- Adım
- M
- Cihazım
- Xiaomi 13 Ultra
- Meslek
- Yazılım
- Konular
- 535
Evet tabiki 120hz'nin farkı var ama miui 12 güncellemesi sonrası mi note 10'un ekranının hemen hemen 90 hz tazeleme hızına kavuşacağı haberleri vardı ama bırak 90 hz'yi uygulama açılış hızı olsun geçişler olsun çok hantal. miui 12.5i bekliyoruz artık umudumuz ondan
Hevesinizi kırmak istemem ama Note 10 hiç bir zaman o akıcılıkta olmayacak. 12.5 gelse de 13 bile gelse olmayacak. Bu cihazda doğru gitmeyen bir şeyler hep olacak. Neredeyse 5500 lük batarya var üzerinde, ekran amoled, işlemci iyi gel gelelim 1 gün ancak yetiyor. Ben değiştiğim telefonları satmayan bir yapıdayım, mi mix 4500 bataryayla 2 gün gidiyor halen, mi max 4500 batarya ile 3 güne vuruyor neredeyse. Note 8 Pro var 2 gün çıkartıyor, ben sabah çıkarttığım şarjı akşam geri takıyordum Note 10' da. Şu anda kullandığım cihaz 144 hz yenileme hızı ile, ips ekran ile 2 gün şarj görmüyor. Bu cihazı geri çekip, sorunun ne olduğunu anlamaya çalışmadıkları sürece çok değişen olacak telefonunu. Bu Miui arayüzü değişmekle olacak iş değil ne yazık ki.
Bu arada bir ekleme yapmak istedim, bizim gibi cihazın altını üstüne getirmeyen kullanıcılar için bu dediklerim geçerli olmayabilir. Aldığı günkü yazılım ile root recovery ile uğraşmayan arkadaşlar bu söylediklerimden etkilenmez elbette ki. Sevgiler.