Sohbet Mi Note 10/CC9 Pro Kullanıcı Yorumları

alasulumurat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi Note 10
Konular
13
Mi Note 10 Lıte ile farkı nedir tasarım hariç ? Arada 1000 liraya yakın fiyat farkı varda.
Ana kamera birinde 64mpx diğerinde 108mpx
İkinci kamera birinde 8mpx diğerinde 20mpx
Üçüncü kamera birinde 2mpx diğeri 5 mpx
Dördüncü kamera birinde 5mpx diğeri 12mpx
Beşinci kamera birinde yok diğerinde makro çekim kamerası olarak var.
Ön kamera birinde 16mpx diğerinde 32mpx

POVAC

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 Plus
Konular
24
Ana kamera birinde 64mpx diğerinde 108mpx
İkinci kamera birinde 8mpx diğerinde 20mpx
Üçüncü kamera birinde 2mpx diğeri 5 mpx
Dördüncü kamera birinde 5mpx diğeri 12mpx
Beşinci kamera birinde yok diğerinde makro çekim kamerası olarak var.
Ön kamera birinde 16mpx diğerinde 32mpx

Eğer direk özelliklerinde ciddi anlamda bir fark yoksa bence note 10 lıte hala iyi gözüküyor.Tabi bu kişiden kişiye değişir ben çok kamera kullanan birisi değilim,kullandığım zamanda çektiğim görüntü mobese kamerası gibi çekmiyorsa sorun yok :)

Ulutan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulutan
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
CAD-CAM Prog.
Konular
9
Ek olarak birinde 30w hızlı şarj, diğerinde 18w diye biliyorum.

alasulumurat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi Note 10
Konular
13
Eğer direk özelliklerinde ciddi anlamda bir fark yoksa bence note 10 lıte hala iyi gözüküyor.Tabi bu kişiden kişiye değişir ben çok kamera kullanan birisi değilim,kullandığım zamanda çektiğim görüntü mobese kamerası gibi çekmiyorsa sorun yok :)
Aynen. Mi note 10 kamera özelinde bir telefon. Önceliği kamera olmayan birisi için kesinlikle mantıklı değil. Ben şahsen kameraya önem verdiğim için mi note 10 'u seçtim.

kidil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
gökhan kıdıl
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Konular
0
Herkese merhabalar...
1 haftalık Mi Note 10 Pro kullanıcısıyım ve telefonu keşfetmek için araştırma yaparken forumu gördüm ve üye oldum.

Tecrübeli arkadaşlara bir şey danışmak istiyordum;
Son 3 yıldır Android cihaz ve 2 yıldan beri de Huawei Mate 20 Lite kullanmaktaydım ki geçen hafta yakın bir arkadaşımdan Xaomi TR garantili ve Ağustos 2020 faturalı Mi Note 10 Pro cihazı aldım.
Cihazı kurulum yaptıktan sonra fark ettim ki ahize ses ayarı son seviyede olmasına rağmen tatmin edici bir ses seviyesinin olmayışı idi. Bunun üzerine biraz araştırma sonucu *#*#3646633#*#* kodu ile cihazın engineering moduna girip ahize ses ayarı için belirlenmiş default nümerik değerin manuel arttılarak ses sorununun çözüldüğü yönünde bilgilere ulaştım. Ancak ilgili kod benim cihazda çalışmadı. Daha sonra uygulama ayarları , uygulamaları yönet, uygulama tercihlerini sıfırla gibi bir seçeneği daha denedim fakat gene bir düzelme olmayınca garanti kapsamında GENPA Mİ servisine bıraktım.
Ahize kısmında tozlanma görüldü diyerek cihazı teslim ettiler, ancak gene son ayar seviyesinde olmasına rağmen eski telefonum ile karşılaştırdığım zaman tatmin edici bir ses seviyesi yoktu. Dün akşam yeniden kurulum yapınca şunu fark ettim ki sol kulağıma alınca ses seviyesi bir tık daha az gelmekte idi. Hatta dedim kendi kendime kulağımda işitme kaybı mı var? Eşim ile test edince oda sol kulakta daha az ses aldığını ve genel olarak sesin net olmadığını ( sesi dağıldığını) ve az olduğunu söyledi. iş yerinde başka bir arkadaş ile test ettik, o da sesin dağıldığını ve yüksek olmadığını söyledi.
Büyük hevesle aldım ancak şu an cihazın ahize ses performansından memnun değilim.

Bu konuda tecrübeli arkadaşların yorumları olursa sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim.

Cihaz: Mi Note 10 Pro
MIUI Sürümü: MIUI Global 12.0.4 Kararlı 12.0.4.0 (QFDMIXM)
Android Sürümü: 10 QKQ1. 190825.002

kidil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
gökhan kıdıl
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Konular
0
Ayrıca donanım testi yaptığımda *#*#6484#*#* yapınca açılan CIT menüde 8.bölüm Recevier bölümünde test yapınca rastgele iki numara söylüyor, oldukça kısık olan bu seslerde fail yapıp menüden çıkıp restart yapınca yeniden test yapınca aynı ses seviyesinde duyuluyor.

Tecrübeli arkadaşlar yorumları ile destek olabilirse sevinirim.

TacoNikky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taco
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
App Dev/Tech
Konular
7
Mi Note 10 Lıte ile farkı nedir tasarım hariç ? Arada 1000 liraya yakın fiyat farkı varda.
Kamera farkı var. Lite'da da sony imx686 sensör var o da iyi ama düz mi note 10 kadar değil.

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Ben bu telefonu çok büyük hevesle almıştım, kamerası en çok kullandığım özelliğiydi. Lakin bu kadar berbat bir yazılım donanım uyumsuzluğu hiç bir cihazda görmedim. Başlarda rom ile alakalı dedim, rom değiştim. Hangi romu yüklediysem ya kamera odak sorunu yaşadım, ya şarj sorunu. Aynı iki cihaza aynı romları yükledik, bendeki cihazda parmak izi çalışmıyorken diğer cihazda parmak izi çalışıyordu kamera video modu çalışmaz oldu, yok persist yükle, yok twrp değiş. Cihaz için doğru düzgün bir kernel çıkaramadılar. Rom üretici arkadaşlar bile illallah etti artık, çoğu bu cihaz için destek vermiyor. Aynı cihazın birinde kernel sorunsuz çalışırken diğerinde saçma sapan hatalar veriyorken kim nasıl kernel yazsın ki, haklılar. Wolte wowifi kimi cihazda sorunsuz çalışıyor aynı romda başka cihazda 40 dereden su getir diyor, yok modem ayarı değiş, yok geliştirici modunu aktif et elle kod gir. Ben açık konuşmak gerekirse bezdim, MI10 T Pro getirttim, gerçekten kafam rahat. Note10 sayfasını kapattım açıkçası ve artık almak isteyen olursa fikrim çok net.

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Ben bu telefonu çok büyük hevesle almıştım, kamerası en çok kullandığım özelliğiydi. Lakin bu kadar berbat bir yazılım donanım uyumsuzluğu hiç bir cihazda görmedim. Başlarda rom ile alakalı dedim, rom değiştim. Hangi romu yüklediysem ya kamera odak sorunu yaşadım, ya şarj sorunu. Aynı iki cihaza aynı romları yükledik, bendeki cihazda parmak izi çalışmıyorken diğer cihazda parmak izi çalışıyordu kamera video modu çalışmaz oldu, yok persist yükle, yok twrp değiş. Cihaz için doğru düzgün bir kernel çıkaramadılar. Rom üretici arkadaşlar bile illallah etti artık, çoğu bu cihaz için destek vermiyor. Aynı cihazın birinde kernel sorunsuz çalışırken diğerinde saçma sapan hatalar veriyorken kim nasıl kernel yazsın ki, haklılar. Wolte wowifi kimi cihazda sorunsuz çalışıyor aynı romda başka cihazda 40 dereden su getir diyor, yok modem ayarı değiş, yok geliştirici modunu aktif et elle kod gir. Ben açık konuşmak gerekirse bezdim, MI10 T Pro getirttim, gerçekten kafam rahat. Note10 sayfasını kapattım açıkçası ve artık almak isteyen olursa fikrim çok net.
Volte bende de yok, cok uğraşmadım. Odak sorununu bı nebze androıd 9 mı room ıle çözdüm. Kalite olarak memnunum kameradan ama bazen ıslemesı cok uzun sürüyor. İlk aldıgım zaman bende romlardan yılmıstım. Bı turlu stabil donmayan rom bulamamıstım en son ılk surumlere donmede çare buldum halada guncellemıyorum

viper17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Xiaomi Mi4c
Konular
0
sen de bırakıp gittiysen bu cihaz ölmüş demektir. MI10 T Pro fena cihaz değil tabi ama mi note 10 yazılımsal olarak bilerek sakat bırakılmış bir cihaz o bariz belli.

Üst Alt