerisi çokta önemli değil. yeni sürümlerde bazı özellikleri beğenmedim o yüzden geçmem
şu güzel ama uygulaması dikkat ister yoksa oval olduğu için bi tarafı iyi yapışmaz. 4 aydır kullanıyorum sol taraf tam yapışmadı ama sorun olmadı fazla ilerlemedi kalkan yerler.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
yazdığımı iyi oku. tavsiyelerini başkasına verirsin.o zaman tavsiyem tuşlu telefon geçmeniz hem güvenli hemde daha uzun şarj gider tabi bu tavsiyem sadece.
şahsen whatsam netfilix vb.. işim yoksa akıllı telefon kullanmam .
valla artık uygulama güncellemelerinden de geçtik. netflixim yok whatsapp gibi şeylerde zaten uzun süre düşük sürümlere güncelleme veriyor. gerisi çokta önemli değil. yeni sürümlerde bazı özellikleri beğenmedim o yüzden geçmem
Android 9 lu stabil bir rom önerebilir misiniz? SOn güncellemeler saç baş yolduruyor.
Peki fastboot la kurabilir miyim?Endonezya 9 iyiydi, ama bir tık yukarısı derseniz 10 tabanlı Masik P romu kurun. Cihazınız için stabildir ve kamera olarak da başarılı sonuçlar alırsınız. Sevgiler.
Peki fastboot la kurabilir miyim?