Ben bu telefonu çok büyük hevesle almıştım, kamerası en çok kullandığım özelliğiydi. Lakin bu kadar berbat bir yazılım donanım uyumsuzluğu hiç bir cihazda görmedim. Başlarda rom ile alakalı dedim, rom değiştim. Hangi romu yüklediysem ya kamera odak sorunu yaşadım, ya şarj sorunu. Aynı iki cihaza aynı romları yükledik, bendeki cihazda parmak izi çalışmıyorken diğer cihazda parmak izi çalışıyordu kamera video modu çalışmaz oldu, yok persist yükle, yok twrp değiş. Cihaz için doğru düzgün bir kernel çıkaramadılar. Rom üretici arkadaşlar bile illallah etti artık, çoğu bu cihaz için destek vermiyor. Aynı cihazın birinde kernel sorunsuz çalışırken diğerinde saçma sapan hatalar veriyorken kim nasıl kernel yazsın ki, haklılar. Wolte wowifi kimi cihazda sorunsuz çalışıyor aynı romda başka cihazda 40 dereden su getir diyor, yok modem ayarı değiş, yok geliştirici modunu aktif et elle kod gir. Ben açık konuşmak gerekirse bezdim, MI10 T Pro getirttim, gerçekten kafam rahat. Note10 sayfasını kapattım açıkçası ve artık almak isteyen olursa fikrim çok net.